straspol Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Tak se těším, že si bouchnem, někdy...
deewy Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Tohle forum je opravdu chlapský unikát.... Kdyby chtěl někdo podat reference k Dan Wesson Guardian 1911, 9mm tak se na mě může obrátit. Zbraň mám již od února, ale na tomto kousku naboucháno zatím pouze lehce pod 1000. Zbraň jsem objevil před dvěma lety v Norimberku na výstavě a byla to láska na první pohled. Ze všeho co jsem zatím měl, se zbraň drží absolutně nejlépe, je exceletně zpracovaná a má příjemný chod. Jedinou výtku mám k zásobníkům, už jsem viděl lepší. Chtěl jsem s ní jet IPSC, ale zastavil mě úraz na moto. Tak snad příští rok. Pouzdro nosím už léta stejného typu a to Blackhawk Serpa CQC. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Tohle forum je opravdu chlapský unikát.... Kdyby chtěl někdo podat reference k Dan Wesson Guardian 1911, 9mm tak se na mě může obrátit. Zbraň mám již od února, ale na tomto kousku naboucháno zatím pouze lehce pod 1000. Zbraň jsem objevil před dvěma lety v Norimberku na výstavě a byla to láska na první pohled. Ze všeho co jsem zatím měl, se zbraň drží absolutně nejlépe, je exceletně zpracovaná a má příjemný chod. Jedinou výtku mám k zásobníkům, už jsem viděl lepší. Chtěl jsem s ní jet IPSC, ale zastavil mě úraz na moto. Tak snad příští rok. Pouzdro nosím už léta stejného typu a to Blackhawk Serpa CQC.Krásnej kousek, 1911ky jsou jedny z nejhezčích zbrani. Gratulace
Wanderer Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 To je jednořadý zásobník? To je u těch 9mm trochu škoda. Jinak, moc pěkné. Kdybych si šel kupovat novou pistoli na nošení, tak to bude určitě 1911, nejspíš Warthog.Jinak mám dvouřadý 9mm (Armscor) a to je teprve kus kvéru do pořádné ruky. No a pak mi bude nejspíš patřit klasická druhoválečná .45ACP.Jinak pouzdra už léta nosím z KM Saddlery. Kdybyste ten Chrono-gun sraz nedělali v Praze, ale někde blíž Moravě (např. Tábor nebo Brno), tak bych přijel taky.
gunman Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 nemůžu si pomoct, ale 1911 v 9 luger to je prostě svatokrádež těchle pistolí pár mám, od prvoválečné 1911, pak válečnou 1911a1, argentinskou hafdasu, norníka v kompaktu, všechno spolehlivý .45acp
Wanderer Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 nemůžu si pomoct, ale 1911 v 9 luger to je prostě svatokrádežZase, když to střílí... pistole se ani nehne, závěr běhá jak u malorážky... Ale je fakt, že ta hlaveň je taková tlustostěná...
