straspol Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 V jakém stadiu je česká žaloba na EU směrnici - víte někdo ?
Mira188 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Od 1.8. se zkouší trochu jinak. Jednak jsou jiný testy - s obrázkama a taky je víc sjednocená praktická část zkoušky. Prahy a středních čech se to dotkne minimálně (ta praktická se tady dělá už delší dobu v podstatě takhle)...Díky, koukam na to na webu. Tak mi snad nic neuniklo.
lukas.78 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Já mám zkoušky 22,8, tak držte palce :-)
wizard-ov Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Já jsem myslel, že lasery až od 15.8.
Micey Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Prej ne.. "Tento zákon nabývá účinnosti prvním dnem třináctého kalendářního měsíce následujícího po jeho vyhlášení.." Pice se to tady uplne dole.http://www.sbirka.cz/POSL4TYD/NOVE/16-229.htm
gandalf Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 (upraveno) Datum účinnosti od: 1. srpna 2017Je to tam napsaný vpravo nahoře.edit.:doplnění Upraveno 27. července 2017 uživatelem gandalf
Micey Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Ne, pac mi tady furt nikdo nenapsal, jestli to neni nahodou uplne naprd (tusim, ze je:))
Z. Paul Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Ne, pac mi tady furt nikdo nenapsal, jestli to neni nahodou uplne naprd (tusim, ze je:))Není, je to legrace. Střílel jsem s laserem z dlouhý zbraně, tam je to v noci a snížené viditelnosti fajn věc Taky jsme to zkoušeli na pistoli, po pár nástřelech taky celkem v klidu
cema Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Je to na prd, za denního světla skoro nepoužitelný. Snad při nějaký obraně domu/bytu v noci. Zkoušeli jsme podvěsný s baterkou pod pistolí a jak je to nízko o proti hlavni, musíš to vyštelovat těma šroubkama na určitou vzdálenost a když se ta pak prodlouží už ten nástřel nesedí. Fungovat by mohli ty které jsou v ose hlavně. Jako hračka dobrý, kdyby to nebylo součástí tý baterky, tak bych to nekoupil. Takhle se to dá vypnout.
Micey Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 A jakej máš? A jak se to vlastně zapíná, to musíš vždy mačkat čudl?
blackhead Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) nektery se umej zapnout tasenim, ja ted objednal svetlo olight pl-2, vypada to, ze to bude vypalovat nepratelum oci Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem blackhead
Micey Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Jakože to má nějakej pohybovej senzor(?), nebo to musí bejt zkombinovaný s konkrétnim pouzdrem, který tam má nějakou.. věc?
blackhead Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 asi to ma nejaky senzor, treba tohle Jakože to má nějakej pohybovej senzor(?), nebo to musí bejt zkombinovaný s konkrétnim pouzdrem, který tam má nějakou.. věc?
wizard-ov Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 No já mám myslím GTL21 a dá se to namáčknout i trvale zapnout a režim tam je světlo, laser, světlo+laser, je to oboustranné, takže i levák si přijde na své... ale musím se s tím seznámit, mám to přece jen pár hodin
Tittus Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 No to uz mi prijde mnohem smysluplnejsi kolimator.
ggrand Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Tittus: Jenomže až se budeš krčit v kině za sedačkou a budeš vidět jen škvírkou a kvér vystrčíš nad hlavu, tak s kolimátorem jsi nahraný. Lepší scénář jsem bohužel nevymyslel
Klotzman Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) Tittus: Jenomže až se budeš krčit v kině za sedačkou No to jo... To mi připomíná, jak jsem tuhle z nudy koukal na film Beyond Valkyrie (úplná sračka) a tam se partyzáni kryli před střelbou za kupou sena. Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem Klotzman
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se