prizak Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 před 11 hodinami, odjinud napsal: Co rikate na CZ P10C? Asi neprodavanejsi "devitka" poslednich let, ne? Je nejaka alternativa v ramci pistoli 9x19mm jako prvni (univerzalni) zbrane? CZ 75 je uz asi out, ne? Mam P-10s a naprosto perfektni. Mam i P-07 2 gen a o zadnem krouceni jsem nikdy neslysel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Já jsem si po vyzkoušení na střelnici zamiloval CZ P-09 a mám ji dodnes. Z nějakého důvodu mi sedí mnohem lépe než P-07. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Diky panove. Budu to muset vyzkouset. Zatim jsem strilel jen CZ75 Shadow - solidni kus oceli, zrejme hodne vydrzi, pekny vzhled. Co si nejsem jist je velikost a hllavne hmotnost. Az mi vydaji ZP, mam prislibeno vyzkouset CZ P10C, na kterou majitel peje ody a hlavne rika, ze se mu s ni lip strili ("mířenka") nez se Shadow, coz moc nechapu, jelikoz ta je na sprrovni strelbu primo delana. Glock - no, nekdo psal, ze P10C je defacto Glock, kdy si lidi z CZ procetli fora majitelu glocku, a odstranili to, na co si nejvic stezovali Ten vzhled je tradicne hodne ... ehm, funkcionalisticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 před 7 minutami, odjinud napsal: Diky panove. Budu to muset vyzkouset. Zatim jsem strilel jen CZ75 Shadow - solidni kus oceli, zrejme hodne vydrzi, pekny vzhled. Co si nejsem jist je velikost a hllavne hmotnost. Az mi vydaji ZP, mam prislibeno vyzkouset CZ P10C, na kterou majitel peje ody a hlavne rika, ze se mu s ni lip strili ("mířenka") nez se Shadow, coz moc nechapu, jelikoz ta je na sprrovni strelbu primo delana. Glock - no, nekdo psal, ze P10C je defacto Glock, kdy si lidi z CZ procetli fora majitelu glocku, a odstranili to, na co si nejvic stezovali Ten vzhled je tradicne hodne ... ehm, funkcionalisticky Tak lidi na fórech o Gloku si asi nestěžovali na vypadávající čepy tak jako u Pédesiny Céčka aby je pak lidi hledali v trávě nebo bahně Tydle příběhy o tom jak někdo něco psal a jak něco podle toho v CZUB jsou víc fantastický než draci ve Hře o trůny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Nejlepší je vyrazit někam na střelnici, půjčit si zbraně, které se ti líbí a zastřílet si s nimi. Pak to nech nějaký den uležet a zopakuj střelbu ze dvou nejlepších kandidátů. No a pak si jednoho kup Za čas zjistíš, že potřebuješ trošku něco jiného a budeš na tom jak s hodinkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 @odjinud ...první zbraň se kupuje srdcem. To teprve až ty další po ní po ryze praktické argumentaci, kdy každá nová vychytává nedokonalosti té předešlé, aby podtrhla správnost volby té úplně první... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 před 18 hodinami, midloch napsal: Tak lidi na fórech o Gloku si asi nestěžovali na vypadávající čepy tak jako u Pédesiny Céčka aby je pak lidi hledali v trávě nebo bahně Tydle příběhy o tom jak někdo něco psal a jak něco podle toho v CZUB jsou víc fantastický než draci ve Hře o trůny. Cepy gripu? To olepis kobercovkou... :- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 morepower - takze Desert Eagle nebo kolťák .44 magnum Drsneho Harryho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 @odjinud jj, viděl bych to přesně na DE, nebo SW .44, případně 1911 se slonovinovýma střenkama. No, a pak si koupíš glock... Jako platí, že každej trezor je malej, tak platí i to, že u první neskončíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 (upraveno) Nakoniec som tú CZ P 07 kúpil a ako píšete určite nebude posledná , ale pri prezeraní netu som narazil na pružiny DPM, má niekto odskúšané? Má to zredukovať zdvih až o 30 percent a aj spätný ráz. Upraveno 10. listopadu 2022 uživatelem robo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 V 25. 10. 2022 v 17:24, Kairos napsal: s kohoutem Sig P226 nebo menší P228, Beretta 92, všechno skvělé zbraně Berettu 92 FS som mal a výborná zbraň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 V 10. 