deewy Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Krásnej kousek, 1911ky jsou jedny z nejhezčích zbrani. Gratulace Díky Ondro za kompliment, zbraň je fakt supr. Provedení je opravdu špička, sesazení nádrejně pevné, nikde žádné vůle. To je jednořadý zásobník? To je u těch 9mm trochu škoda. Jinak, moc pěkné. Kdybych si šel kupovat novou pistoli na nošení, tak to bude určitě 1911, nejspíš Warthog.Jinak mám dvouřadý 9mm (Armscor) a to je teprve kus kvéru do pořádné ruky. No a pak mi bude nejspíš patřit klasická druhoválečná .45ACP.Jinak pouzdra už léta nosím z KM Saddlery. Kdybyste ten Chrono-gun sraz nedělali v Praze, ale někde blíž Moravě (např. Tábor nebo Brno), tak bych přijel taky. Ano, ten zásobák je jednořadý. Proto s sebou když nosím tahám 3 :) Je do daň za "oldstyle" a taky za zachovaní štíhlé linie. Na ty dva nosím pouzdro FOBUS. Popř. nosím v tomto, tedy v tomto nosím velmi často 80% času... http://www.armed.cz/brasna-maxpedition-fatboy-versipack-cerna/d-79397-c-983/ tašku mohu jen a jedině doporučit, není o koukaná, vše se do ni vejde a nikdo neví, že v tom mám kvér.... nemůžu si pomoct, ale 1911 v 9 luger to je prostě svatokrádež těchle pistolí pár mám, od prvoválečné 1911, pak válečnou 1911a1, argentinskou hafdasu, norníka v kompaktu, všechno spolehlivý .45acp Mě tohle netrápí, na nošení láduju Lapua Ceep. 9mm nebo .45 neřeším. Chtěl jsem model Guardian a ten se v ČR v .45 neprodává. Tenhle trend preference 9mm přichází ze Států, kde se kvůli vzrůstajícím cenám střeliva od velkých ráží upoští. Narozdíl od nás mají ale tu výhodu, že si tam mohou naládovat nějaký pěkný dutý Federály apod. Při správném úchopu a postoji, zbraň absolutně nekope nahoru, posunuje v ose do ramen a soustřely na 15m rychlostřeldbou se při troše umu nechají nacpat do kruhu 5-10cm.
Honza.manta Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 nemůžu si pomoct, ale 1911 v 9 luger to je prostě svatokrádež těchle pistolí pár mám, od prvoválečné 1911, pak válečnou 1911a1, argentinskou hafdasu, norníka v kompaktu, všechno spolehlivý .45acp
gunman Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 něco na zvednutí nálady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeremy Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 čoveče, s jednořadým zásobníkem to moc na IPSC nejni.. :-) ... Dan Wesson Guardian 1911, 9mm ... Chtěl jsem s ní jet IPSC, ...
deewy Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 čoveče, s jednořadým zásobníkem to moc na IPSC nejni.. :-)Japato? Je tam divize Clasic, kde se střílí pouze 1911 jednořadé. Je to přímo v podmínkách.
Wanderer Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Gunman: Pěkné... já jsem taky pistolovej, ale tolik jich nemám... bylo by větší foto?
yed69 Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 něco na zvednutí náladyPán je labužník:)
Jeremy Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Japato? Je tam divize Clasic, kde se střílí pouze 1911 jednořadé. Je to přímo v podmínkách.Jé tak to jo.. já už to pár let nestřílím (co se z toho stal předražený rodinný klub financující cesty elity po světě), takže poslední, co pamatuju, byla Production, kde by ses zbláznil :-)Tak fajn, držím palce! :-)
Ondrej71 Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 zřejmě slušnej oddíl něco na zvednutí náladypistole.jpg
Ondrej71 Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Měl jsem minulý týden možnost vyzkoušet poprvé CZ 858 Tactical a spokojenost. Na 50 m soustřel 20cm, napoprvé a na moje ruce, vůbec ne špatné
gunman Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 větší fotku asi nenajdu, je to starý asi 4 roky a jsou to samé staré krámy jen pro info od 12té hodinyMauser C96 BOLO v 7,63 MauserRoth Steyr M.1907 v 8mmRothRoth Steyr M.1907 v 8mmRoth(vyroben v Maďarsku)Steyr 1912 v 9mmSteyrFNHP35 v 9mm LugerTT30 v 7,62x25TT33 v 7,62x25Radom VIS35 v 9LugerColt 1911 v .45ACP(angl.zakaz)Colt 1911a1 v .45ACPBallester-Molina v .45ACPGasser Kropatschek v 9mmGasserNagant 1895 v 7,62NagantRast-Gasser v 8mmGasserP.08 v 9mmLugerP.38 v 9mmLugerMauser 712 v 7,63Mauseruprostřed z vrchuJ.P. Sauer & Sohn 1913 v 7,65Br.Browning 1910/22 v 7,65Br.Walther PPK v 7,65Br.Walther PP v 7,65Br.Beretta M 1935 v 7,65Br.ČZ27 v 7,65Br.ČZ24 v 9mmBr.kr.Mauser 1910/34 v 7,65Br.
