Daemonultimate Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 (upraveno) Omega Speedmaster Customization http://moontime.it/watch/ Narazil jsem na článek pojednávající o customizaci, chcete-li o úpravách hodinek. Ty nejsou ve světě ničím výjimečným, ať už se jedná o úpravy těch nejlevnějších hodinek, jakými jsou Seiko řady 5, až po ty dražší, uveďme jako příklad Rolex a Bamford. V tomto konkrétním případě se jedná o úpravy hodinek Omega a jejího slavného modelu Speedmaster v úpravách od Italské značky Moontime. Od každého upraveného Speedmasteru vznikne maximálně 10 číslovaných kusů, údajně upravených v té nejvyšší možné kvalitě. Nabízí se otázka, jestli je vůbec nějaký důvod k dalším úpravám takové klasiky, jakou model Speedmaster je. Pro mne určitě ne, takovou ikonu bych chtěl mít v její původní, nedotčené podobě, žádné úpravy ani skládačky nepřichází v úvahu. Upraveno 30. března 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Se nepovedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Tam musel byt nekdo tezce zhulenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 (upraveno) Tenhle je můj nejoblíbenější, opravdová paráda pro náročné líbí se mi na něm, že je pěkně zelený, asi bude vojenský, to mám rád Upraveno 30. března 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Tam musel byt nekdo tezce zhulenej Spíš lobotomie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Tenhle je můj nejoblíbenější, opravdová paráda pro náročné líbí se mi na něm, že je pěkně zelený, asi bude vojenský, to mám rádDETI KVETOV ... ja mam eru hippies rad - Jesus Christ Superstar, Beatles, Mammas & Pappas ... The Doors :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 No vidíš, já myslel, že jsou vojenský a ty kytičky jsou maskování pro boj v záhoně...Tak směle do nich, kolegovo vlákno rarity fóra čeká, zaručuju velký ohlas!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 No vidíš, já myslel, že jsou vojenský a ty kytičky jsou maskování pro boj v záhoně...Tak směle do nich, kolegovo vlákno rarity fóra čeká, zaručuju velký ohlas!!!Když tak kouknu na ruku, kde zrovna mám ty nudně obyčejný, tak je mi jich až líto - co z jejich sourozenců někdo dokázal vytvořit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 (upraveno) Když tak kouknu na ruku, kde zrovna mám ty nudně obyčejný, tak je mi jich až líto - co z jejich sourozenců někdo dokázal vytvořit.... V místnosti spatřil sedm mladých novicek. První, třetí, pátá a sedmá ležely na postelích, zatímco druhá, čtvrtá a šestá?prostě bezbarvý, nic neříkající originál. Nuda, nuda, šeď, šeď. Jdou až do detailu Upraveno 30. března 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Škoda, že už není 1. duben byla by tu šance, že to není pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 To je zle zlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Také myslím, že je to paráda, když se člověk chytne myšlenky a jde si sveřepě za ní bez ohledu na konvence a kritiky, potom mohou vzniknout taková kreativní díla. Ale nevím kdo vede, jestli Bamford a jejich Pepek, nebo Moontime a jejich kytičky. Těžká volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Me se na tom libi, ze si s tim zkrv*enim dali fakt zalezet. Od pouzdra, lunetu a cifr, dost dukladny na Icka teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Hnus, uz si to nekdo nechal zprznit u nich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 To môžu len vo fantócilande vymyslieť... Otras.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 To je hnus velebnosti,a prvního je opravdu až zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Za mě dobré. Pacman pobavil, nevědět co s prachama beru i flower power Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 (upraveno) No jsem si jistý, že pořídit FlowerPower Moony drahé polovičce k narozeninám, měl bych s nimi úspěch. Klasické moony by mi obouchala o hlavu Upraveno 31. března 2016 uživatelem lloffass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Už vidím ako niekoho presviedčam s FlowerPower Moonami na ruke...nie nieje to fejk, ver mi nie je to fejk, isto by mi veril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se