Petrando Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Dnešní přírůstek... Kolimátor je určen na něco jiného... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Petrando Moc pěknej kousek. To je ten z huntingu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 ou jes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Jedna otázecka... doporučujete konverzi pro glock 17 ? Jak je v tom zbran usazena? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Konverze je skvělá věc. Používáme Roni G2 a je to mazec. Pistole je v tom usazená pevně, nemusíš mít strach, že by Ti vypadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 (upraveno) Jsem si vzpomněl ještě na jednu:' Až nám vtrhne do Evropy vlna arabů,to nám jistě zkazí nadobro náladu,rádi by si s náma hráli,na slepou bábu.'Orlík '91Dobry, to znam jeste lepsi ale tady ne . Svoboda fak neni ani boha Upraveno 15. července 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Vypadá pěkně, akorát bych ten klips čekal na druhý straně, takhle to vypadá jako pouzdro pro leváka, předělaný na druhou stranu. A jak je v tom ta krochna zajištěná? Jojo, je to tak, je to pro me jako levaka, vnitrni pouzdro pro skryte noseni. a drzi to diky kuzi samosvorem. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Není tu někdo z Ostravy kdo by měl Smith Wesson Shield 9mm luger? Pokud ano byl bych vděčný za SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Sem si dal oraz pres vikend mimo a nestacim se divit, kolik panskych prirozeni tu najednou mame.K veci. Ten Kimber vypada k svetu, ma to jednostrannou pojistku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Tak jsme včera s Fabarmem byli na střelnici nastřelit kolimátor a musím říct, že 12x76 je teda nečekaně velká šlupka :-DAž se ke mně začali sbíhat ostatní postižení, co to tam mám za ohanvnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 (upraveno) Podle Ja´akova Amidrora, bývalého bezpečnostního poradce premiéra Benjamina Netanjahua, zatím není jasné, zda masakr v Nice spáchal ?osamělý vlk? nebo organizovaná skupina. ?Pokud to byl první případ, pro osamělé útočníky chybí řešení. Tajné služby v jejich případě nemají moc šancí. Současné fungování schengenského prostoru je pro aktuální stav teroristické hrozby nevhodné ?Jedinou odpovědí je dát správným lidem do rukou zbraně, aby mohli reagovat. Tak se to snažíme řešit v Izraeli,? uzavřel. Unie by také podle Ganora měla obnovit hraniční kontroly Upraveno 18. července 2016 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Tak jsme včera s Fabarmem byli na střelnici nastřelit kolimátor a musím říct, že 12x76 je teda nečekaně velká šlupka :-DAž se ke mně začali sbíhat ostatní postižení, co to tam mám za ohanvnost Fabarm je nádherný kousek, chvíli jsem pokukoval po krátké 11" Martial Pistola, ale vystřelím pár desítek ran ročně a nechci utrácet. Objevil jsem Uzkon AS-42, ten 100% vyhovuje, ale dodací termín se prodlužuje, tak počkám ještě chvíli a zkusím oslovit místního člena, který mi nabízel trochu dražší Deryu SPX-101, tam mi trochu chybí pažba, říkám si, že lepší nedokonalá, nepříliš tuhá sklopka než nic. Ale na brokovnice nejsem odborník a nevím, jestli ta sklopka není stejně spíš na parádu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 (upraveno) Fabarm je nádherný kousek, chvíli jsem pokukoval po krátké 11" Martial Pistola, ale vystřelím pár desítek ran ročně a nechci utrácet. Objevil jsem Uzkon AS-42, ten 100% vyhovuje, ale dodací termín se prodlužuje, tak počkám ještě chvíli a zkusím oslovit místního člena, který mi nabízel trochu dražší Deryu SPX-101, tam mi trochu chybí pažba, říkám si, že lepší nedokonalá, nepříliš tuhá sklopka než nic. Ale na brokovnice nejsem odborník a nevím, jestli ta sklopka není stejně spíš na parádu...Takovým brokovnicím říkali staří myslivci strychovka vzhledem k jejímu rozptylu.Jitro Katastrální = 1/32 lánu = 3 míry = 2 korce = 2 strychy = 1600 čtverečných sáhů = 0,5754 haJe to jen zmodernizovaná lupara z plastu obohacená o pumpuNebo takovýto trombon z roku 1770 z Vojenského historického muzea Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. července 2016 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Potvrzuju:Na cca 5m to mělo rozptyl cca talíře, na 10m už čtvrtiny terče. Na 20 metrů byl poprášenej celej terč a nebylo poznat, kde je "střed".Jinými slovy, na obranu do 10 metrů super, dál už spíš jen slugy (ty na 25m lítají do jedný díry)Na střílení na asfalťáky můžu zapomenout, ale to jsem ani nechtěl. Ani nevím, jestli kdybych jo chtěl, a pořídil si na tu krátkou hlaveň nějaké zahrdlení, jestli by to fungovalo. Ale při těch cenách by bylo lepší si na to koupit celou novou dlouhou tureckou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Mě teda taky překvapil u toho uzkonu zpětný ráz. Klasická broková dvojka je proti tomu jako pohlazení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Po AS42 jsem taky pokukoval, pak jsem si řekl, že vezmu Hatsana Defender a koupím k němu pažbičku se sklopkou - ale nakonec jsem vzal tohle a dokupovat nebudu nic. Ta sklopka do strany je dokonalá - nikde nepřekáží a když je rozbalená, jeden ani neví, že se to dá sklopit. Samozřejmě žádný vůle, nic takovýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 nevim, jak zadat tu citaci.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 nevim, jak zadat tu citaci.. Myslíš todle? Tlačítko Quote/Multiquote u kýženého/ých postu/ů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Myslíš todle? Tlačítko Quote/Multiquote u kýženého/ých postu/ůZe bych vesel do 21 stoleti...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Ze bych vesel do 21 stoleti...?Bingo !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se