jirka404 Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) Můj poslední příspěvěk a už sem fakt nepošlu ani smajlíka . Říká se, že Pánbůh stvořil lidi silné a slabé a Samuel Colt tento handicap vyrovnal . I kdybych patřil do té skupiny slabých (jako že ne), nikdy bych neodpovídal na facku ranou z "devítky" , jak se to stává. Dr. Slavomír Hubálek říká, že nošení zbraní na veřejnost je jakési léčení komplexů 60ti kg jedinců vůdči větším lidem (není pravidlem a nenarážím na nikoho z fora) a potom to u nás vypadá tak jak vyplývá z této diskuze. Osobně bych si zbraň nikdy na veřejnost nevzal - kromě toho když jdu na střelnici a byl bych rád, kdyby se alespoň "hodináři" chovali jako normální lidi a příspěvky typu "bez zbraně nevycházím" by byly pouze vyjimkou. Je přece tolik možností, jak se i při slabší tělesné konstituci vyvléci z problémů. Nechci moralizovat a tak to raději ukončím známým Fučíkovým rčením : lidé vzpamatujte se . Tady se přeci neválčí a kdo si chce beztrestně zastřílet ať se nechá naverbovat - kontakty dodám. Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Nehovořím o doktorovi - je to kámoš . Je třeba číst řádně příspěvky Neblbni, on chtěl zašlapat do asfaltu ten kvér. Fakt to chce pořádně číst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) Neblbni, on chtěl zašlapat do asfaltu ten kvér. Fakt to chce pořádně číst. Tohle není k tématu : Hele mechano vyser se na kvéry a vyprázdni si schránku - chtěl jsem ti poslat SZ Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Tohle není k tématu : Hele mechano vyser se na kvéry a vyprázdni si schránku - chtěl jsem ti poslat SZ Ty se vyser na kvéry a pošli mi normální mejl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Ty se vyser na kvéry a pošli mi normální mejl. Došel mail moji rádci - došel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Můj poslední příspěvěk a už sem fakt nepošlu ani smajlíka . Říká se, že Pánbůh stvořil lidi silné a slabé a Samuel Colt tento handicap vyrovnal . I kdybych patřil do té skupiny slabých (jako že ne), nikdy bych neodpovídal na facku ranou z "devítky" , jak se to stává. Dr. Slavomír Hubálek říká, že nošení zbraní na veřejnost je jakési léčení komplexů 60ti kg jedinců vůdči větším lidem (není pravidlem a nenarážím na nikoho z fora) a potom to u nás vypadá tak jak vyplývá z této diskuze. Osobně bych si zbraň nikdy na veřejnost nevzal - kromě toho když jdu na střelnici a byl bych rád, kdyby se alespoň "hodináři" chovali jako normální lidi a příspěvky typu "bez zbraně nevycházím" by byly pouze vyjimkou. Je přece tolik možností, jak se i při slabší tělesné konstituci vyvléci z problémů. Nechci moralizovat a tak to raději ukončím známým Fučíkovým rčením : lidé vzpamatujte se . Tady se přeci neválčí a kdo si chce beztrestně zastřílet ať se nechá naverbovat - kontakty dodám. Ale tady nikdo nerika ,ze odpovidame na facku devitkou ,mame trebas rodiny a nechceme stravyt zbytek zivota za mrizema a alespon ja vim co si muzu a co nemuzu dovolyt,Nemas pravdu a asi nechapes o cem se tady celou dobu bavime jeste ze to neni o mne... tvych deklarovanych 60 kg mam hrave dvakrat... Ja mam taky 110 :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) chlapci, chlapci, kdy vás to poměřování pinďourů už konečně přestane bavit Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) Ale tady nikdo nerika ,ze odpovidame na facku devitkou ,mame trebas rodiny a nechceme stravyt zbytek zivota za mrizema a alespon ja vim co si muzu a co nemuzu dovolyt,Nemas pravdu a asi nechapes o cem se tady celou dobu bavime Nezlob se na me, nechci te nejak urazit, ale mel by ses spis nez na noseni kvéru soustredit na zakladni nauku cestiny, tvoje vyrazy jako "pochlubyt" (viz prispevek 171) nebo ted posledni "dovolyt" skutecne rvou za oči. Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) Nic. Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 No já si hrál o víkendu stímhle-jen na sebeobranu je to trochu těžší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 jenom co jsem posbíral za dnešek na jedné stránce http://www.novinky.cz/krimi/184500-myslive...eho-kolegu.html http://www.novinky.cz/krimi/184516-na-karv...dal-klisnu.html http://www.novinky.cz/krimi/184502-utocnik...ch-pistoli.html http://www.novinky.cz/krimi/184487-policis...zoval-lidi.html svět je plnej magorů - kteří se zbraní v ruce mění v ještě větší magory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 "demonicke nastroje zla"? To tady někdo tvrdil? Já se jen domníval, že Evropa už od běžného nošení zbraní upustila a docela mi to vyhovovalo. Zbraně podle mého nejsou předmět jako každý jiný a jejich užívání ve společnosti bych přenechal ozbrojeným složkám ap. Nejsem zastáncem názoru, že když se ozbrojuje podsvětí, měla by se vyzbrojit společnost. Ta si od toho platí policii a armádu. S tím bordelem, co je u nás, to zní asi směšně, chápu. Samozřejmě, že možnost kontrolovaného držení zbraní nezpochybňuju, jen si myslím, že není příliš dobré veřejnost o tom přesvědčovat a tvrdit, že mít bouchačku je supr a bezva, protože pak si ji pořídí opravdu každý. Keď bude policajtov toľko, že bude mať každý slušný (rozumej nemafián) občan za zadkom jedného - POTOM nebude treba zbraní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) No já si hrál o víkendu stímhle-jen na sebeobranu je to trochu těžší No já si hrál o víkendu s tutim,na sebeobranu je to vyborny.Nacpes to protivnikovi do huby koulema nahoru,jak je to tmavy tak vidi hov.o,navic premejsli jestli to neni z nejakyho pribuznyho a nez se rozkouka zdrhnes.............................ale jo, mam taky par kousku,ale nosim to vetsinou,jen kdyz taham u sebe vic penez.V 90 letech jsem to nosil furt,ale dneska mi to jen trha kosile a furt to nekde zapominam,ale nestezuju si.Mam jednu od 92 roku a tu nikdy neprodam,pomohla mi holka v nekolika pitomejch okamzicich. Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 já s sebou nosim akorát edc nůž muela xa black, nebo gerber kiowa, podle nálady, a ještě jsem zjistil že nutně potřebuju leatherman juice, ale to snad ani nejsou zbraně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Mám slabou vůli a neodolám. Víte co je lepší než Beretta M 92? Brazilská fila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Mel jsem ho taky.Bohuzel ve 14 odesel.Skoda ho,byl to dobrak a skvelej pes......................od ty doby uz psa nechci.Deset let utece jak voda a za moment mas hov.o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 To jo,clovek si na psa zvykne a pak kdyz odejde ,tak to boli :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Mel jsem ho taky.Bohuzel ve 14 odesel.Skoda ho,byl to dobrak a skvelej pes......................od ty doby uz psa nechci.Deset let utece jak voda a za moment mas hov.o Znám - ten mladší (vzadu) je už čtvrtá fila co mám. Jediný lék na to, když starý pes odejde je hned si koupit nového . Potom se ten smutek tak nějak rozmělní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 No já si hrál o víkendu stímhle-jen na sebeobranu je to trochu těžší Nejhorsi zbran co je u nasi armady k mani :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Znám - ten mladší (vzadu) je už čtvrtá fila co mám. Jediný lék na to, když starý pes odejde je hned si koupit nového . Potom se ten smutek tak nějak rozmělní. Tohle uz mi taky nekdo rikal ,asi na tom neco bude ,tedkon prave premyslim nad bulikem ,no uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se