Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

“No compromise”, tak urcite

Ad to mireni - mate nejake tipy pro zacatecnika jak to trenovat? Mysleno obe otevrene oci. Ja tomu nejak nemuzu prijit na kloub. Ale mam odstrileno vsehovsudy v zivote zatim jen nejakych 1500 ran.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zaostřit na mušku, hledí a cíl je neostré. Je to zezačátku nezvyk, ale dá se to natrénovat.

Nejlépe se to trénuje nasucho, klidně doma, kde tě nikdo nevidí, vybereš si nějaký bod a zkoušíš na něj zamířit.

Upraveno uživatelem Fester
Doplnění
Odkaz ke komentáři

Panove, jaky jsou ted sikovny sub-compacty, spis do kapsy nez do pouzdra? Urcite jednoradej zasobnik, plastak, striker. Mel jsem SW Bodyguard v .380, byl fajn, uz je fuc a asi bych tentokrat chtel plnotucnou devitku. Abych zas na strelnici nekoukal, proc mi druha devitka neprebiji, kdyz do ni omylem soupnu .380:)

Je toho nejak hodne, Glocka asi nechci, penez do toho taky uplne moc davat nechci (do dvacky). Trochu doufam, ze mi nekdo napise ze se neceho zbavuje..

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, rmx napsal:

Co Walther PPS? Placatej, příjemnej na nošení. 

Ten budu zřejmě prodávat. Placatej a příjemnej na nošení je, ale chci zkusit něco jinýho. Tak kdyby náhodou...

Odkaz ke komentáři

Na hunting bazaru je jeden Sig 365ka za cca dvacku zrovna. Taky o nem premyslim. Ale asi sahnu spis po P365X.

@Duke650 ty prosim nosis zakladni 10-ranej zasobnik? Nebo pouzivas nejake prodlouzene verze? A s novou spousti jsi spokojeny? Skoda ze do zakladu nedavaji tu Xmacro plochou spoust…

Odkaz ke komentáři

Zásobníky mám jen dva, ten co je na fotce s delší botkou nosím, pěkně tam sedne malíček. Plochá spoušť je fajn, fakt citelný rozdíl proti původní 

P.S. narvat tam desátý náboj je fuška 

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

Díky Duku, měl jsem v ruce jen ten základní bez botky a to mi moc nesedlo. Ale s prodlouženou by to mohlo být ok. Už jsem i našel střelnici, kde ho mají, takže zajdu vyzkoušet, to bude nejlpší.

@redd kdyžtak prosím klidně do SZ nějaké podrobnosti. Děkuji :)

Odkaz ke komentáři

p365x je velky a drahy:)

Co takhle ctu, nejvic ted v tydle kategorii frci HS/Springfield Hellcat H11.. velikost jednoradaku (mensi nez G43), pritom 11 - 15 dvouradej zasobnik, nechapu jak to tam nacpali. A i za slusny penize, 15k novej.. kdybyste mi to nekdo chteli vymluvit, provedte prosim:)

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Micey napsal:

Co takhle ctu, nejvic ted v tydle kategorii frci HS/Springfield Hellcat H11.. velikost jednoradaku (mensi nez G43), pritom 11 - 15 dvouradej zasobnik, nechapu jak to tam nacpali. A i za slusny penize, 15k novej.. kdybyste mi to nekdo chteli vymluvit, provedte prosim:)

Nevymluvim, je to i moje volba do budoucna. Strilel jsem s tim, a za me lepsi jak G43, pohodlnost střelby podle mě srovnatelná s G19, ale strilelo se mi lip s H11 protoze tam měl Jenda kolimec 😁. Takže ta mne uplne v pohode za ty prachy. 🙂

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Micey napsal:

Skáče to jak koza a nemá to plnohodnotnej úchop. Rozhodně G43x.

Odkaz ke komentáři

2 hours ago, Micey said:

Neni co vymlouvat, kdyz mas pravdu. Jako majitel p365 jsem spokojen, menit nebudu, ale pokud by Hellcat byla k dispozici, kdyz sem vybiral kapesni pictolku jdu do ni. Pocit ze strelby je podobny, cena zbrane a hlavne zasobniku uplne jinde.

Odkaz ke komentáři

před 51 minutami, Micey napsal:

Tak ze pistole do kapsy nebude mit plnohodnotnej uchop je mi jasny, s tim skakanim kazdej rika neco jinyho, az je mi to divny:)

Ale G43x proste uz neni kapesni mala pistole.

Ty nosiš pistoli v kapse? 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...