Přejít na obsah

Jak Vás uspokojuje mít na ruce Seiko

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 407
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já už jsem i uvažoval, že si zase koupím Monstra a budu pár dní blbnout se strapama a tak...ale už to nejde. Jak psali lidi přede mnou, jak člověk čuchne k MM300 a výše, tak se strašně těžko hledá motivace ke koupi pětek, tedy alespoň v mém případě.

Odesláno (upraveno)

Sacibagr-To mas pravdu, jako Samuraie, ale prodejce vi moc dobre,  co nabizi, kdyby to byl takovej superkauf, jsou davno fuc.Ano, rustovej potencial bezesporu maj, ale az takovej zatim asi nee...

Za posledni dva mesice jsem videl tyhle hodinky trikrat, vzdy pres patnact, vzdy jako nabidku Buy it now....

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

Seiko je svět sám pro sebe, mám je rád, stejně jako jiný japonský výrobky. Hlavně starý pětky a laciný potápky, mít je na ruce mě uspokojuje velmi...

Odesláno

Sacibagr-To mas pravdu, jako Samuraie, ale prodejce vi moc dobre,  co nabizi, kdyby to byl takovej superkauf, jsou davno fuc.Ano, rustovej potencial bezesporu maj, ale az takovej zatim asi nee...

Za posledni dva mesice jsem videl tyhle hodinky trikrat, vzdy pres patnact, vzdy jako nabidku Buy it now....

...když je uvidíš s kovovým náramkem za 12k czk, dej mi hned vědět. Ještě jedny si přikoupím. :cheers:

Návštěvník eloga
Odesláno

dnes mám úplně jinou značku, nejsou to Seika a  zdá se mi, že ten pocit spokojenosti také zůstal doma ve vitríně.

Mám jen hodinky, přijde mi to bez Seika skoro nechronomagorské.... :photo:  :photo:  :frusty:

To bude ta druhá strana mince Seiko...

**

Odesláno

Co si pamatuju, tak tři roky zpět tu lítali kolem 5 tisíc... Myslím, že za 12 koupíš lepší Seika, ale pokud zrovna po těchto tak toužíš... ;-)

...když je uvidíš s kovovým náramkem za 12k czk, dej mi hned vědět. Ještě jedny si přikoupím. :cheers:

Odesláno (upraveno)

Ne, chvíli jsem o nich kdysi dávno uvažoval, ale nakonec tehdá šel tuším do Sum. Jako jsou to pěkný Seika, ale i 10 se mi zdá hodně... Nebo je to fakt takový zázrak? Rád se poučím :-)

Měl si je?

Upraveno uživatelem vintage
Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

Pětky jsem si koupil v bazaru před více než dvaceti lety a po koupi jiných hodinek mi je sebrala bejvalka. Onehdá jsme seděli v hospodě(náhodné setkání) a čumí ji na ruku a reakce byla jednoznačná - jo jsou to ony, jen jsem musela nechat vyměnit sklíčko, bylo moc poškrábané a při tom mi je taky vyčistili, jinak celou dobu byly i vodotěsné. Klobouk dolů před těmito hodinkami.

to je dobrý, sem tu také někdy loni koupil pětkový seika, dámský, prohnal jsem je lázněma u Tondaka a trvalka si je hned zabrala. I když jsou s černým ciferníkem a blbě na ně vidí, jsou fakt malé. Ale má Seiko.... :smoke:

**

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

Co si pamatuju, tak tři roky zpět tu lítali kolem 5 tisíc... Myslím, že za 12 koupíš lepší Seika, ale pokud zrovna po těchto tak toužíš... ;-)

...já jedny mám, ale chybí mi náramek. Druhé s náramkem by mi nevadily.38934838c69d6bd99fe6201e90cd7f1a.jpg7c5975e367d423ec3b6552e27eef15f3.jpg
Odesláno

Ne, chvíli jsem o nich kdysi dávno uvažoval, ale nakonec tehdá šel tuším do Sum. Jako jsou to pěkný Seika, ale i 10 se mi zdá hodně... Nebo je to fakt takový zázrak? Rád se poučím :-)

Hodinky, které mají velké charisma. Člověku může rukama projít na několik desítek hodinek: na většinu z nich zapomene, ale na některé si vzpomene vždy. A tyto si, myslím, rozhodně patří mezi ně.

Odesláno

Hodinky, které mají velké charisma. Člověku může rukama projít na několik desítek hodinek: na většinu z nich zapomene, ale na některé si vzpomene vždy. A tyto si, myslím, rozhodně patří mezi ně.

Hmm, vim jak to myslis. Chtelo by to videt na zivo, ono to charisma z fotek vzdy nevyleze...
Návštěvník eloga
Odesláno

Denní rituál, vintážní pětky, z bazáče,  v bídném stavu, lázně u Tondaka, denní služba, prostě Seiko,  :notworthy:

pocit k nezaplacení...  :newyear:

**

Odesláno

Seiko mám rád, mám několikery a dost často je nosím. A za žádný lowend je nepovažuji, spíš jsou nedoceněné.

Teď nevím, jestli to nějak souviselo se mnou, ale zahraju tu potrefenou husu: Já to myslel tak, že se obecně pohybuju v lowendu, čímž myslím hodinky v určité cenové hladině, ne značky. A právě i v těch nižších cenách to u mě Seika vyhrávají - což jsem dal do spojitosti s tím, že v drahých to u mě Seiko díky GS vyhrává taky. Přičemž kategorie "nižší ceny" a "drahé" berme z chronomagorského hlediska, SARBy na to, jak jsou super, stojí sice zlomek toho, co Švýcaři, ale pořád víc, než by za hodinky dalo 90% běžné populace... jestli si rozumíme.

Návštěvník eloga
Odesláno

no já nevím, jedny pětky, no ale aspoň něco, díky bohu.  :photo:  :photo:

:cheers:

**

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...