Jeronimo Odesláno 5. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Díky Démone.Tohle se asi všem líbit nebude, ale prý jsou to hodinky na lítačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 treba to poriadne nafotit nakolko toto bude zaujimat kazdeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Tohle mě zajímá jako proměna jakýchkoliv hodinek, co se Ti dostanou do ruky. Hezky to všechno nafoť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Abraka dabra a zbytek zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Nemozne na pockanie....zazraky do zajtra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Lítačky už něco nalítaly Tak kdy se po tvých lázních objeví v prodeji jako svátečně nošené trezorovky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Foto před: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Zlaté ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Jarku, Jarku, co to ku.va děláš? Ať je to cokoliv, děláš to ku.va moc dobře!!!Klobouček pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Neříkej!!! Jen si ty metody hlídej . Řemeslo je dnes to, co lidi potřebují víc než diplom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Lítačky už něco nalítaly Tak kdy se po tvých lázních objeví v prodeji jako svátečně nošené trezorovky? No, tady uz lze bohuzel cekat vsechno Jeronimova prace mi dava vnitrni klid, pri noseni hodinek. Proste kdyz bude potreba, vim, kam je mam poslat do lazni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 (upraveno) Chtěl bych Jarkovi poděkovat za další perfektně odvedenou práci, celkem šlo o dvoje náramkové a jedny stolní hodiny.Nešlo o nějaké šmrdlání tahů, ale poctivou hodinařinu na vintage kouscích. Jedny z náramkových byly Helvetie. Stolní hodiny byly zděděné a nešly minimálně 50 let. Jarek je oživil a velmi operetivně vyřešil i jeden nehodinářský problém.Doma mi je sice zakázali natahovat, protože je jejich tikání hlasitější než TIC TAC BUM, ale to už je ale jiná historie. Velké díky Jarku. Velmi s oceňuju poctivý přístup, včetně oprativní domluvy, jak do hloubky se má jít. Upraveno 15. února 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Moc díky. Přidám pár fotek Helvetií. Dodělával jsem je večer s tím, že je budu ráno předávat. U jedné z posledních operací a to mazání krycích kamenů setrvační hřídele mi při demontáži před mazáním ulítla tří ramenná pružinka v podobě vrtule. Dělal jsem to pod lupou, takže jsem nedokázal ani vystihnout směr kam mohla letět. Po třech hodinách uklízení a hledání s lampou na kolenou jsem toto o půl noci vzdal s tím, že házím ručník do ringu a jdu někde na internet hledat vrak na díly. Pak mě ještě napadlo podívat se do stroje. Po částečném rozebrání jsem zjistil, že pružinka je pod kotvou. V 00:30 ráno bylo vše hotovo. Jinak tady jsem čistil vše postaru pěkně každý díl ručně. Neměl jsem odvahu je dát do čističky abych něco nepolámal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Zdravim te. Ty Helvetie jsou super. Mam doma taky jedny, a potrebovali taky peci. Cifr na tom neni nejlip a vnitrek minimalne 20 let nikdo nevidel. Spis bych rekl ze to bude dyl.Myslis, ze bych se na tebe mohl v budoucnu (az prodam ledvinu abych to zaplatil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Mi to useklo kus věty. bylo tam psáno jestli se na tebe budu moct taky obrátit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Ahoj, určitě. Tyto Helvetie už mám nacvičené a ledvinu tě to bude stát nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 To bych měl nervy jak špagáty s tou pružinkou. Ale to je přesný, vždycky to něco zapadne tam, kde člověka hned nenapadne hledat. No ještě že to dopadlo takhle. Nevím jak běžně k sehnání jsou takový díly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Konkrétně tato pružinka je k nesehnání a muselo by se dlouho čekat, nebo vyrobit třeba z nějaké planžety, tak jak si nějaký hodinář poradil tady. No už jsem potkal na Primkách krycí kámen i za šelakovaný. V podstatě se z toho tím pádem stal nerozebiratelný nebo těžko rozebiratelný spoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se