Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mj. stale se ptas a jsi jakoze v opozici, muzes nam napisat Tvuj pohled na vzniklou situaci?

Edit: zrejme tezis z toho, ze neni svoboda slova. Muj nazor je, ze jsi toho plne vedom a vyuzivas toho. Promin.

Upraveno uživatelem tano
Návštěvník YPO
Odesláno

Ja sem videl v jednom filmu jak StaloNe zastavil nakladak takovou pistolkoi..... bylo to dost husty

Odesláno

Pak mi nepřijde logicky položená otázka ,,Kde byli ti ozbrojení občané, když ....atd", když  sám víš že tam právě být nemohli, ne ?

No a o to právě jde. Je hromada míst, kam je vstup se zbraní zakázaný. Tam bych očekával že bude mířit i případný útok. O své bezpečí dbající lidé se těmto místum tedy vyhýbají protože se tam nemůžou adekvátně bránit? 

Odesláno

Njn, kdo se bojí, nesmí do lesa. Je větší pravděpodobnost, že se zabiješ v autě, chodí proto pěšky? Nebo můžeš dostat infarkt, nosíš s sebou hemokoagulanty? 

Odesláno

No a o to právě jde. Je hromada míst, kam je vstup se zbraní zakázaný. Tam bych očekával že bude mířit i případný útok. O své bezpečí dbající lidé se těmto místum tedy vyhýbají protože se tam nemůžou adekvátně bránit? 

Jedná se o místa, kam jsou lidé přinuceni chodit násilím- například škola nebo banka, kdybych nemusel, v životě bych tam nepáchnul :lol2: - nebo kam mají intenzivní nezvladatelnou chuť jít za zábavou- třeba sportovní stadión nebo konzertní sál.

Odesláno (upraveno)

Kolik jich je a jaký to přesně jsou? Díky.

Předpokládám, že většina kancelářskejch budov, úřadů, nákupních center apod. Pochopitelně i banky, soudy, školy a milion dalších míst.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Njn, kdo se bojí, nesmí do lesa. Je větší pravděpodobnost, že se zabiješ v autě, chodí proto pěšky? Nebo můžeš dostat infarkt, nosíš s sebou hemokoagulanty? 

S těma hemokoněconěconty  jsi mi nasadil brouka do hlavy, to je nějakej prášek co si lupneš a je po infarktu? 

Odesláno

Předpokládám, že většina kancelářskejch budov, úřadů, nákupních center apod. Pochopitelně i banky, soudy, školy a milion dalších míst.

Předpokládáš špatně.

Odesláno

Za celou dobu co pistoli nosím jsem ji musel odevzdat jen když jsem šel na soud. Jinak banky, pošty, školy, .....nikde jsem s nošením neměl problém.

Odesláno

to bych radši veřejně neříkal  :lol2:  ale vytáhnout ji případně v bance je dost napytel, ochranka by Tě mohla přiřadit na špatnou stranu...

Taky tam s ní nemávám a pokud tam není rám, tak tě těžko budou šacovat u vchodu. Přeškrtnutá zbraň na dveřích je jako přeškrtnutá cigareta. Nekouřím, ale v kapse ji mít můžu :)

Odesláno

Za celou dobu co pistoli nosím jsem ji musel odevzdat jen když jsem šel na soud. Jinak banky, pošty, školy, .....nikde jsem s nošením neměl problém.

Tak ono jde o to, jak se to kde vynucuje. Pokud tam není detektor, tak tě nikdo otravovat nebude, ale neznamená to, že by to nebylo zakázaný:).

Odesláno

Tak ono jde o to, jak se to kde vynucuje. Pokud tam není detektor, tak tě nikdo otravovat nebude, ale neznamená to, že by to nebylo zakázaný :).

Vymezuje to zákon. :)

Odesláno (upraveno)

to bych radši veřejně neříkal  :lol2:  ale vytáhnout ji případně v bance je dost napytel, ochranka by Tě mohla přiřadit na špatnou stranu...

U nás máme v bance ochranku. Stojí hned u vstupu. Myslím, že je mnohem klidnější, když neví, že mám zbraň než abych ji od něho chtěl uschovat, než si vyřídím co potřebuji. Samozřejmě, je tam cedulka s přeškrtnutou zbraní. Ale tu si vykládám tak, že je tam zákaz se zbraní manipulovat. Protože pak je tam taky přeškrtnutý mobil a pochybuji, že nikdo nechodí do banky s mobilem. 

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odesláno

S těma hemokoněconěconty  jsi mi nasadil brouka do hlavy, to je nějakej prášek co si lupneš a je po infarktu? 

Takhle jednoduchý to úplně není, ale obyčejný acylpirin (používá se i k prevenci) usnadní průběh. Lepší je nitroglycrin pod jazyk (tableta nebo sprej), ale to je na předpis.

Odesláno

Mj. stale se ptas a jsi jakoze v opozici, muzes nam napisat Tvuj pohled na vzniklou situaci?

Edit: zrejme tezis z toho, ze neni svoboda slova. Muj nazor je, ze jsi toho plne vedom a vyuzivas toho. Promin.

vezmu to od Editu.... kde neni svoboda slova? Tady na fóru, v ČR? Podle čeho tak soudíš

Nejsem v opozici ke zbranim, nebo jejich držení. Zvedá mě ze židle ta hysterie. To přehánění reakcí viz Tomáš a třeba Dlubix "při návštěvě Prahy". Neberu jim ten jejich názor, jenom se tomu směju (stejně tak já přijdu jim jako pitomej sluníčkovej havloid). Přijde mi to neadekvátní k situaci u nás.

Jenže hodně lidí tohle nechápe, protože oni ví, že jim se nic špatného stát prostě nemůže, když je tu tak bezpečno.

tady nevim jestli reaguješ na Tana.

Já si nemyslim že se tu nic nemůže stát, ale asi se víc bojim toho že mě někdo zabije při havárce nebo mě střelí nějakej vycukanej ochránce z lidu (když koukam kdo si kolem mě všechno dělá, nebo chce dělat zbroják) 

Odesláno

Takhle jednoduchý to úplně není, ale obyčejný acylpirin (používá se i k prevenci) usnadní průběh. Lepší je nitroglycrin pod jazyk (tableta nebo sprej), ale to je na předpis.

OK, tak já to taky začnu nosit :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...