Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
To sou nazory ,tak sleduju tuhle debatu a fakt cumim :D

Tys nikdy neslyšel o tom, že v pozadí všeho stojí ožralý velký židovský myslivec na motorce a tahá za provázky? :thumbsup_anim:

Odesláno
A když vidim názory, že myslivci jsou debilové, což neni vůbec žádná specifikace (jako třeba daleko přesnější "osumnáctiletej řidič"), protože mezi nima jsou lidi od kombajnérů po primáře, tak si říkám, jak ta masírka těch bulvárních médií funguje.

Člověk, který má za koníčka střílení do živého a užívá si toho, podle mě musí být nějak vyšinutý. Je to můj názor a zatím všechny zkušenosti, které jsem s myslivci udělal, tuto moji teorii potvrzují. Mediální masáží to není, stačí to, co mám a vidím ve svém okolí - navíc jsem majitelem pozemku, který je každoročně těmito organizovanými pytláky vypleněn. Ale až někdy natrefím na pohádkového myslivce, který se stará o les a zvířátka a neubližuje jim, tak hluboce smeknu. Bohužel v mém okolí se vyskytují spíše podobní těm z reportáže.

Odesláno

Pár myslivců znám a jsou to fajn chlapy,ale znám i pár kreténů.Naposledy mě dostal kamarád když mi vyprávěl jak byl kdysi na honu a pár pánů v zelém sloplo trochu slivovice :drunk: a pak si zašli na lov divokých kačen.Perlou bylo to že celej rybník obestoupilu v kruhu a začali pálit-ani né tak po kačenách jak po sobě :D -naštěstí se to prej obešlo bez zranění.

Ještě pamatuju jak jsme jako děcka chodili na hony-to vždy po honě byly vystaveny úlovky2 řady kačen,3řady bažantů,pár zajíců,5 koček,3 psy.......

Odesláno
Člověk, který má za koníčka střílení do živého a užívá si toho, podle mě musí být nějak vyšinutý. Je to můj názor a zatím všechny zkušenosti, které jsem s myslivci udělal, tuto moji teorii potvrzují. Mediální masáží to není, stačí to, co mám a vidím ve svém okolí - navíc jsem majitelem pozemku, který je každoročně těmito organizovanými pytláky vypleněn. Ale až někdy natrefím na pohádkového myslivce, který se stará o les a zvířátka a neubližuje jim, tak hluboce smeknu. Bohužel v mém okolí se vyskytují spíše podobní těm z reportáže.

S timto se da souhlasit, moje osobni zkusenost je velice podobná. Pohadkovy myslivec se vyskytuje pouze pod jezevci skálou nebo za trnkovým keřem a tam já moc nechodím!

Odesláno

Ale myslivost neni o strileni ,strileni je az na poslednim miste ,alespon u nas ve zdruzeni .Vetsinou samo zdruzeni se takovejhle strelcu zbavi hnedka na pocatku

Odesláno (upraveno)

Můj názor na tento spolek dobrodruhů je jednoznačný - zrušit, odebrat flinty a zbrojní průkazy. Poté, co mě na okresní silnici mezi Hradcem Králové a Opočnem prostřelili auto a nedaleko mé chalupy vybudovali posed, pod něj navezli hromadu řepy a v podstatě vraždili zvěř, která šla ke krmení, nemám k tomuto spolku absolutně žádnou důvěru. Hlavně se obávám, aby mě, nebo někoho z rodiny některý z těch notoriků na posedu nestřelil místo jelena a moje psy pro jistotu ani nenechávám běhat po VLASTNÍM pozemku :thumbsup_anim:.

Upraveno uživatelem jirka404
Odesláno
Ale myslivost neni o strileni ,strileni je az na poslednim miste

Možná jste vyjímka, ale už se málo vidí přikrmování zvěře v zimě, spíš je to jen jako návnada u posedu, aby mohli střílet jak u Verdunu a neochodili si podrážky. Na šoulačku nikdo z rychlokvašených myslivců nejde. Neber to osobně, ale v každé profesi se najdou černé ovce.

Odesláno
-to vždy po honě byly vystaveny úlovky2 řady kačen,3řady bažantů,pár zajíců,5 koček,3 psy.......

