Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak sa mi zdá, že Chronomag nestíha nielen s článkami, ale aj s "obrázkami noviniek". Zakladám preto téma s obdobným zameraním na obrázky nových modelov, ktoré sa Vám podarí objavit na nete a stoja za to, aby sme ich my ostatní videli.

Osobne ma zaujali v poslednej dobe tieto novinky:

1.obrázok - BAUME&MERCIER Classima Executives L automatique GMT (39mm púzdro, 30mm vodotesnosť, ostatné vidno z obrázku)

2. obrázok - MAURICE LACROIX Pontos Décentrique GMT Édition Limitée (45mm púzdro, 30 kameňov, 50m vodotesnosť, titánové púzdro, ...)

Odesláno

Tie Baume and Mercier su naozaj pekne. Doteraz boli ich modeli take trosku fadne. Hlavne mi velmi vadilo, ze nemali antireflexnu vrstvu na sklicku, ktore tiez zial nebolo zafirove. Ktovie, ako je to s tymto modelom?

Odesláno

Mě taky chytly, ve stejném stylu jsou i jedny nový retro Movada a Glycine Meylan, všechny vycházejí z vlastních starých designů, ale první s tímhle typem byl kdysi, tuším, jako obyčejně, Rolex ...

Zatím u mě vyhrávají Glycine Meylan s bílým ciferníkem, díky mimostředné vteřinovce.

eugenemeylanthumb.jpg

Odesláno

U těch Longines se mi nelíbí okýnko pro datum trochu zakousnuté do trojky. Chrono vypadá možná líp, ale zase nevychází z kdysi existujícího modelu, navíc mi chronograf k tomuhle stylu nějak nepasuje.

Odesláno

Ty Longinesy jsou nějaké divné, ani nevím pořádně proč, asi by to chtělo e vidět ve skutečnosti.

Odesláno

Tak ty hnědé nebo vínové (nebo co je to za barvu) bych bral - jen bych si je přál s ručkami jako jsou na těch tmavých. Jaká je orientační cenová relace?

Tak jsem juknul na eBay - 830 - 930 EUR.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...