Duke650 Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Dnes jsem se klepal na venkovní
tyfo Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Dnes jsem se klepal na venkovníHezke,je to z ruky nebo s oporou? A na jakou vzdalenost ?
Duke650 Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Menší část vestoje bez opory, větší část z podřepu (ne pokleku :-) bez opory25 kroků, po prvním zásobníku jsem se už klepal zimou
Ethant Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Pod vlivem můžeš dokonce mít u sebe i zbraň v režimu držení. Ale jenom pitomec se dostane do situace, kdy bude nadranej a bude to muset policii vysvětlovat.Tak takhle to ma asi spousty lidi co maji doma strelnou zbran napr. nekde ve skrini v loznici a v obyvaku se opiji..... Ja jsem teda nikdy nepremyslel nad tim, ze bych mel dat kver do trezoru v bance nebo k rodicum jen proto, ze si vecer řápnu skockou.....nebo otevru pivo u zprav....
Harry Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Tu verzi s běžnou hlavní jsem nesehnal. V Bearece visí na zdi a je k mání... Dnes finálový závod Mistrovství Slovenska v taktické střelbě... Odstřelovačka, samopal, pistole - vše u sebe včetně střeliva a dalšího vybavení... Bronz
Duke650 Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Já ti věřím, ale jejich web nedával důvod k výletu do Prahy, škoda...V Bearece visí na zdi a je k mání...
Jsilver Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Novy prirustek, Mossberg M88
Duke650 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Dotaz na lidi z branže: umíte někdo sehnat tuto nebo obdobnou montáž pro Walther PPQ?http://www.egwguns.com/pistol-scope-mounts/viper/venom-walther-ppq-m2-sight-mount-fits-burris-fastfire-and-docter/
Harry Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 V neděli jsme si udělali zájezd na LOS... Bylo se mnou dalších 11 lidí, které pravidelně trénuju, 6 z nich poprvé na jakékoliv soutěži. Vše tajné stage v neznámém prostředí. A takhle to může vypadat
969 Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Koukám, to byl ten typ sudího, že když při bočním krytí vystrčíš špičku boty, dostaneš proceduru, což? :-) Hezký moc.
noro.svk Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 (upraveno) Crosman 1377 Upraveno 4. prosince 2018 uživatelem noro.svk
Harry Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Koukám, to byl ten typ sudího, že když při bočním krytí vystrčíš špičku boty, dostaneš proceduru, což? :-) Hezký moc. Upřímně řečeno - tak je to jedině v pořádku... Protože pokud se bavíme o obranné střelbě (a to LOS je), pak to má mít i nějaký smysl. Tajné situace, tma, opravdové krytí atd. Co se poslední roky střílí třeba v Čelákovicích, to s původní myšlenkou nemá moc společnýho - to je vlastně takový levný IPSC pro neúspěšný... Krytí se neřeší, skryté nošení se neřeší (na LOS magnetický držáky na zásobníky??? Sorry jako...), hlavně aby se to dalo střílet rychle a sportovně... Takže my se snažíme jet poctivě a pomalu, čistě a na jistotu...
969 Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 Já to taky chválím - pokud to tak nevyznělo. "Čelákovice" jsou, myslím, trochu produktem poptávky - po pohodlný masový střelbě na čas poblíž Prahy. Procedury se tam ale taky dávaj.
Bullet Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 Kluci, neni tu nekdo kdo vlastni G43 a nechal by mne z toho par ran vysrelit (kafe, caj, naboje na mne...) aktualne jsem v rozhodovani koupe prvni pistole na noseni, uz jsem zkousel G42, ceka mne jeste SaW Shield, tu G43 nikdo kolem mne nema..., chci to primarne porovnat s tou G42, rozdily G42/G43 uz mam v teorii nactene dost a dost...ted uz jen osobni realna zkusenost...Ideal Kladno/Rakovnik, mozna i Praha...kdyz tak do SZ, diky
Speedster Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 A co zkusit Sig 365? Už se sem prý vozí a ta kapacita vzhledem k velikosti je zajimava
Tomas_2002 Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 Kluci, neni tu nekdo kdo vlastni G43 a nechal by mne z toho par ran vysrelit (kafe, caj, naboje na mne...) aktualne jsem v rozhodovani koupe prvni pistole na noseni, uz jsem zkousel G42, ceka mne jeste SaW Shield, tu G43 nikdo kolem mne nema..., chci to primarne porovnat s tou G42, rozdily G42/G43 uz mam v teorii nactene dost a dost...ted uz jen osobni realna zkusenost...Ideal Kladno/Rakovnik, mozna i Praha...kdyz tak do SZ, diky Mám doma 2x G43 s nějakým tjůningem, ale bohužel východní čechy...
Bullet Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 A co zkusit Sig 365? Už se sem prý vozí a ta kapacita vzhledem k velikosti je zajimavaNo, to vypada take zajimave, bude to hodne podobne G43 (ktery jsem realny taky jeste nevyzkousel), ten zasobnik je jednorady? Musim kouknout na nejaka videa, nicmene jsem pohledal u nas a nikde jej v prodeji nevidim, ani cenu... Mám doma 2x G43 s nějakým tjůningem, ale bohužel východní čechy...Dekuju Tome, jo to mam trochu z ruky, ale diky...urcite naleznu lepsi reseni v okoli... :-)
Duke650 Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 (upraveno) Zásobník je o něco macatější než jednořadý, ale celkově je ta zbraň menší než G43Cena je malinko úlet (v relaci k US ceně 600): u nás kolem 21-22http://www.gunsandammo.com/editorial/review-sig-sauer-p365/247630https://www.pewpewtactical.com/sig-sauer-p365-review/?fbclid=IwAR2n7dbk06Vb85w1_TToAuTnAjqdM5OPYFRGFLE09KnUXf7ffeM_ttN7jQI Upraveno 5. prosince 2018 uživatelem Duke650
Bullet Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 Jojo, nejakou rychlou US recenzi jsem si uz precetl...no psali, ze jsou snad v zakladu nejaka lepsi miridla, tri zasobniky a snad i pouzdra, ale u tech pouzder si jistej nejsem...kouknu na nejaka videa, kazdopadne u nas jsem jej prodavat na netu nikde nenasel...
Speedster Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 Tuším topguns a zbrane na objednavku psali na fb že mají skladem. Cena to vím okolo 21tis. Ale zase již v serii dobrá mířidla a snad 3 zasobníky. Už jsem někde viděl i hezka vnitřní pouzdra (tuším ongear). Hlavní plus je právě velikost víceméně shodná s G43, rail a kapacita která je stejná jako u G26 apod. Co jsem se díval na yt na recenze tak chválí i ergonomii a spoušť.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se