Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nové Skeletony od L. Seryna 

Jako že tento typ hodinek není to po čem bych prahnul, tak zrovna tyto bych asi na ruce snesl.

Krásná práce, prakticky in house stroj, nikdo neokopírovaný... co dodat

post-10957-0-88321500-1459758464_thumb.jpg

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ciwe to berem jak normalka - nekdo tady je schopnej vyrobit neco takovyho, plus to navic jeste prodat, a tady se div ne vofrnuje... Je to parada, chtel bych na to jednou mit prachy a ty kule.

Odesláno
  V 5. 4. 2016 v 18:32, Zmizík napsal:

Ciwe to berem jak normalka - nekdo tady je schopnej vyrobit neco takovyho, plus to navic jeste prodat, a tady se div ne vofrnuje... Je to parada, chtel bych na to jednou mit prachy a ty kule.

+1

Parádička. S tím bych nejspíš v kanclu vzbudil rozruchu víc, než by se mi líbilo, ale dostat se k nim, asi bych to skousl.

Odesláno

Hodne povedene, jeho starsi kousky mne moc nebraly, prisli mi trochu tezkopadny, ale tohle je krasna hodinarina/sperkarina.

542362-original1-4qn9b.jpg

Logo mi prijde skvele zapracovany a paradne jim zaplnil jinak prazdny prostor a krome cisla limitky zadne dalsi napisy, z toho by si mohla vzit spousta HH vyrobcu priklad.

Libi se mi i "ciselnik" s sachovnicovym vzorem, trochu netradicni ale moc pekne udelany. Pouzdro je taky moc hezky udelany, to same vcelku originalni korunka.

Fakt nevim co bych jim vytknul, mozna zbytecnou vterinovku?

Odesláno

Vypadají super, ale taky to není přímo můj šálek.

Co se týče "tlačítek" na nožičkách, předpokládám, že tam jsou pro stlačení stěžejek a vyjmutí řemínku. Pokud tomu tak skutečně je, líbí se mi nenásilné zapracování velmi praktické funkce.

Odesláno

pri detailnim pohledu bych se asi "zbavil" sachovnice a vymenil ji za kartacovany povrch. jinak skvela hodinarina.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...