Frostie Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Trochu oživím téma. Vedeli by ste mi poradiť, Odkiaľ najlepšie nové Ray II objednať? Ja som pozeral na SeriousWatches a LongIslandWatch. O LongIslandWatch predpokladám, že by som sa nevyhol zaplateniu CLO. Ak by bolo možné, clu sa chcem vyhnúť, takže najlepšie EU predajca. Vedeli by ste mi poradiť?www.Orientuhren.de nebo www.Schoeneuhren.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Trochu to tady oživím.Má některý z majitelů nové modelové řady zkušenosti s tím "švidrajícím" datumem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flico Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Pokud ti to pomuze tak to bude "problem" asi u vetsiny Mako, Ray a Mako XL. Mam ted Mako Xl a tam taky neni den a datum v linii ale sejdrem ale jde s tim vrtlal podle toho jak pouzijes gravitaci a pretizeni pri machani rukou :-). Na druhou stranu u hodinek za 5000,- co delaj 0,8s do plusu denne mi to nejak nevadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Flico: Dotaz zněl na novou řadu, která má jiný strojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Flico: Dotaz zněl na novou řadu, která má jiný strojek Nový ano, jiný moc ne. Resp. plně vycházející ze 46943. Nicméně, přesné rozdíly neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flico Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Ggrand. Vim ze se pral na novou radu. Nicmene ve srovnani strojku, ktery jsem cetl je napsano ze novy asi F6922 nebo jak je oznacen prinesl manualni natah a hacking a ze vychazi z puvodniho strojku. O modifikaci datovyho vence tam nepisou proto muj koment ze to asi mozna delaj vice ci mene vsechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Trochu to tady oživím.Má některý z majitelů nové modelové řady zkušenosti s tím "švidrajícím" datumem? Mám Ray II a no problem, všechno lícuje jak má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Ggrand.Vim ze se pral na novou radu. Nicmene ve srovnani strojku, ktery jsem cetl je napsano ze novy asi F6922 nebo jak je oznacen prinesl manualni natah a hacking a ze vychazi z puvodniho strojku. O modifikaci datovyho vence tam nepisou proto muj koment ze to asi mozna delaj vice ci mene vsechny.To je zajímavý, já mám Orienty patery a mnohem víc mi jich rukama prošlo a nešvidraly ani jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 To je zajímavý, já mám Orienty patery a mnohem víc mi jich rukama prošlo a nešvidraly ani jedny.a já měl troje a švidraly bohužel všechny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Takže v průměru na tom zase tak špatně nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Takže v průměru na tom zase tak špatně nejsou JJ, já měl dvě kuřata, takže jsme měli každý po jednom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan01 Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Ćerstvě se řadím majitele černých Ray II.Jakmile budu mít odpozorováno, rád připojím postřehy ohledně přesnosti, plynulosti datumovky, atp. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan01 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Tak datumovka u mě naprosto bez problému ("nešvidrá").Ale při nonstop nošení (vč. sportu) mi zatím předbíhají o 5 až 6 sekund za den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 "Ale" neni na miste, 5-6s za den je pekna presnost. Mel jsem daleko drazsi kousky, ktere delaly vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 (upraveno) Přesně tak. přesnost dobra Ray I. mi po zaběhnutí dělali +5 sec. a byl jsem za to rád ..Jo a gratuluji! Upraveno 23. června 2017 uživatelem number.beast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Ćerstvě se řadím majitele černých Ray II.Jakmile budu mít odpozorováno, rád připojím postřehy ohledně přesnosti, plynulosti datumovky, atp. :-)Tak jak to po měsíci vypadá? Sháním totiž nějaké modré potápky na léto...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan01 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Stále spokojenost. Aneb za sebe mohu doporučit. Nic "nešvidrá", pořád pár sekund do plusu. A sluší jim klasické doplňky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Souhlas, dobrý sou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Jsou fakt pěkný a maji teda hacking a šroubovací korunku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Jo a jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se