Vrsar Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Bud jsem spatne hledal, nebo tu nic o techto novych Hojerkach nic neni.. Co Vy na ne.. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Někdo tu o nich psal na 100%, že si je v USA koupil. Nyní na tabletu to nenajdu, ale třeba pomůže někdo jiný :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/92637-tag-heuer-connected-digo%C5%A1ky/?hl=%2Btag+%2Bheuer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrsar Odesláno 27. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 I am sorry, spatne jsem hledal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Nová generace TG Connected byla dnes představena https://www.tagheuer.com/us/en/smartwatches/collection-connected.htmlMěl jsem Connected Modular 45, které jsem prodal z důvodu nekompatibility s Android For Work profile (nefunkční notifikace mailů, kalendáře apod.). Nová generace to má mít vyřešené, nicméně největší bolest Connected vyřešená není - baterka má 440 mAh, což podle TG znamená 20 hodin běžného provozu a 4 hodiny ve sportovním režimu. V běžném režimu mi Modular 45 vydržely dva dny, nicméně i tak je to bída. Každopádně dýnko na šroubky dává jakousi naději, že baterka bude v případě problémů vyměnitelná...Cena od 1 800 USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Tohle je slapnuti vedle. Za ty penize, takova slaba vydrz a wr 50? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Vyzkoušel jsem vícero takových věcí, nakonec vždycky skončím u mechanik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Jednoznacne mechaniky. Taka Carrera alebo Aquaracer v mechanike su super. Vseobecne mam rad TH, no myslim si, ze Connected za 1800? nie je zbran na smart watche. Chapem, ze ten trend tu je, no investovat take peniaze do hodiniek, ktore su v mnohom slabsie ako lacnejsie Samsungy nebude kladivom na tento trend. Heuer je znama znacka pre svoju historiu, tradiciu v hodinarstve. Preto za mna mechanika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Tohle je fail, jak cyp.Tag Heuer mám rád, ale tohle fakt ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Nápodobně, kvůli renomé i ceně by měli udělat fakt mašiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se