:lol2:

já znal akorát jednoho, takovej ukecanej milenec mý tetky... měl jsem ho celkem rád, občas byl srnčí guláš.

Odesláno
Můj názor na tento spolek dobrodruhů je jednoznačný - zrušit, odebrat flinty a zbrojní průkazy. Poté, co mě na okresní silnici mezi Hradcem Králové a Opočnem prostřelili auto a nedaleko mé chalupy vybudovali posed, pod něj navezli hromadu řepy a v podstatě vraždili zvěř, která šla ke krmení, nemám k tomuto spolku absolutně žádnou důvěru. Hlavně se obávám, aby mě, nebo někoho z rodiny některý z těch notoriků na posedu nestřelil místo jelena a moje psy pro jistotu ani nenechávám běhat po VLASTNÍM pozemku :thumbsup_anim:.

Jirko co to meles za ovinka,tak to zruste a za rok dva se po.... ,Ta zver ti udela tokove skody ,ze bys nestacil cumet,uz ted je premnozena . A jsem zvedavej kdo by to platil ty skody ,mozna ty :-D

Odesláno
Urcite honil srnci a uz nikdo nevidi ,ze dostane zapal plic a zhasne a vubec nema pes volne po lese co behat

Myslím, že honil tak akorát toho pytláka. Pes mimo smečku totiž vysokou neuštve - pokud se nejedná o nemocný nebo zraněný kus.

Odesláno

Povyprávím příběh, který se opravdu stal a to někdy kolem roku 1992. Jako studenti jsme měli takovou tradici v přijímání "prváků"...říkali jsme tomu křest. Po dobu mého působení na škole se tyto křty odehrávaly na jedné chalupě poblíž nejmenované horské pohraniční vsi. Tehdy byl jeden z úkolů, pro prváky, sebrat z márnice místního, již nefunkčního hřbitova, kompletní rakev a tu donést zpět. Do rakve byl uložen slaměný panáček, rakev zatlučena a zakopána na místní náhorní plošině..(pohřeb posledního bohéma). Druhý den, po částečném vystřízlivění, byli prváci, pod dohledem staršího studenta vysláni, aby poslednímu bohémovi vytvořili náležitě důstojný náhrobek. Zde je, jak jsem se později dozvěděl, šmíroval z dálky místní hajný pan H. Zprvu si asi myslel, že tam zahrabávají vnitřnosti z upytlačené vysoké. Poté co prváci dokončili náhrobek a odešli, tak hajný H. začal kopat, aby našel důkazní materiál lesního pychu. K jeho velkému úžasu však narazil na rakev.

Závěr:

udání na policii...podezření z rituální vraždy

Výsledek:

plná výjezdovka, kriminálka, patolog, psovodi...atd. prý asi sedm aut.

Závěr:

obrovská ostuda, když po úmorné práci s vytažením promáčené rakve a vypáčením asi dvaceti hřebíků...uvnitř plaval rozmáčený slaměný panák

Odesláno

No, popravdě, vidět někoho v lese, jak cosi zakopává a zjistit pak, že je to rakev, volal bych ty poldy taky :worried_anim: . Dneska ve zprávách zmínili myslivce, co zabil extra cvičenýho služebního pracovního vlčáka v hodnotě asi sto litrů, když pobíhal cca 15 metrů od pána. S myslivcem to vypadá bledě, asi padne obvinění a pokud jde o mě, dobře mu tak, kropičovi debilnímu.

Ovšem dostal mě argument jednoho z dalších myslivců, co na poznámku reportéra, že služební psy, vodící, asistenční atd. je vysloveně zakázáno střílet, utrousil, že je těžké to odlišit. Tak nestřílím, kurva, když to nevím přesně. Jenže to by nesměli svěřit do ruky bouchačku každýmu idiotovi, co má na hlavě jitrnici. :crying_anim:

Odesláno

Galil: na to právě odkazuju 3 posty nad tebou

majorZeman: neházím, teď tu byl na to téma se mnou pohovořit soused a spolužák, je jasný, že jsou myslivci a myslivci. No nicméně když potkám v lese myslivce a budu tam se psem, preventivně se budu o psa spíš obávat, než si říkat, že tenhle myslivec je ten rozumnej chlap, jako muj soused

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...