robo Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 V 12. 11. 2022 v 11:53, JendaM napsal: Podle meho to moc nepoznas(rozhodne ne ze zacatku, az budes mit vic odstrileno, ma smysl ladit smerem co bude vyhovovat).. tedy radeji bych ty 2-3 tisice prohnal hlavni. Aj to tak asi urobím, nechce sa mi za to teraz vyhadzovať ďalšie prachy. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 G43X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 před 25 minutami, Beer napsal: G43X Ten mám asi 14dní i s RMSC kolimem a právě na něho budu lepit Nexum protiskluzový gripy. Čekám na OWB pouzdro od T rex arms. Jako antiglokař sem si tímhle spravil názor a už mně tak Glok nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Já ještě čekám na kolimátor od HOLOSUNu. Pak možná nějaká spoušť, vratná pružina..mířidla MOS si o to přímá říká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 před 28 minutami, Beer napsal: Já ještě čekám na kolimátor od HOLOSUNu. Pak možná nějaká spoušť, vratná pružina..mířidla MOS si o to přímá říká Miridla sou podle mne zbytecny love kdyz mas kolimator, ty plasty jako zaloha staci a natahovat o opasek nebo botu muzes kolimatorem. ja nechavam v továru jen sem tam ted dolepil grip a je to jak nebe a dudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Před hodinou, cema napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@C Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Zkusim nahodu, ale nevali se doma nekomu navic vnejsi kydexove pouzdro pro pravaka na Walther PPQ M2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Doma ne, ale tady jsou skladem: https://www.kydexovapouzdra.cz/owb-walther-ppq-m1-m2-vnejsi-kydexove-pouzdro-polovicni-sweatguard-cerna-cerna/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@C Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Nojo vidis to, diky, ja koukal na nejake jine eshopy kde meli dodani 4-6 tydnu, coz je na prd, potrebuju ho za 2 tydny na kurz HardTask. Ale prinejhorsim by meli byt schopni mi ho tam pujcit, aspon bych si zkusil jak mi vyhovuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 @M@CJa mam kdyztak prebytecnej vnitrni hybrid od Foxx holsters, na PPQ M2, uz sem ho par let nemel v ruce a predtim na sobe tak petkrat, kdyby nahodou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 (upraveno) před 38 minutami, M@C napsal: Nojo vidis to, diky, ja koukal na nejake jine eshopy kde meli dodani 4-6 tydnu, coz je na prd, potrebuju ho za 2 tydny na kurz HardTask. Ale prinejhorsim by meli byt schopni mi ho tam pujcit, aspon bych si zkusil jak mi vyhovuje... Tim si uplne jist nejsem, pujcuji jen glocky, pokud si dobre pamatuji. Na jaky kurz jdes? edit: Uz jsem koukal, maji i PPQ k memu prekvapeni. Upraveno 4. prosince 2022 uživatelem JendaM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Tak nejak to ted v zime stridam Sig P320 X-Five, P365 XL a Staccato P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@C Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 před 14 hodinami, Micey napsal: @M@CJa mam kdyztak prebytecnej vnitrni hybrid od Foxx holsters, na PPQ M2, uz sem ho par let nemel v ruce a predtim na sobe tak petkrat, kdyby nahodou.. Zvazim to, napis kdyztak do SZ co za nej, prosim... Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@C Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 (upraveno) @JendaM Jj, prave ze nabizi i na PPQ, musim jim napsat zda ho opravdu budou mit k dispozici. Jinak jdu na Dynamic Pistol 1, nejak se zacit musi Jinak moc pekna sbirka SIGu... Upraveno 5. prosince 2022 uživatelem M@C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Tak to je mazec... https://prodejna.czub.cz/cz-p-10-c-or-cerakote-custom Škoda, ze cena je skoro dvojnasobek zakladni verze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Před hodinou, odjinud napsal: Tak to je mazec... https://prodejna.czub.cz/cz-p-10-c-or-cerakote-custom Škoda, ze cena je skoro dvojnasobek zakladni verze... Tady LOrant to udělá za cca. 4 000,- a jde si vybrat jakoukoliv barvu https://www.renovace-zbrani.cz/pistole-bereta?pgid=jr8ckf422-75bc1749-c555-4b13-9624-a7e8ad6b8011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Krome toho cerakotu je tam nekolik doplnku, ktere to zenou na tech 30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 To LGBT verze ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 Úplně slyším ten dialog. "Vzdej se! Jéminkote, došly mi náboje. No, tak Ti aspoň vrazím pistolku do zadečku Ty entito jedna ošklivá!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se