straspol Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 (upraveno) Tak jsem včera vysypal do terče tak 150- 180 dvaadvacítek. Norinco střílí bezvadně. Rozptylu jsem si vůbec nevšiml, na 25m jsem se téměř bez míření vešel patnácti ranami do místa které šlo přikrýt dlaní. Dokonce žádná nikam neulítla, což vzhledem k chromým rukám nechápu. Pořádné míření přineslo 2-3 centimetrové zlepšení a s oporou to bylo ještě o dost lepší. Tak už se dá pár ranami vyzobat zálepka z terče. Jenže opravdu dobře zamířit je problém, nese to trochu doprava a hledí je strašně špatně vidět, stranově regulovat nejde, výšková regulace klínem prostě opřeným o hlaveň je nespolehlivá, budu muset dát jiná mířidla. Tyhle jsou jak ze špatné vzduchovky. Sežrala všechno co jsem do ní naládoval, ale kupodivu nejlíp střílí s SaB Club. Občas mi ale do tváře trochu zavanuly plyny ze závěru- ne pokaždé, ale jak se trochu zanesla, bylo to cítit. Možná je moc ostrý úderník. Bude potřeba brát si brýle- což mi nevadí, budu si je muset stejně pořídit, už vidím na draka. Je to skvělá hračka, opakuje bezchybně, nabíjení už jsem se naučil a dokonce asi nebudu muset vůbec nic dělat ani se spouští. Mám radost Upraveno 22. srpna 2013 uživatelem straspol
Ondrej71 Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Tak jsem včera vysypal do terče tak 150- 180 dvaadvacítek. Norinco střílí bezvadně. Rozptylu jsem si vůbec nevšiml, na 25m jsem se téměř bez míření vešel patnácti ranami do místa které šlo přikrýt dlaní. Dokonce žádná nikam neulítla, což vzhledem k chromým rukám nechápu. Pořádné míření přineslo 2-3 centimetrové zlepšení a s oporou to bylo ještě o dost lepší. Tak už se dá pár ranami vyzobat zálepka z terče. Jenže opravdu dobře zamířit je problém, nese to trochu doprava a hledí je strašně špatně vidět, stranově regulovat nejde, výšková regulace klínem prostě opřeným o hlaveň je nespolehlivá, budu muset dát jiná mířidla. Tyhle jsou jak ze špatné vzduchovky. Sežrala všechno co jsem do ní naládoval, ale kupodivu nejlíp střílí s SaB Club. Občas mi ale do tváře trochu zavanuly plyny ze závěru- ne pokaždé, ale jak se trochu zanesla, bylo to cítit. Možná je moc ostrý úderník. Bude potřeba brát si brýle- což mi nevadí, budu si je muset stejně pořídit, už vidím na draka. Je to skvělá hračka, opakuje bezchybně, nabíjení už jsem se naučil a dokonce asi nebudu muset vůbec nic dělat ani se spouští. Mám radost Gratulace, je to fajn hračka. Ty origo mířidla jsouo ničem. Ja jsem namísto nich hodil optiku Tasco, a nebylo to špatne. Ale fakt je ze zrovna k teto malorazce se optika moc nehodí. Možna lepší nechat si udělat nova , třeba u pana Zendla
straspol Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Gratulace, je to fajn hračka.Ty origo mířidla jsouo ničem. Ja jsem namísto nich hodil optiku Tasco, a nebylo to špatne. Ale fakt je ze zrovna k teto malorazce se optika moc nehodí. Možna lepší nechat si udělat nova , třeba u pana ZendlaNojo, optika by se mi tam nelíbila, i když drážka na montáž tam je. Zendla neznám, dej tip. Já už se chystal že tam nechám dát něco jinýho, co půjde naklepat do rybiny..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se