5etter Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Pořídil jsem výše zmíněné hodinky Carnival, tak bych si dovolil poslat tohle vlákno nahoru. První dojmy jsou veskrze pozitivní. Moje postřehy a fotky najdou zájemci v mém chlubicím vlákně zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Hodinky jsou z Číny, ale tritium od MB Microtec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 S nositelem legendárního avataru jsme se shodli, že z hlediska vyššího principu mravního jsou čínské hodinky úplně cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Karneval, karneval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Moje oblíbená kapela. Když fotím záři tritia při měsíčku, pouštím si k tomu od nich Transylvanian Werewolf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 No jistě, bratry Štěpány mám rád již od dob Hrdinů nové fronty a hitu "To svět se posral" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 V 27. 12. 2020 v 21:08, 5etter napsal: Pořídil jsem výše zmíněné hodinky Carnival, tak bych si dovolil poslat tohle vlákno nahoru. První dojmy jsou veskrze pozitivní. Moje postřehy a fotky najdou zájemci v mém chlubicím vlákně zde. Čo sa nezmestí do hodiniek, lepia psom na obojky, pozerám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 (upraveno) Tak přátelé, oficiálně potvrzuji jednokamenový strojek Ronda s nápisem SWISS PARTS, který výrobce osadil baterií Renata 371. Upraveno 15. března 2021 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se