Rybiz Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Co furt resis? Vem 42 chybu neudelas. To je v pytli. Takže pak G42 a když už tak rovnou G43 a skončim u dvakrát tak velký zbraně. :-D To je konec. Tahat G43, kterej už bude mít přes půl kila... To už neni až taková záložní zbraň na skrytý nošení, když je venku teplo a mám kraťasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 No vidíš a přitom je proti ostatním subům 43ka braná při střelbě jako příjemný máslo. Já zkoušel pomalou na 25, rychlou na 10 s tasením i jednoruč a připadla mě naprosto úžasná na ten rozměr. Jediný na co sem si odvyknul jsou ty šílený mířídla. To U na hledí mě osobně vůbec nesedí, radši bych dal přednost taktickýmu nebo s tečkama, ale to je opět věc vkusu.Sám ale hlavně 3x měř a jednou...kupuj. Každýmu se líbí něco jinýho, každej má jinou ruku a jiný boky na který to potom lepí a nosí. Rozhodni se jestli chceš víc nebo jen jednu a pokud jen jednu pak jestli vysloveně na nošení nebo i na nějaký lepší střílení. Podle toho pak zkoušej a střílej a až potom kup.Já strávil na střelnicích hafo času než sem zjistil že pro mě osobně jsou nejlepší nekompromisní dvě, jedna na fun a druhá na tahání. Akorát sem to koupil opačně než by mělo být tzn. prvně fun a pak až obrana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Tak to mám. Na velkou jsem už v pořadníku. Jak to tak dnes chodí. A o tý jsem přesvědčenej na 100%. Na nošení se v tom pořád plácám. Kvůli rozměrů i kvůli ráži. Vyhovovalo by mi mít obě v lugeru. Ale browning se zdá na nošení taky dobrá volba, pokud jde o velikost a menší průbojnost. Každopádně je mi jasný, že když někdo nosí nějakýho macka, tak mu G43 připadá jako prcek. Asi si hodim korunou a podle toho se zařadim do pořadníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Co máš jako velkou, ten HK P30L?42 je out, věř mě, přišla 43 a vygumovala ji z mapy. Navíc jak říkáš, stejná ráže, o problém míň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Jo, HK P30L. Mám rád spoušť a dá se dobře řešit úchop. Mám krátkej palec, takže mi vyhovuje ovládání záchytu zásobníku na lučíku. A v neposlední řadě je to samozřejmě vzhled. Tahle pistole ve mě budí větší respekt. Ale to nehraje roli, to je čistě subjektivní záležitost. Že je 42 out, tak tomu moc nevěřim. Glock moc dobře věděl, proč jí dělá a prodává se podle obchodníků víc. Minimálně u nás. Mám to z více zdrojů. Bude to asi i tim, že teď na střelnicích potkávám poměrně dost žen, které chodí na přípravné kurzy a ty mají o 9 mm browningy enormní zájem. Vlastně nic jinýho nekupujou a asi z toho taky moc nestřílej, takže to člověk pak kolem sebe moc nevidí. Každopádně zítra přivezou trezor, tak už bych ho chtěl začít plnit. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 42ky budeš litovat, můj názor a dál ti to vyvracet nebudu Ale HK chválím, sice je to horší s dílama (dostupnost/doba dodání) ale je to krasavica a brutálně dobře sedne do ruky. Kolega ji bral loni přímo tuhle a hned si ju všichni zamilovali. Na obrázku nic moc ale v reálu je to fešanda a jak říkám...grip jak kráva že se ani nehne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Mám 5 km od baráku výhradního dovozce, ale určitě to bude s dílama horší. Tahle pistole ale prošla testem, kdy z ní vyslali 92 000 ran bez problémů, tak snad to nebude nic hroznýho. Mimochodem dneska se čeká uplně na všechno včetně Glocků, takže je to asi jedno. Tu 42 zatim nekupuju ani 43. Ještě chvíli budu lavírovat a pak koupim 43. Znám se a taky vim, že pak stopro koupim něco ještě menšího. Tak to prostě bude a nemůže to bejt jinak. Je to přirozenej proces. Jako dycky a se všim. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Bude to asi i tim, že teď na střelnicích potkávám poměrně dost žen, které chodí na přípravné kurzy a ty mají o 9 mm browningy enormní zájem. Vlastně nic jinýho nekupujou a asi z toho taky moc nestřílej, takže to člověk pak kolem sebe moc nevidí. Ale ty brepto. Když už chceš plácat blbosti, tak aspoň začni třeba slovy:" Já si myslím...", nebo "Podle mého názoru...." Protože třeba moje manželka má vícero zbraní a všechny jsou v 9 Luger. Jo a koupila si je sama, abych tak vyvrátil tu tvou odbornou teorii ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Žádnou odbornou teorii nemám. Chytání za slovo je naprosto zbytečné. Pouze momentálně obcházím obchody v marné snaze sehnat si svojí zbraň a obvykle se téma stočí i k výběru ráže samozřejmě, ačkoliv se to zdá zbytečné, když nikde nemají k prodeji ani jednu skladem a něvědí, kdy budou mít. "Podle slov prodejců" (abych uspokojil rejpaly) jsou prodeje G42 a G43 minimálně srovnatelné a ženy mají o menší zbraně v 9 mm br. velmi velký zájem. Tvoje manželka ale bezesporu reprezentuje všechny ženy na světě, takže máš nepochybně větší a validnější vzorek. Mimochodem většina lidí si zbraně asi kupuje sama. Pravděpodobně všichni. Snad je toto vyjádření politicky korektnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Klíd borci, není třeba dramatu ještě tady Jinak Sickboyi, jen poslední věc co se týče náboje (nebudu teď zmiňovat výrobce a model), ráže atd. Byť budeš na střelnici mít HK pak bys měl ve svým vlastním zájmu střílet a trénovat i s EDCčkem. Neříkám kilo týdně ale používat jí, učit se, udržovat návyk na chování, úchop tasení atd.A vždy je lepší když můžeš použít stejnou munici a navíc tě to výjde i levnějc. A netrénovat/nestřílet záložku je jako ji nemít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Já vim. Ono to dopadne tak, že vemu toho G43. Včera jsem měl už velký svrbění se zapsat na pořadník. Pak nakoupim obří zásoby nábojů a až to praskne a přijde zombie apokalypsa, tak mladá dostane do ruky G43, já vemu HK a prostřílíme se... Ještě nevim kam teda, ale někam určitě. Nebo se postřílíme vzájemně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Jj zombie...vždycky si nech min. jednu pro sebe...muričani Jinak 115ky SB bereme sakumprdum za nějakých 4,8/ks a jen letmo koukám teď na ten browning a vyskakují mě tady částky +/- o 2,-/náboj vyšší. Pro mě lehký počty.Imho bych náboj neřešil jen u specifických zbraní který člověk "potřebuje" a v jiný ráži nejsou (třeba u mě příklad PPK/S). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Já vim. Ono to dopadne tak, že vemu toho G43. Včera jsem měl už velký svrbění se zapsat na pořadník. Pak nakoupim obří zásoby nábojů a až to praskne a přijde zombie apokalypsa, tak mladá dostane do ruky G43, já vemu HK a prostřílíme se... Ještě nevim kam teda, ale někam určitě. Nebo se postřílíme vzájemně. mě 43 velmi vyhovuje, malá, přesná, ve Falco pouzdře se s tím dá i spát, trochu větší odpor spouště ale co to je proti Berettě 34 :-)možná ještě trochu polepit grip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Tomas_2002 - Tvá sympatická manželka je - podle mého názoru - vzácný příklad ženy, kterou zbraně baví. Ale jsou i takové, které chtějí zbraň na obranu v kabelce, o střílení moc nestojí a těm může vyhovovat maximálně kompaktní zbraň. No, myslím, že některým (i jejich okolí) by bylo lépe s pepřákem, na druhou stranu, když už absolvují získání ZP, tak ke střílení nějaký vztah mít budou. Tady se řeší LCR a LCP a G42/43, Kevinové atd. Podle mého názoru je skoro jedno, kterého z prcků si koupíte, s žádným z nich nebudete nejspíš intenzivně střílet. Jsou to zbraně na obranu, za opasek, do kapsy nebo kabelky, ale ne pro intenzivní sportovní střelbu. Tomu je podřízena i konstrukce včetně dlouhé spouště, která je tu zcela na místě, nejsou komfortní ani přesné jako sofistikované sportovní zbraně. A jestli má některá spoušť hodně dlouhou a některá jen dlouhou, pro mne osobně v tom není velký rozdíl jak jsem řekl, střílet si s ní budu jen abych si udržoval návyky a věděl jak se chová, jinak ne, na sportovní střelbu mám jiné zbraně, zábavnější, komfortnější a přesnější. Prcek má své denní místo u pasu, tam stráví většinu života, malou část na střelnici a 99 % prcků se do ostré akce nikdy nedostane. Můj LCP má jednu obrovskou přednost a proto ho miluju - hmotnost, skladnost a zaoblený tvar, díky kterému se o něm neví a při tasení se nezachytí. Opravdový denní, neotravující společník. A těší mne, že jsem ho kupoval před rokem, tuším za 8000,-, v době, kdy po něm pomalu neštěkl pes a dnes je to diskutovaná zbraň s rostoucí cenou. Kamarád ho koupil, hned prodal (malý výkon i zbraň, fuj), koupil něco víc pro chlapa, to mu leží v trezoru a on lituje, že LCP prodával... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 S tim se nedá než nesouhlasit, ale v podstatě to mi tady každej řekl a já s tim počítám. Ve výběru mám dvě zbraně a každá má jiný účel. To LCP mě lákalo, ale je už dneska tak drahý a ještě míň dostupný než Glock, že si radši zkusim malýho Glocka a popřípadě pude dál. Nechci to tady víc rozpitvávat, abych pořád nespamoval. Tak děkuju všem za zkušenosti. Dneska přišel trezor, tak ho už snad místo keců začnu aktivně plnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Ivane, bez G43 nevylezu z baráku a ani nemám problém s ním intenzivně střílet Je to Glock jako každej jinej... stejně tak G42. ....Tady se řeší LCR a LCP a G42/43, Kevinové atd. Podle mého názoru je skoro jedno, kterého z prcků si koupíte, s žádným z nich nebudete nejspíš intenzivně střílet.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Co ten tvůj Talon, drží a nedolepuje se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Co ten tvůj Talon, drží a nedolepuje se? Mám s ním odstříleno zatím jen cca 500 ran. Držení je perfektní a zatím se nikde nic neodlepuje. Pořádně jsem ho po nalepení zafénoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Je to dokola, co člověk to názor, z mojí cesty hledání LCP průšvih, reklamace, čekal jsem na 43 a po vyzkoušení jsem koupil 42 a jsem také spokojený.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se