Sněhulák Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Ahoj, ahoj, ahoj, po delším zvažování jestli jít do Moonwatch, nebo Railmasterů přišel čas činu. Původně jsem zvažoval i XXL, nicméně jsem zde dostal dobrou radu, že na mé ruce by byly jako pěst na oko. Rozhodující plus pro Railmastery nakonec byla skutečnost, že mají klasickou vteřinovku a nikoli chronograf. Líbí se mi jak tam "něco" běhá. :-) Nákup jsem si spojil s příjemným výletem do Vraclavi s kamarádkou a po cestě jsme se zastavili v Gliwici, kde začala 2. sv. válka. :-) Přikládám chlubící foto. Z hodinek mám velkou radost, bohužel, spojenou s neustálým strachem, abych je někde neťuknul. Na Festinách se všechno ztratilo, tady by to byl konec světa. :-D
kdojinej Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Tyhle nemaj chybu...na ruce vypadaj moc pěkně...
Sněhulák Odesláno 18. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Uvažuju nad výrazně hnědým řemenem - aligátorem. Teď tam je nevýrazně černý.
xcmaniax Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Gratuluji k tady neobvyklým kukačkám. Krásné tradiční Omega pouzdro a pro mně na Omegu nezvyklý cifr, super. