vladimir72 Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Nové Skeletony od L. Seryna Jako že tento typ hodinek není to po čem bych prahnul, tak zrovna tyto bych asi na ruce snesl.Krásná práce, prakticky in house stroj, nikdo neokopírovaný... co dodat
Kid_A Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Tohle je pekne. A obvzlaste kvituji s povdekem klasicky tvar pouzdra!
Daemonultimate Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Luxusní věcička, taky skeletony nemusim, ale pohrdnout tímto je víc než nějakejma sériovkama. Bral bych je hned.
Muffik Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 (upraveno) Než zjistím, kolik vlastně je hodin A ta šachovnice je tam proč? Upraveno 4. dubna 2016 uživatelem Muffik
Kluk jako buk Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Nevim, zatím jsem žádnýmu z jeho kousků nepřišel na chuť. A ty obrovský iniciály LS by mi tam asi vadily dost.
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Ciwe to berem jak normalka - nekdo tady je schopnej vyrobit neco takovyho, plus to navic jeste prodat, a tady se div ne vofrnuje... Je to parada, chtel bych na to jednou mit prachy a ty kule.
AKUC Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Neviem tie skeletony krasna hodinarska praca ale kupit by som nekupil... sice nikdy nehovor nikdy
Filip.J Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 V 5. 4. 2016 v 18:32, Zmizík napsal: Ciwe to berem jak normalka - nekdo tady je schopnej vyrobit neco takovyho, plus to navic jeste prodat, a tady se div ne vofrnuje... Je to parada, chtel bych na to jednou mit prachy a ty kule.+1Parádička. S tím bych nejspíš v kanclu vzbudil rozruchu víc, než by se mi líbilo, ale dostat se k nim, asi bych to skousl.
OndraPod Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Hodne povedene, jeho starsi kousky mne moc nebraly, prisli mi trochu tezkopadny, ale tohle je krasna hodinarina/sperkarina.Logo mi prijde skvele zapracovany a paradne jim zaplnil jinak prazdny prostor a krome cisla limitky zadne dalsi napisy, z toho by si mohla vzit spousta HH vyrobcu priklad.Libi se mi i "ciselnik" s sachovnicovym vzorem, trochu netradicni ale moc pekne udelany. Pouzdro je taky moc hezky udelany, to same vcelku originalni korunka. Fakt nevim co bych jim vytknul, mozna zbytecnou vterinovku?
atari Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Vypadají super, ale taky to není přímo můj šálek.Co se týče "tlačítek" na nožičkách, předpokládám, že tam jsou pro stlačení stěžejek a vyjmutí řemínku. Pokud tomu tak skutečně je, líbí se mi nenásilné zapracování velmi praktické funkce.
Kid_A Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 pri detailnim pohledu bych se asi "zbavil" sachovnice a vymenil ji za kartacovany povrch. jinak skvela hodinarina.
Mzhanel Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Super skeletony, vypadají famózně:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se