Ivan Lelák Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Pro zajímavost - známý loví a párkrát byl v exotických krajích, v Africe, Mongolsku. A taky na Sibiři, několik let čekal na povolení na losa. Týden je vozili vrtulníkem, když našli zvíře, vysadili je na zem, vrtulník čekal a oni šli dál pěšky. Nachodili desítky kilometrů, několikrát los utekl, nakonec ho dostal a má doma hlavu, obrovské zvíře. Ale proto to nepíšu. Byla tam spousta medvědů a ti se stříleli volně, byly přemnožení. Zkusil tedy i medvěda. Nakonec ho krásně trefil na obrovskou dálku, ale medvěd je zahlédl a šel po nich. Překonal velkou dálku, známý ho trefil ještě jednou a nakonec medvěd padl pár metrů od něj. Průvodci to znají a dva vedle něj stáli s nějakými automatickými óbrpuškami, prý je používají dost často, tady naštěstí nebylo třeba, ale bylo to prý o fous. I smrtelně zraněné zvíře umí ještě dlouho útočit...
USER47 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Člověk musí bejt dost pošahanej, pokud je pro něj tohle představa zábavy, za kterou ještě platí těžký prachy, ne?
Návštěvník YPO Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Zkusil tedy i medvěda. Nakonec ho krásně trefil na obrovskou dálku, ale medvěd je zahlédl a šel po nich. Překonal velkou dálku, známý ho trefil ještě jednou a nakonec medvěd padl pár metrů od něj. Průvodci to znají a dva vedle něj stáli s nějakými automatickými óbrpuškami, prý je používají dost často, tady naštěstí nebylo třeba, ale bylo to prý o fous. I smrtelně zraněné zvíře umí ještě dlouho útočit... když si to přeložím, tak ho krásně netrefil a zbytek napsal Zmizík na předchozí straně .... myslivci, rádoby lovci jsou v dnešní době idioti, kteří loví nevím proč (asi adrenalin nebo malý péro, nebo něco malého jiného) .... kvůli potravě to rozhodně není .... takže proč ?
straspol Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Člověk musí bejt dost pošahanej, pokud je pro něj tohle představa zábavy, za kterou ještě platí těžký prachy, ne?Viděls Knoflíkáře?
cali Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Ja myslim ze ak vynechame situacie, kedy si clovek sam tak trochu koleduje, teda hony a s nimi suvisiace dohladavanie,... tak su vsetky slovenske (a ceske) divoke zvery (vcetne diviakov) nebezpecne hlavne tym, ze ich mozes zrazit autom. Vynimku tvori mozno ten medved, ale aj ten je relativne v pohode. Moj sused si to napriklad s medvedom rozdal ked obaja zbierali cucoriedky a skoncil na 3/4 roka na PN ale sam priznava ze medved bol nekonfliktny a ako nahle sa uistil ze ma navrch, tak sa pobral mierumilovne svojou cestou.
straspol Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 skoncil na 3/4 roka na PN ale sam priznava ze medved bol nekonfliktny :lol2:
Duke650 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Moj sused si to napriklad s medvedom rozdal ked obaja zbierali cucoriedkyTo byla medvedice?
Ivan Lelák Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 když si to přeložím, tak ho krásně netrefil a zbytek napsal Zmizík na předchozí straně .... myslivci, rádoby lovci jsou v dnešní době idioti, kteří loví nevím proč (asi adrenalin nebo malý péro, nebo něco malého jiného) .... kvůli potravě to rozhodně není .... takže proč ? Nevím, nebyl jsem tam, jen jsem koukal na medvěda v hale a on mi to vyprávěl. Tahle zábava není pro mne, ale chápu proč - medvědi v tom období jsou přemnožení a narušují rovnováhu, že za to může člověk, netřeba připomínat. Ale když už se to stalo, je lepší je likvidovat a dostat za to peníze, které mohou sloužit (nehodnotím, jak to funguje v Rusku) na ochranu přírody. Jak jsem psal, 2 nebo 3 roky čekal na povolení k odstřelu losa, je to, kupodivu i tam, přísně kontrolované. Ale to jsme odbočili, já jen že se tu psalo o obraně proti kancům.
cali Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 To byla medvedice?To sa nevie v tom zhone sa nestihol pozriet.
Duke650 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 (upraveno) Aha já myslel že medvědice, když si to rozdali :-))) Upraveno 29. ledna 2016 uživatelem Duke650
straspol Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Aha já myslel že medvědice, když si to rozdali :-))).....skoncil na 3/4 roka na PN to musela bejt ženská !!!
Hasič Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Vopravdova medvedice ma vaginu jako spaci pytel!
gorlo Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Muj sef je myslivec a uz se mu stalo, ze sel dohledavat prase a nasel ho jak sedi na zadku a ceka na neho. Jak se k nemu priblizil, tak slo po nem a zrovna se mu sekl naboj v kulovnici, takze nebylo mozne prase dostrelit. Kdyby sebou nemel psa jezevcika, ktery prase zabavil, tak by ho prase pekne zvalchovalo. Diky tomu mel cas zlomit kulovnici a zprovoznit ji, pak to dobre dopadlo. Pes nemohl tyden chodit, ale vsichni byli zdravi a stastni, krome prasatka. V prosinci jednoho myslivce potrhalo spatne streleny prase, ze musel byt na chirurgii.
straspol Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Vopravdova medvedice ma vaginu jako spaci pytel!V tom případě žádnej mědvěd z těch co jsem viděl v zoologickejch zahradách nebyl vopravdickej medvěd...
Oliver333 Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Tak jsem si to dneska nakráčel s kamarádem na střelnici Avim a hrubě jsem podcenil situaci - pán se nás zeptal jestli máme rezervaci - načež jsme popřáli hezký den a tradá domů
Hasič Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Meĺjsi mu rict: a jakou rezervaci? Copak jsme indiani?
Georgeisin Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 tak to je dobrý, to někdy použiju
straspol Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Meĺjsi mu rict: a jakou rezervaci? Copak jsme indiani? :lol2: tak to mě rozsekalo.
Fester Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Olivere, toto je v Avimu celkem problém. Pokud si chceš zastřílet, musíš se stát indiánem a být v rezervaci...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se