Přejít na obsah

Omega Speedmaster Custom. Moontime

Daemonultimate

Doporučené příspěvky

Omega Speedmaster Customization

http://moontime.it/watch/

Narazil jsem na článek pojednávající o customizaci, chcete-li o úpravách hodinek. Ty nejsou ve světě ničím výjimečným, ať už se jedná o úpravy těch nejlevnějších hodinek, jakými jsou Seiko řady 5, až po ty dražší, uveďme jako příklad Rolex a Bamford. V tomto konkrétním případě se jedná o úpravy hodinek Omega a jejího slavného modelu Speedmaster v úpravách od Italské značky Moontime. Od každého upraveného Speedmasteru vznikne maximálně 10 číslovaných kusů, údajně upravených v té nejvyšší možné kvalitě.

Nabízí se otázka, jestli je vůbec nějaký důvod k dalším úpravám takové klasiky, jakou model Speedmaster je. Pro mne určitě ne, takovou ikonu bych chtěl mít v její původní, nedotčené podobě, žádné úpravy ani skládačky nepřichází v úvahu.

moontime1-700x400.jpg

speedvintage-350x405.png  portocervo-350x405.png

post-17935-0-19859900-1459343263_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tenhle je můj nejoblíbenější, opravdová paráda pro náročné  :smoke:

líbí se mi na něm, že je pěkně zelený, asi bude vojenský, to mám rád

DETI KVETOV ... ja mam eru hippies rad - Jesus Christ Superstar, Beatles, Mammas & Pappas ... The Doors :D :D

Odkaz ke komentáři

No vidíš, já myslel, že jsou vojenský a ty kytičky jsou maskování pro boj v záhoně...Tak směle do nich, kolegovo vlákno rarity fóra čeká, zaručuju velký ohlas!!!

Když tak kouknu na ruku, kde zrovna mám ty nudně obyčejný, tak je mi jich až líto - co z jejich sourozenců někdo dokázal vytvořit.

post-29493-0-87121200-1459347215_thumb.gif

Odkaz ke komentáři

Když tak kouknu na ruku, kde zrovna mám ty nudně obyčejný, tak je mi jich až líto - co z jejich sourozenců někdo dokázal vytvořit.

... V místnosti spatřil sedm mladých novicek. První, třetí, pátá a sedmá ležely na postelích, zatímco druhá, čtvrtá a šestá?prostě bezbarvý, nic neříkající originál. Nuda, nuda, šeď, šeď.

Jdou až do detailu

Speed-Power-Flower-retro_-600x695.jpg

moonlug.png

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...