Taurus. Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 nemate opet posledni dobou problem s forem pres tapatalk? nekdy se mi treba nacte az na popate? na jinych forech OK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Me nefunguje načítání obrazku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Taky nevidim žádné wobrázek<br /><br />Posráno Tapatalkem z Ostružiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taurus. Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Obrazky ale ani postovane linky nefunguji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Taky nevidim žádné wobrázek<br /><br />Posráno Tapatalkem z Ostružinyuž vidím všechno, díky za nápravu, proběhla-li nějaká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 Tak jsem si včera ten tapatálk 4 koupil, když to měli za dvacku, ale žádná sláva. Největší mínus je, že to zobrazuje všechny pindy trolů, co mám na blacklistu. Nebo se to dá nějak řešit? Na nic jsem nepřišel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 Taky jsem si tu novou verzi koupil a jsem s ní maximálně spokojený. S těmi na blacklistu nevím, nikoho tam nemám a v nastavení o tom taky nic není. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 Nevím no, přijde mi to pomalý, některý obrázky se neukazujou a hlavně ten blacklist. Ale zase je šikovný vkládání obrázků z telefonu.Zůstanu u normálního prohlížeče.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 Nevím no, přijde mi to pomalý, některý obrázky se neukazujou a hlavně ten blacklist. Ale zase je šikovný vkládání obrázků z telefonu. Zůstanu u normálního prohlížeče.. Jo, pomalý to je a bylo i ve starší verzi, ale to není Tapatalkem, nýbrž tímhle fórem, které si s ním moc nerozumí. Vkládání obrázků je fajn. Je jen škoda, že když už je tam ten editor, že neumí zmenšit velikost vkládané fotky. Tak mě napadá otázka: Čím upravujete fotky na potřebnou velikost v androidím telefonu? Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 Hele no právě včera jsem vkládal tuhle fotku přímo z mobilu přes tapatalk a upravilo si to samo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 Reduce Photo Size Mimochodem, je nekde v novem Tapatalku primy pristup k vlastnim vlaknum? Ve starem je v profilu prima linka k vlastnim prispevkum i vlastnim threadum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 Velikost upravuje sam, nez jsem na to prisel, tak jsem se s kazdou drbal...eh A pak byly o to prtavejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 (upraveno) To jsem nevedel, s kazdou se drbu. Na jakou velikost to standardne upravuje? Upraveno 16. srpna 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 Viz můj předchozí post 648*486 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 Aha, diky. Takze se prestavam drbat a louduju to primo, doufam, ze nedostanu sampon za velke fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 Reduce Photo Size Mimochodem, je nekde v novem Tapatalku primy pristup k vlastnim vlaknum? Ve starem je v profilu prima linka k vlastnim prispevkum i vlastnim threadum. Velikost upravuje sam, nez jsem na to prisel, tak jsem se s kazdou drbal...ehA pak byly o to prtavejsi... >To jsem nevedel, s kazdou se drbu. Na jakou velikost to standardne upravuje? Aha, diky. Takze se prestavam drbat a louduju to primo, doufam, ze nedostanu sampon za velke fotky. Mobilovky posilam pres Tapatalk v original rozliseni a zmensuje je. Hele no právě včera jsem vkládal tuhle fotku přímo z mobilu přes tapatalk a upravilo si to samo.. Chlapi, díky za tuhle diskusi. Ani já nevěděl, že Tapatalk upravuje velikost sám. Vždycky jsem se s tím drbal a hledal nejlepší apku na zmenšování. Nikdy jsem neměl odvahu poslat fotku rovnou z mobilu. Tím se všechno zjednodušuje, jdu to zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 Takže jsem cvaknul fotku a bez jakýchkoliv úprav ji přikládám: Odesláno z mého HTC Incredible S pomocí Tapatalk 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 No jo, vážně!!! Fotku to zmenší tak, že delší strana měří 600 px. Tak od teď to bude vážně sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Po pár týdnech hrátek s Tapatalkem jsem zjistil, že vkládání fotek zas taková sranda není. Pokud jsem do něho načetl fotku v originálním rozlišení, editor ji sice zmenšil, ale dost nekvalitně. Vytratily se z ní detaily. Pro lepší kvalitu je lepší fotku nejdřív zmenšit v nějakém udělátku tak, aby jeho delší strana měřila 600 px. Pak už ji Tapatalk nezmenšuje a tedy ani nezkazi: Odesláno z mého HTC Incredible S pomocí Tapatalk 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Tak to taky zkouším Sent from my Lumia 800 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se