Hasňa Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Hm, jindy admin reaguje promptneji, treba kdyz nekdo chce prodat nosene lyzarske rukavice. Ale kdyz by to zdatneho admina fakt chtelo, tak je ticho po pesine. Ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Tapatalk mi nejde od obeda. Ani iphone, ani ipad.... Kontaktujte admina fora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 21. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 jsem na tom stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 ..hlasim stav z "vychodu" - tiez mi to nefunguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Stojí to celý za vyližp*del... Tuší aspoň někdo, co se děje? Jestli je chyba na straně fóra, nebo aplikace? A existuje třeba nějaká jiná aplikace, přes kterou by to fungovalo? A není tu nějaký šikovný vývojář, který by uměl udělat aplikaci jenom pro Chronomag? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Chyba bude zřejmě na straně fóra. Chronomag upozorněn, řešení asi až po svátcích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Chyba bude zřejmě na straně fóra. Chronomag upozorněn, řešení asi až po svátcích. Díky moc! Nicméně: to budou letos ale smutný vánoce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Chyba musi byt na strane fora. Dalsich 10 roznych for mi v tapatalku bez problemov funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Tak, tak. Vsetko v Tapatalku okrem chronomag fora frci O.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Taktiež mi nefunguje Tapatalk, chcel som to tu zahltit mobil fotkami svojich hodiniek na NATO strap-e od Ježiška... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Jen zbezny dotaz: jak to vypada? Uz nekdo tusi, jestli se to da spravit, nebo se jedna o hlubsi problem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2013 Mame odhad kedy bude Tapatalk funkcny? Dakujem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaplanj Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2013 Take me to dost zajima... Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2013 Furt nic? Hm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2013 Furt nic? Hm. Ja uz jsem se dostal do stadia, kdy mi ta nefunkcnost vlastne nevadi, a cela rodina je za vypadek vdecna, protoze se s nima konecne bavim. Takze vlastne diky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2013 Na Android tabletu s Tapatalk HD taky nic, ostatní fóra v pohodě. Hmmm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2013 Je to pruda pro uzivatele a ostuda mistniho vedeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2013 ze pry to musi patrick a ten je neznamo gde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Tapatalk byl pro člena Chronomagu nejpohodlnější, proto mě dost vadí, že to stále nejede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Tapatalk byl pro člena Chronomagu nejpohodlnější, proto mě dost vadí, že to stále nejede. A hlavně nevím, jak jinak vkladat fotky z ipadu a iphonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se