Ivan Lelák Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Na gunlexu je to dobre popsano, zadnou panikuNo, paniku bychom měli mít už z toho, že EU může vydat něco, co nepodléhá legislativnímu schválení v jednotlivých zemích a navíc je to opravdu nedomyšlená pitomost. V každém případě máme sice znehodnocené zbraně legálně, ale jak jsem pochopil, prodávat se nesmí a nevím, zda se to týká i jednotlivých zbraní majitelů, fyzických osob. Pokud ano, považuji to za průšvih a raději nedomýšlím, zda je možné podobně obejít odpor zemí i v dalších věcech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Podle mně se týká především fyzických osob. Na to "máme" přece Libanonskou smlouvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 No kdyby nakonec vydali nějakou hovadinu, že se nebudou samonabíjecí pušky smět prodávat, ale ty, co je maj, si je můžou nechat nebo znehodnotit, tak nevim, jestli ještě nekoupit kalachovi bratříčka AR-15. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Sickboy - myslím, že budou hledat JAKOUKOLOLIV cestu, jak je zakázat včetně těch stávajících, bruselské úředníky nezajímají lidé ale vlastní mocenské cíle a ozbrojený občan je špatně. Ale nechci malovat čerty, třeba to dobře dopadne, pro jistotu mám povolení na opakovací brokovnici, těch se to zatím týkat nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Opakovací brokovnici mám v trezoru. Každopádně se budou snažit to zakázat, ale věřím tomu, že to parlamentem a to ani tím evropským neprojde. Alespoň ne v takové podobě, v jaké je to teď. V opačném případě je to v kombinaci s nulovým řešením uprchlické krize a podlézáním Turecku zralé na státní a v podstatě už i kontinentální převrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 No ona cela slavná EU by už hlavně měla jít konečně prdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvarak Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Poloautomatické zbraně jsou špatné a zabíjejí lidi, ááááno! Ještě, že to chytří politici odhalili o ochrání nás před nimi. Mám teda štěstí, že staré dobré opakovací kvéry jsou (zatím ještě) hodné a sluníčkové Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 To je samonabíjecí automaticky revolver strilející dávkou? By se zeptala blondýna z eu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 (upraveno) Tak zejtra jdu na to, na Rajskou Zahradu.. Tak k prekvapeni nedoslo, byt jsem z toho mel celkem dobrej pocit. Teorie v pohode, manipulace probihala dobre az do ty chvile, kdy jsem mel nasimulovanej slabej vystrel. Nabito skolnim nabojem, komisar rika "na povel zahajite strelbu". No a ja, jak mam vypatlano, mackam spoust, pac jsem to pochopil tak, ze ten pokyn uz teda zaznel. Dekujeme, nashledanou. Komisar byl jinak asi tak akorat prisnej, sympatickej, zadny velky speky pry nevymyslel. Sel jsem tak sestej, udelali, co jsem videl, dva. Upraveno 27. dubna 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Poloautomatické zbraně jsou špatné a zabíjejí lidi, ááááno! Ještě, že to chytří politici odhalili o ochrání nás před nimi. Mám teda štěstí, že staré dobré opakovací kvéry jsou (zatím ještě) hodné a sluníčkové Vidíš, tak přesně tohodle smiťáka bych zrovna potřeboval! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Smůla. Já jsem se vždycky radši ptal i při střelbě. Holt stres. Probíhalo to trochu takhle: On: PalJá: Už mám střílet jo?On: Ano.Já: Takže střílíme?On: Ano.Já: Takže už opravdu můžu střílet.On: Proboha co blbnete, střílejte už! Tak to dopadne příště. Volej hned na policajty, ať vysolej další termín. Když máš teoretickou, tak ho podle zákona musej dát do 60ti dní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Micey v klidu, co sem videl na nasi tak neudelala nekdy i vic jak polovina lidi. Zapisovali u vas rovnou dohledy z PCR terminy? Nikdo nikam jezdit ani volat pak nemusel.Ta prakticka je takova pakarna a hodne zalezi na komisarovi. Napodruhy urco das. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Nojo, termin mi dali, ale jinou strelnici a az v puli cervna.. Me stve ze jsem udelal takovou zbytecnou blbost, zrovna kdyz ten komisar vypadal tak rozumne - buhvi, jakej bude priste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Já to udělal u super rozumnýho komisaře a stejně to většina nedala. Ať jsou komisaři, jaký jsou, tak je to podle mě hlavně o nervozitě. Tak choď střílet a manipuluj si mezitím. Ono to dopadne dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Dik. Ja si to jeste prehravam a ono to bylo jeste jinak, on rekl "na povel zahajit strelbu zahajte strelbu". No a jak jsem uslysel "zahajte strelbu", proste jsem to zmackl. Myslim si, ze s ostrym v komore bych se jeste ujistil, ale s tim skolnim jsem to holt povazoval za povel. Coz nic nemeni na tom, ze jsem vul:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Já jsem tam třeba pořád kontroloval komoru a šachtu. A on na mě koukal a řikal, proč to pořád tak hrotim, ať jedu dál, že na to nemá čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Tak uvidime priste:) Ono kdyz o tom tak premyslim, varoval me jeste predtim, kdyz jsem pri sborce kouknul do hlavne az po jeho vyznamnym odkaslani.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ax38 Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Micey Klíčem k úspěchu je podle mě:- neustále hlasitě říkat co udělám, a to předem, tzn. teď vezmu zbraň a provedu kontrolu...- přidávat do mluvení věci z "desatera" tzn. vždy se musím přesvědčit že zbraň není nabitá, proto provedu....; nesmím sáhnout na spoušť když nestřítím....- dělat vše pomalu a přemýšlet o každém další úkonu- hodně ti pomůže "sušení" víš jaké zbraně budete mít tak si na střelnici domluv půjčení zbraní (bez střelby) a skládej a rozkládej dokud to nebudeš umět poslepu!!- a hlavně za kontrolu zbraně navíc nebo ránu jistoty navíc tě nikdo nevyhodí, za to že jí neuděláš jo! takže kontrolovat, kontrolovat, kontrolovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 A hlavně nedělat nic navíc - jen přesně to, co chce komisař. Ani o krok dál, i kdyby to bylo jasný. A u školních nábojů předstírat, že jsou ostré. Takže "ajaj, selhač, musíme půl minuty počkat..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ax38 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Micey Já bych ti ještě možná poradil věc, která není k ostatním úplně fér, ale běž až jako jeden z posledních a ptej se lidí na co je přesně komisař vyhodil. My jsme si to mezi sebou vždy říkali. Podle toho poznáš na co je komisař vysazený a co je pro něj důležité. Většinou vždy zkoušeli stejné chytáky/požadavky. Ti poslední už byli pak na to připraveni a ke konci se úspěšnost zkoušek vždy zvyšovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se