11. 2022 v 20:49, robo napsal: Nakoniec som tú CZ P 07 kúpil a ako píšete určite nebude posledná , ale pri prezeraní netu som narazil na pružiny DPM, má niekto odskúšané? Má to zredukovať zdvih až o 30 percent a aj spätný ráz. To bych nedělal, není to sportovní speciál. Ale, je to jen můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Nemam rad Mloky, ale uz se mne zacinaji doma zahnízďovat! Chtel sem neco subtilnejsiho na noseni nez SFP9 a s cim se zaroven da dobre i trenovat behat po venkovni strelnici a delat nejaka akce a 43x ve full gearu mne bohuze vysel jako jasnej vitez ze vsech v tehle mikro kompakt kategorii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 V 10. 11. 2022 v 20:49, robo napsal: Nakoniec som tú CZ P 07 kúpil a ako píšete určite nebude posledná , ale pri prezeraní netu som narazil na pružiny DPM, má niekto odskúšané? Má to zredukovať zdvih až o 30 percent a aj spätný ráz. Podle meho to moc nepoznas(rozhodne ne ze zacatku, az budes mit vic odstrileno, ma smysl ladit smerem co bude vyhovovat).. tedy radeji bych ty 2-3 tisice prohnal hlavni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 před 8 hodinami, midloch napsal: Nemam rad Mloky, ale uz se mne zacinaji doma zahnízďovat! Chtel sem neco subtilnejsiho na noseni nez SFP9 a s cim se zaroven da dobre i trenovat behat po venkovni strelnici a delat nejaka akce a 43x ve full gearu mne bohuze vysel jako jasnej vitez ze vsech v tehle mikro kompakt kategorii. A neuvažoval si třeba i o G48? Já se tou cestou vydal. Nosím na apendixu a ty 2cm už tam nehrají žádnou roli. Jako plus je,že má o trochu delší páku, pistoli to přitlačuje k břichu a nevyvaluje se od těla. A hlavně při střelbě je ta delší hlaveň znát, je to klidnější než 43X. Jinak jsem měl tyhle tři a zůstal už jen Glock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 (upraveno) Před hodinou, cema napsal: A neuvažoval si třeba i o G48? Já se tou cestou vydal. Nosím na apendixu a ty 2cm už tam nehrají žádnou roli. Jako plus je,že má o trochu delší páku, pistoli to přitlačuje k břichu a nevyvaluje se od těla. A hlavně při střelbě je ta delší hlaveň znát, je to klidnější než 43X. Jinak jsem měl tyhle tři a zůstal už jen Glock. Uvažoval, ale furt je 43x subtilnější v té délce a hlavně váha nižší (což je to co mě teď trochu na opasku sere) a navíc jak pověsíš dolů baterku tak se taktéž víc sklidní. Já bych asi totiž už bez baterky zbraň na nošení nechtěl, baterka je základ, páč jinak nevidíš kam kropíš... Jinak já nosím OWB na 3 a budu na to mít holster od T REXe což je teď topka v holstrech, takže su zvědav jak to dorazí abych to vyzkoušel zda je vše cajk. Upraveno 12. listopadu 2022 uživatelem midloch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Jasná věc, když to vyhovuje není co řešit. Toho T REXe jsi objednával po vlastní ose nebo přes někoho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 před 7 hodinami, cema napsal: Jasná věc, když to vyhovuje není co řešit. Toho T REXe jsi objednával po vlastní ose nebo přes někoho? Zdar, pres typka ze skupiny Zbrane na FB. Ty ho chces taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Ja mel hrozne oblibenou G43, pri noseni jsem o ni ani nevedel, parkrat jsem s ni i spal a netlacilajen grip jsem musel trochu potunit skate paskou. Ale potreboval jsem sjednotit zasobniky s CSV9, takze ted mam G26 s 19kovym zasobnikem. A spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 před 43 minutami, Kairos napsal: Ja mel hrozne oblibenou G43, pri noseni jsem o ni ani nevedel, parkrat jsem s ni i spal a netlacilajen grip jsem musel trochu potunit skate paskou. Ale potreboval jsem sjednotit zasobniky s CSV9, takze ted mam G26 s 19kovym zasobnikem. A spokojenost. Ja mam velky ruky a 43 byla na me co se tyka uchopu nepohodlna. Jinak tam taky asi nalepim talon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se