brnakp Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 IWC Ingenieur Chronograph - nové limitované edice s novým inhouse strojkem, více na ablogtowatch.com. Ta ocelová verze vypadá hodně dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Pouzdro dobrý, jinak teda silně nic moc. Vůbec bych nepoznal že je to IWC, nějak ztrácej ksicht se mi zdá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Asi mají pouzdrem a hlavně nožkami připomínat původní inženýry z roku 1954, ale Genta design a jeho Jumbom z roku 1976 je bohužel fuč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Co to proboha je? Opustit současný ksicht inženýrů mělo smysl jen v parádní edici Vintage. Tohle je úlet, pod kterým by mohlo být podepsáno stopadesát dalších značek... Tady nevidím ani odkaz, ani vývoj, prostě nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 (upraveno) Pěknej řemen, nebýt na tom napsaný IWC, tak řeknu, že jsou to krásný Chopardy... Gentovy Ingy jsou jiná liga. Upraveno 22. března 2016 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Pouzdro mi připomíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 22. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 @bandicoot: Nepropadej panice :-) Myslím, že odkaz je zřejmý, viz původní Ingy z 50. let na obrázku.... Pokud jde o vývoj, přečti si o novém inhouse kalibru použitém v těchto hodinkách... A myslím, že právě tohle je speciální limitovaná edice ve vintage stylu a že Gentova verze moderních Ingů se bude vyrábět dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Ja ten starý model Ingů znám. Ale odkaz na rozdíl od Vintage edice tady prostě nevidím. A "vývoj" jsem vztahoval taky k designu.Ja tady vidím třeba Bucherera, ne IWC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Co to proboha je? nestresuj se ..... všechno hezký už vymyšlený bylo .... taky co může vymyslet inženýr kterej bydlí do štyryceti s matkou, že jo ? ...... knedlík .... třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Neměli by být Ingenieury pořádnými tool watch? Proboha proč a ještě k tomu ten řemen, to je krach :-( Za mě krok zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 22. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 IWC Ingenieur = tool watch - tak na tom se shodneme, stejně tak na tom, že takhle spešl edice rozhodně tool watch není. Akorát bych to nepovažoval za krok zpět, ale spíš za krok stranou. Prostě je to jen limitka vydaná k výročí nějakých závodů a závodníků (od toho ten řemen a červené prvky na ciferníku), pár set kusů pro sběratele, které doufám nebudou mít vliv na standardní řadu Ingů. To jsou úplně jiné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Jedno pozitivum jsem přece jen našel. Vždycky tady kritizujem, že limitka pro některé výrobce znamená jinou barvu vteřinovky.Z tohodle pohledu je to masírka. Od pouzdra přes stroj. A ne a ne a nejsou to Ingy. IWC se dostalo do vlastní pasti modelových řad. Kdyby tomu říkali jinak, tak ani nepípnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 22. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 (upraveno) To máš pravdu, kdyby chtěli udělat novou řadu, něco jako IWC Racing, tak by tam tahle limitka zapadla bez problémů. Ale do řadu Ingů se moc nehodí.... Ale ta ocelová verze s tmavě šedým cifrem se mi stejně docela líbí :-)) Upraveno 22. března 2016 uživatelem brnakp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 možná to bude naživo lepší, ale co mě zaujalo, že mají nový in-house. Snad to zmáčknou i do menších pouzder než 42mm. The column-wheel chronograph movement comprises more than 200 components. It is 30 millimetres in diameter and 7.9 millimetres high. After 1,123 revolutions of the rotor, the bidirectional pawl-winding system has built up a power reserve of 46 hours. The balance oscillates at a rate of 4 Hz and guarantees a high level of precision. The movement has 33 jewels, and decorations consisting of Geneva stripes and circular graining Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 (upraveno) Co panikaříte, dyť sou to fajn hodinky, zejména ty bílý. Štve vás, že sou kulatý, nebo co ? YPO má recht, vod inžů toho dneska vo moc víc čekat nejde. Upraveno 11. dubna 2016 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Ingy? A kde je pet sroubu!? A pasek, co vypada jako prosivana bunda, co nosila moje mamka, kdyz ji bylo 70. No potes. Ja tedy chci ty druhy, opravdovy ingy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Tohle není Jim Beam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se