Přejít na obsah

Jak Vás uspokojuje mít na ruce Seiko

Doporučené příspěvky

Odesláno

instant, on 19 Led 2017 - 01:09, said:snapback.png

steniatka na rozkvitnutej luke, krasa na pohlad, len to zaramovat.

Tak nech vies do ceho lezes  :)

Pěkně a pravdivě napsané mistře :D

Básník pera, druhý Julo Satinský  :notworthy:

• Odpovědi 407
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník eloga
Odesláno

instant

to píšeš dobře, tvoje příspěvky jsou vždy velmi trefné a na úrovni, myslím to upřímně. :notworthy:

Odesláno

Napsal... Nikdy nezapomenu, když ta moje zjistila, ze ty moje Seika nestali deset, ale ctyrycet (MM300)... To bylo nejdřív rachot, a pak se mnou snad i chvili nemluvila... :-))

..ja tiez nemam rad, ked pritom manzelka vela rozprava :)

Odesláno

A já myslím že nejdůležitější je stát oběma nohama pevně na zemi. ;)

S GS titan diverkami aj stojis, nie ze nie :D

F.

Odesláno

Přesně. A já bych k seznamu harampádí bez zaváhání přidal i to 6Rkové.

Ze Vas usta neboli borci :)

Dehonestovat nizsi segment sve oblibene znacky hodinek, to neni ani ve vlaknu Rolex. Palec nahohu :clap:

Odesláno

dr.sphinx: aha, tak neumim cist mezi radky. Prijmi mou omluvu pane, jsem videl rude :) .

Odesláno (upraveno)

tano: V pohodě, ani jsi nezněl nějak vztekle :) .

Ani GS ale chorobu zcela neléčí. Odpadly 4, 6, 7, ale pořád ještě "potřebuju" MM300 a nějaká osmičková chrona, třeba SDGZ 017, bych asi taky chvilku ponosil, no. A možná nějaké quartzové divery, i když jedny mám. Ach jo. :helpsmilie: Už mám ale aspoň pocit, že vidím světlo na konci tunelu.

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno

Já  mám toho "harampádí" s 6R.., 4R... atd docela dost a jsem velmi spokojen z několika "praktických" důvodů. Za prvé, nejsem ve finanční pozici některých lidiček tady na foru a i kdybych byl, tak dát za hodinky třeba 100k mi přijde tak strašně nesmyslné, jako spláchnout ty peníze do kanálu a to říkám jako fanda hodinek. I za těch pár let tady na foru jsem si, naštěstí, udržel zdravý rozum, takže vím, že z praktického hlediska mi hodinky za 100k nepřinesou nic víc než hodinky 10x levnější. Když budu pokračovat dál, tak servis těchto strojků se pohybuje do 1000kč a udělá mi ho tady každý šikovný hodinář s minimální čekací dobou. U kalibru 8L mám pocit, že se musí odeslat do Japonska a cena servisu bude asi násobně přesahovat cenu běžných hodinek. Takže já jsem Seiku vděčný za to, že dělá tohle "harampádí", ať si tady někteří "ambasadoři" píšou a podsouvají lidem, co chtějí. V životě je strašná spousta věcí, které jsou důležitější než hodinky a má mnohem větší cenu do nich investovat, ale to je na povaze a uvážení každého člověka.

Tím chci říct, že díky tomuto "harampádí" si mohu pořídit více a dle mého soudu a mých nároků kvalitních hodinek, což by v případě, že bych se držel řady GS a MM bylo naprosto nereálné, tedy bráno k možnostem normálního člověka, který má rodinu, děti na škole a platí spoustu věcí. Takže teď klidně do mně, myslím si, že to unesu.

Odesláno (upraveno)

Já  mám toho "harampádí" s 6R.., 4R... atd docela dost a jsem velmi spokojen z několika "praktických" důvodů. Za prvé, nejsem ve finanční pozici některých lidiček tady na foru a i kdybych byl, tak dát za hodinky třeba 100k mi přijde tak strašně nesmyslné, jako spláchnout ty peníze do kanálu a to říkám jako fanda hodinek. I za těch pár let tady na foru jsem si, naštěstí, udržel zdravý rozum, takže vím, že z praktického hlediska mi hodinky za 100k nepřinesou nic víc než hodinky 10x levnější. Když budu pokračovat dál, tak servis těchto strojků se pohybuje do 1000kč a udělá mi ho tady každý šikovný hodinář s minimální čekací dobou. U kalibru 8L mám pocit, že se musí odeslat do Japonska a cena servisu bude asi násobně přesahovat cenu běžných hodinek. Takže já jsem Seiku vděčný za to, že dělá tohle "harampádí", ať si tady někteří "ambasadoři" píšou a podsouvají lidem, co chtějí. V životě je strašná spousta věcí, které jsou důležitější než hodinky a má mnohem větší cenu do nich investovat, ale to je na povaze a uvážení každého člověka.

Tím chci říct, že díky tomuto "harampádí" si mohu pořídit více a dle mého soudu a mých nároků kvalitních hodinek, což by v případě, že bych se držel řady GS a MM bylo naprosto nereálné, tedy bráno k možnostem normálního člověka, který má rodinu, děti na škole a platí spoustu věcí. Takže teď klidně do mně, myslím si, že to unesu.

Kluci tady jen tak žertujou na rozkvitnutej lúke ;)

Upraveno uživatelem p3k
Odesláno

Ale jo, já to tak beru, jen jsem chtěl vyjádřit svůj názor, který ve mně za ty roky tady narůstá. Tohle téma se tady probíralo už mockrát a mně trochu vadí, že někteří lidi sem tlačí a podsouvají svoje názory z pozic, které jsou pro spoustu ostatních naprosto nereálné. Jinak v pohodě :)

Odesláno

Sice nejsem Kodl v úplně správném vlákně, nicméně tvé názory sdílím plně. Byly doby, kdy mi nevadilo dát za hodinky 20-30 tisíc, vlivem řízení osudu jsem se naučil mít radost i z hezkých (pro mne, nedogmaticky) hodinek typu F91W či CA53-W... Jen jsem chtěl ještě dodat, že se to u každého může někdy otočit během 5 sekund...

Odesláno

Ale jo, já to tak beru, jen jsem chtěl vyjádřit svůj názor, který ve mně za ty roky tady narůstá. Tohle téma se tady probíralo už mockrát a mně trochu vadí, že někteří lidi sem tlačí a podsouvají svoje názory z pozic, které jsou pro spoustu ostatních naprosto nereálné. Jinak v pohodě :)

Souhlasím s tebou.Každý fórum je hodně podobný.Já většinou jen pročítám a jsem rád,že si dokážu udržet určitý odstup.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...