Ondrej71 Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 V pondělí si jedu vyzvednout Norinco 21 já jsem tak zvědavej...Pakovka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2013 Pakovka?No jasně, už kolem ní kroužím tak rok a půl, ale vždycky dostaly přednost nějaký trapný hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2013 Sehnal jsi ojetou? Na novou nějak nemůžu natrefit. Měl jsem ji kdysi s nějakou Tasco optikou a byla super. Něco tam sice hned odešlo, ale po výměně dílu už slapala jako, no jako hodinky :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2013 Sehnal jsi ojetou? Na novou nějak nemůžu natrefit. Měl jsem ji kdysi s nějakou Tasco optikou a byla super.Něco tam sice hned odešlo, ale po výměně dílu už slapala jako, no jako hodinky :-)))Tak nějak. Sháněl jsem model s pažbou podle starého vzoru, všude nabízeli jen angl. pažbu. A najednou jsem na ni narazil, a ještě s pěknou ořechovou pažbou. Trochu střílená je, ale nic významného, má pořád krásný brynýr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2013 Gratuluju, at dlouho slouží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2013 Jw21 mám zrovna včera jsme z ni stříleli na akci. Jestli ma orechovou pazbu tak gratuluju nikdy jsem ji z touhle pazbou nevidel. Vyhodil jsem z ni tu pitomou pojistku a je to ideální zbraň pro děcka . Jedna fotka z akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2013 (upraveno) Jw21 mám zrovna včera jsme z ni stříleli na akci. Jestli ma orechovou pazbu tak gratuluju nikdy jsem ji z touhle pazbou nevidel. Vyhodil jsem z ni tu pitomou pojistku a je to ideální zbraň pro děcka . Jedna fotka z akceimage.jpgNěkterý dírky se mi zdají na malorážku poněkud veliké... ...no, vypadá to jako ořech- ale v čínských dřevinách se nevyznám. Každopádně to není bažba z takového toho ohyzdného lakovaného buku, co znám... Cože jsi to vymontoval? Abych byl poučenej... Upraveno 18. srpna 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2013 To Norinco je parádní - škoda, že z malorážky toho doma moc nenastřílím :-)Nevíte někdo, neexistuje nějaká vzduchovka nebo flobertka ve stylu winchesterovky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2013 Existuje , kolegovo špunti s tím práskali na zahradě . Na plechovky dobré, na terč truchlohra http://www.colosus.cz/vzduchovka-crosman-marlin-cowboy-cal-4-5mm/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2013 Existuje , kolegovo špunti s tím práskali na zahradě . Na plechovky dobré, na terč truchlohra http://www.colosus.cz/vzduchovka-crosman-marlin-cowboy-cal-4-5mm/Stále ještě se dělá Daisy- na terč je solidní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2013 Stále ještě se dělá Daisy- na terč je solidní.Kde se dá jeste ted koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2013 (upraveno) Kde se dá jeste ted koupit?Sakra- mám pocit že jsem ji viděl u Brymové, mrknu tam zítra až si budu brát Norinco a napíšu když tak. Ale zaručené to není, já koukám spíš po těch malorážkách... Aha- tak to byla UMAREX... -60850 W.1894 CO2 4,5mm460.00.40 12 990,00 Kč ...ale je fešácká, podle fotky- zítra si ji můžu nechat ukázat, jestli chceš. Ale ta cena je trochu děsivá... Upraveno 18. srpna 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2013 Pekna, ale cenově na vzduchovku už trochu mimo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2013 (upraveno) Já vím. Za to už jde koupit v pětačtyřicítce pořádná. Upraveno 18. srpna 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Tak, a mám ji doma, přihlášenou, příští týden bude hotový průkaz. Je to starší model s americkou pažbou a bez pojistky. Je to mazel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Tak, a mám ji doma, přihlášenou, příští týden bude hotový průkaz. Je to starší model s americkou pažbou a bez pojistky. Je to mazel :-)Hod sem foto soustrelu na 50m :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Ještě jsem si nebouchnul a padesát? chodím na 25 střelnici, když už... No, časem se rozhoupu... zatím si zoufám nad hledím, asi budu měnit za jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Ještě jsem si nebouchnul a padesát? chodím na 25 střelnici, když už... No, časem se rozhoupu... zatím si zoufám nad hledím, asi budu měnit za jiné.No z krátkejch by jsme si někdy mohli bouchnout společně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 No z krátkejch by jsme si někdy mohli bouchnout společně ...No to je slovo!!Zajdem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Najdem termín a třeba nás bude víc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se