Fester Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Tak jsem střílel z glocka 5. gen. Rozdíl oproti 4. gen. tam je, zejména trochu jiná ergonomie úchopu, trochu jemnější mířidla a chod spoustě a absence vybrání pro prsty na přední části pazbičky. Ale není to natolik zásadní, abych se kvůli tomu zbavil své 26 3. gen. Zase nechali malý bobří ocas, takže občas závěr kousne do ruky a oboustranný záchyt závěru nepotřebuji, stejně ho téměř nepoužívám...
pciza Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Ahoj. Jedu na týden do jižních Čechách. Nevíte někdo o dobré brokovové střelnici na Trap nebo Skeet?Děkuji.
Mira188 Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Ahoj. Jedu na týden do jižních Čechách. Nevíte někdo o dobré brokovové střelnici na Trap nebo Skeet?Děkuji.Koukal jsem do strelecke mapy. Agrowald Vyssi Brod. Najdes na webu... Mira Tapatalk
gandalf Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Střelnice Borek u Č. Budějovic - kontakty jsou na stránkách. Na brokové se střílí skeet.Taky je dobrá střelnice v obci Sedlec u Č. Budějovic - kontakt bych musel sehnat.
pciza Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Díky moc za tipy. V tom Vyšším Brodu střílí podle stránek každý druhý pátek v měsíci. Tak to akorát vyjde.
Socom Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Tak jsem střílel z glocka 5. gen. Rozdíl oproti 4. gen. tam je, zejména trochu jiná ergonomie úchopu, trochu jemnější mířidla a chod spoustě a absence vybrání pro prsty na přední části pazbičky. Ale není to natolik zásadní, abych se kvůli tomu zbavil své 26 3. gen. Zase nechali malý bobří ocas, takže občas závěr kousne do ruky a oboustranný záchyt závěru nepotřebuji, stejně ho téměř nepoužívám... Díky za postřeh a za komentář. Také si to musím vyzkoušet, abych si udělal vlastní názor.
Wanderer Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Že bych vzal Glock na milost a opět vyzkoušel? Špatně se mi z toho střilelo, hlavně kvůli úchopu.
Fester Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Wanderere, ja jsem si glocka koupil zejména z nutnosti, neboť v práci mám G17 a nechtěl jsem mít dvě rozdílné zbraně. Neříkám, že je to nejúžasnější pistole na světě, je to prostě taková stříbrná Ochcáfka v kombíku. Nenadchne, ale svůj účel dokonale splní. Když jsem dostal do ruky nový zázrak z Brodu - CZ P10C a P10S, byl jsem zpočátku nadšen z ergonomie úchopu a chování při střelbě. Nicméně po delším střílení jsem objevil pár věcí, které zbrojovka nevychytala, zejména blokaci úderníku a potom problémy při výrobě, s které mě odradily od toho, abych opustil G. Socome, ještě jsem zapomněl na rozšíření zásobníkové šachty ve spodní části rukojeti a trochu inovované zásobníky s barevným podavačem... Upraveno 3. září 2017 uživatelem Lenin
Socom Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Super, díky za postřehy. Sledoval jsem, jak se chová, zatím pouze na YouTube, ale rád bych si to vyzkoušel v reálu. Jsem na Sig Sauer, tak jsem uvažoval o té P320, ale G19 gen 5 mě nyní přibrzdila v rozhodování. Klidně to ještě rozveď pokud budeš mít další postřeh. Klidně i o tu CZ, o které neuvažuji, ale také mě to zajímá. Díky.
Fester Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Z glocka 5. gen. jsem toho zatím moc nevystřílel, jen pár zásobníků a dojmy pozitivní. Z P10 jsem toho vystřílel celkem dost. Chová se dobře, ale pár věcí mi tam opravdu vadí. A počkám rok, dva, jak se bude chovat a jestli budou nějaké problémy.
Socom Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Rozumím. Každopádně díky. Zkusím si také udělat vlastní názor, pak napíšu.
lukas.78 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Nemáte někdo zkušenost s CZ SHADOW 2 ? Opravdu vážně o ní uvažuji.
Prorok Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Mám ji chvíli doma a velká spokojenost. Pořádná pistole s perfektním úchopem, výborně se mě z ní střílí.
shewcza Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Otázka za dva bludišťáky. Pozná někdo tuhle dvojici?
Socom Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Prst na spoušti, co v tom jezírku je? Pižmovka? Pěkná momentka.
Boudy Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Vlastně nevím, ale s prstem na spoušti to není zrovna supr ... Navíc neskryté nošení (nevypadá to na střelnici ani ohraničený pozemek) ...
shewcza Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Chlapi, je to soukromý oplocený pozemek a v komoře ani v zásobníku nejsou náboje... Socom: pižmovka pobavila))
Micey Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Přesně Boudy, a vsadim se, že předtim měl k obědu bobra, kterej je chráněnej. Já se podivil nad těma hodinkama na pravý ruce, když se zdá, že je pán pravák a má v pravý bouchačku. To má nějakej význam, nebo je to jen tak?
shewcza Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 To bylo záměrně přehozeno, aby jsem tu mohl dát tu kvízovou otázku. Jinak hodinky opravdu nosím na levé a fotka je udělaná záměrně. Není to žádná momentka a fakt takhle nechodím po oboře a bobr mi nechutná =D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se