Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Šel jsem dneska kolem Koscomu, tak jsem si tam zblízka prohlídnul ten riveted retro kovový náramek na menší Sixty-Five, že bych si ho třeba objednal. Už u gumy tropic mě trápilo zůžení u spony na 16 mm. To asi bylo na Oris málo retro, takže u kovovýho náramku použili nejspíš dámskou sponu a dostali se na šířku 14 mm. Vypadá to hodně divně. Ani jsem se neptal na cenu.

Odesláno

Šel jsem dneska kolem Koscomu, tak jsem si tam zblízka prohlídnul ten riveted retro kovový náramek na menší Sixty-Five, že bych si ho třeba objednal. Už u gumy tropic mě trápilo zůžení u spony na 16 mm. To asi bylo na Oris málo retro, takže u kovovýho náramku použili nejspíš dámskou sponu a dostali se na šířku 14 mm. Vypadá to hodně divně. Ani jsem se neptal na cenu.

Takže zůstanu u originálního tropicu... škoda

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Mají krásně propracovaný pouzdro a perfektně sedí na ruce. Nikam netrčí. Cena je kapitola sama pro sebe, ale já je sleduji na chrono24 a tam jdou i za 37tis. Tak uvidíme.

Upraveno uživatelem pavel23
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

vidím, že každá firma touží po svých Igenech :) a všechny jsou kurňa pěkný, což je fajn.

Upraveno uživatelem cigi
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Videl som tento tyzden jednemu chalanovi na ruke tie modre (vyzerali cierne, ale mali indexy bez cisel, tak asi museli byt modre). Co ma prekvapilo je, ked to teraz citam, ze by mali byt 42mm. Praveze som si vtedy hovoril, aka dobra velkost, vobec neposobili velke.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...