Daemonultimate Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Před rokem jsem poptával tah na Aquisy a cena byla 5.500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaRiha Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Před rokem jsem poptával tah na Aquisy a cena byla 5.500,- OMFG!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Mně to nepřišlo moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Eh? To je celkem levný, vzato k ceně hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Šel jsem dneska kolem Koscomu, tak jsem si tam zblízka prohlídnul ten riveted retro kovový náramek na menší Sixty-Five, že bych si ho třeba objednal. Už u gumy tropic mě trápilo zůžení u spony na 16 mm. To asi bylo na Oris málo retro, takže u kovovýho náramku použili nejspíš dámskou sponu a dostali se na šířku 14 mm. Vypadá to hodně divně. Ani jsem se neptal na cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Vypada to fakt divne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 to je hard core. meli to dat aspon na 16mm a la moonwatch. skoda jich:((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Mně se teda i nelíbí to rádoby nýtování jen napůlku...a tou čtrnáctkovou sponou tomu dali korunu...škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaRiha Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Šel jsem dneska kolem Koscomu, tak jsem si tam zblízka prohlídnul ten riveted retro kovový náramek na menší Sixty-Five, že bych si ho třeba objednal. Už u gumy tropic mě trápilo zůžení u spony na 16 mm. To asi bylo na Oris málo retro, takže u kovovýho náramku použili nejspíš dámskou sponu a dostali se na šířku 14 mm. Vypadá to hodně divně. Ani jsem se neptal na cenu.Takže zůstanu u originálního tropicu... škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Včera jsem je měl na ruce v koscomu a nemůžu spát. Super hodinky. Mají tam ty modrý, berou mě víc jak zelený. Divím se, že tady ještě nejsou fakt bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Já taky, líběj se mi všechny, ale ta cena se mi zdá trochu vysoko, nemyslim cíleně, myslim obecně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 (upraveno) Mají krásně propracovaný pouzdro a perfektně sedí na ruce. Nikam netrčí. Cena je kapitola sama pro sebe, ale já je sleduji na chrono24 a tam jdou i za 37tis. Tak uvidíme. Upraveno 14. září 2016 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 tak na te kuzi moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 (upraveno) vidím, že každá firma touží po svých Igenech a všechny jsou kurňa pěkný, což je fajn. Upraveno 6. října 2016 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 cigi: taky jsem v nich viděl Igen 42mm, nic méně fakt se povedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Co vam vadi na 14mm spone? Vzdyt to bude super pohodlny...? I suby se tak dobre nosi mimo jine prave proto, ze maji 20->16... Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 7. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Ty zelené jsem také už měl tu možnost vidět na vlastní oči. Nevypadají vůbec špatně. Ale osobně mne stále více berou ty tmavě modré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Na oficialnom webe som dnes nasiel novu verziu cifernika. Vyzera dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mwb Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Videl som tento tyzden jednemu chalanovi na ruke tie modre (vyzerali cierne, ale mali indexy bez cisel, tak asi museli byt modre). Co ma prekvapilo je, ked to teraz citam, ze by mali byt 42mm. Praveze som si vtedy hovoril, aka dobra velkost, vobec neposobili velke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se