Brano Odesláno 3. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2006 Tak sa mi zdá, že Chronomag nestíha nielen s článkami, ale aj s "obrázkami noviniek". Zakladám preto téma s obdobným zameraním na obrázky nových modelov, ktoré sa Vám podarí objavit na nete a stoja za to, aby sme ich my ostatní videli. Osobne ma zaujali v poslednej dobe tieto novinky: 1.obrázok - BAUME&MERCIER Classima Executives L automatique GMT (39mm púzdro, 30mm vodotesnosť, ostatné vidno z obrázku) 2. obrázok - MAURICE LACROIX Pontos Décentrique GMT Édition Limitée (45mm púzdro, 30 kameňov, 50m vodotesnosť, titánové púzdro, ...)
Kasper Odesláno 3. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2006 Tie Baume and Mercier su naozaj pekne. Doteraz boli ich modeli take trosku fadne. Hlavne mi velmi vadilo, ze nemali antireflexnu vrstvu na sklicku, ktore tiez zial nebolo zafirove. Ktovie, ako je to s tymto modelom?
dehyd Odesláno 3. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2006 TAGHeuer se na Basileji vytasil s dalsi verzi konceptu Monaco Calibre 360 - model LS: (s bizarnimi linearnimi ukazateli) Blizsi popis zde (zaskrolovat v pravem okne trochu dolu): http://www.tagheuer.com/the-news/events/in...02-D9B9DA1918B9
Chronomag Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Galerie novinek z Basileje existuje, jen jsem ji zapoměl prolinkovat z titulky, já hlava děravá. Takže: kochejme se (updatuju průběžně podle toho, co grabnu z webu i tiskovek) http://www.chronomag.cz/lazy-index.php?fil...e=2006%20Duben/
Viktor Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Mě taky chytly, ve stejném stylu jsou i jedny nový retro Movada a Glycine Meylan, všechny vycházejí z vlastních starých designů, ale první s tímhle typem byl kdysi, tuším, jako obyčejně, Rolex ... Zatím u mě vyhrávají Glycine Meylan s bílým ciferníkem, díky mimostředné vteřinovce.
steel Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 re . longines - no to jsou prece ty letecky pro ceskoslovenskou armadu :-) s kozenym reminkem vypadaji velmi velmi dobre
Radimk Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Zatím u mě vyhrávají Glycine Meylan s bílým ciferníkem, díky mimostředné vteřinovce. Tak toto nemá chybu! Kde jsou k vidění??
Viktor Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 U těch Longines se mi nelíbí okýnko pro datum trochu zakousnuté do trojky. Chrono vypadá možná líp, ale zase nevychází z kdysi existujícího modelu, navíc mi chronograf k tomuhle stylu nějak nepasuje.
Ondraj Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Ty Longinesy jsou nějaké divné, ani nevím pořádně proč, asi by to chtělo e vidět ve skutečnosti.
pierre Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Tie Glycine Meylan ma tiež zaujali už dávnejšie, no radšej preferujem tmavé ciferníky
georg Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Tak ty hnědé nebo vínové (nebo co je to za barvu) bych bral - jen bych si je přál s ručkami jako jsou na těch tmavých. Jaká je orientační cenová relace? Tak jsem juknul na eBay - 830 - 930 EUR.
Viktor Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Ony jsou oboje černé, to jen zkresluje fotka. Doporučená cena 1,210 tojro, ale dají se sehnat pod tisíc.
aCIDfire Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 No to se mi moc nezdá,to je vyloženě hnědej tah na tom prvním obr.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se