Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Sehnal jsi ojetou? Na novou nějak nemůžu natrefit. Měl jsem ji kdysi s nějakou Tasco optikou a byla super.

Něco tam sice hned odešlo, ale po výměně dílu už slapala jako, no jako hodinky :-)))

Tak nějak. Sháněl jsem model s pažbou podle starého vzoru, všude nabízeli jen angl. pažbu. A najednou jsem na ni narazil, a ještě s pěknou ořechovou pažbou. Trochu střílená je, ale nic významného, má pořád krásný brynýr :wub:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jw21 mám zrovna včera jsme z ni stříleli na akci. Jestli ma orechovou pazbu tak gratuluju nikdy jsem ji z touhle pazbou nevidel. Vyhodil jsem z ni tu pitomou pojistku a je to ideální zbraň pro děcka .

Jedna fotka z akce

attachicon.gifimage.jpg

Některý dírky se mi zdají na malorážku poněkud veliké...

...no, vypadá to jako ořech- ale v čínských dřevinách se nevyznám. Každopádně to není bažba z takového toho ohyzdného lakovaného buku, co znám... Cože jsi to vymontoval?  Abych byl poučenej...

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Kde se dá jeste ted koupit?

Sakra- mám pocit že jsem ji viděl u Brymové, mrknu tam zítra až si budu brát Norinco a napíšu když tak. Ale zaručené to není, já koukám spíš po těch malorážkách...

Aha- tak to byla UMAREX...  -

60850 W.1894 CO2 4,5mm460.00.40 12 990,00 Kč foto.jpg

...ale je fešácká, podle fotky- zítra si ji můžu nechat ukázat, jestli chceš. Ale ta cena je trochu děsivá...

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...