Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kudy chodím tudy chválím místní odd. PČR

10.2. odpoledne jsem dal žádost o vystavení ZP a už 22.2. byl ZP vystaven

dnes snad dostanu potvrzené nákupní povolení a pak už tradá na nákupy

Odesláno

Kudy chodím tudy chválím místní odd. PČR

10.2. odpoledne jsem dal žádost o vystavení ZP a už 22.2. byl ZP vystaveni

dnes snad dostanu potvrzené nákupní povolení a pak už tradá na nákupy

To z větší části neovlivňuje PČR ale obec kde bydlíš. U mě to trvalo skoro měsíc protože PČR čekalo na podklady od města. Jinak jim by to trvalo pár dnů.

Odesláno (upraveno)

KORTH SKY MARSHALL 

Nádhernej mazel v 9mm luger. Ta montážní lišta pro laserový zaměřovač za válcem je geniální. Kdyby byl u nás laser povolený, hned bych si tohoto prcka pořídil. Takhle by mě mrzelo, že by nebyl jak kompletní :-)

post-17600-0-72327700-1456323049_thumb.jpg

post-17600-0-17442200-1456323059_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odesláno

Zvykl jsem si tyhle malé Glocky - 42,43,26 nosit na klipu. Jen bez náboje v komoře

Nepřekáží ten klip potom při natahování závěru ? Přijde mi to takový neprakticky, protože když nebudeš nosit náboj v komoře, tak v případě krizové situace budeš potřebovat rychle natáhnout závěr a právě v tom případě bude ten klip dost překážet ne ? Chápu, že normálně v klidu to asi problém nebude, ale ve spěchu si to nedovedu moc představit ... 

Odesláno

Tomas_2002 - mně to přijde naopak, klip se pohybuje se závěrem a myslím, že se to bude natahovat dobře, jde asi o zvyk. Teď mne napadá, jestli by nešlo vymyslet nějaké vnější pouzdro, resp. úchyt, které by naopak klip využilo k natažení, zbraň by se prostě rukou zatlačila dolů ale závěr by zůstal na místě, čímž by došlo k natažení... Mám dokonce pocit, jestli jsem podobnou fintu někde neviděl, ale ne s klipem... 

Odesláno

Kua asi jsem se zaláskoval

to je s kompenzátorem? v pátek jsem střílel s kamarádovo obyčejným PPQ a spokojenost velká, všechno stejně dobrý jako P99 ale ta spoušť je fakt lepší

Odesláno

Panove jsem zmaten, 27.4. delam zkousky, tak se chci na ty stejny strelnici prihlasit na kurz (uplnej zacatecnik), po telefonu se dohodnout neslo, tak jsem teda poslal mejl a prisel mi termin pripravy na 26.4. odpoledne. To je normalka? Jsem si nejak myslel ze to bude driv, ja zjistim ze jsem drevo a prihlasim se tudiz na dalsi, treba..?

Odesláno

Ja jsem prave hodne nechapavej. Ono todle je asi neco hromadnyho, tak mozna myslej samosebou, ze si cek vezme nejaky soukromy hodiny nebo tak neco. Zejtra tam zavolam..

Pokud by to tady nekdo nejak nedavno delal na Rajsky zahrade, ozvete se pls.

Odesláno

Kdybys netrval uplne na ty Rajsky zahrade /s p. Ondrou to je tezky obecne/ tak si zavolej k Lovcimu Hubertovi - Sporilov - paradni pristup, rodinna atmosfera.

Panove jsem zmaten, 27.4. delam zkousky, tak se chci na ty stejny strelnici prihlasit na kurz (uplnej zacatecnik), po telefonu se dohodnout neslo, tak jsem teda poslal mejl a prisel mi termin pripravy na 26.4. odpoledne. To je normalka? Jsem si nejak myslel ze to bude driv, ja zjistim ze jsem drevo a prihlasim se tudiz na dalsi, treba..?

Odesláno

Ja bych na tom vubec netrval, ale kdyz uz tam budu delat tu zkousku, tak mi to preci jen prijde lepci.. skrzeva ty konkretni zbrane, tipy k testum a tak. Anebo je to tak zly?:)

Odesláno (upraveno)

Ja bych na tom vubec netrval, ale kdyz uz tam budu delat tu zkousku, tak mi to preci jen prijde lepci.. skrzeva ty konkretni zbrane, tipy k testum a tak. Anebo je to tak zly?:)

Primlouvam se za radu Rybize. Franta u Huberta ma spickovy pristup a pripravi te na vsechno. Doporucuji zaplatit kurz u nej. Na tu tvoji strelnici si pak pred zkouskou zajdes jen jednou dvakrat zastrilet, aby sis to tam "osahal". Upraveno uživatelem jerry82

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...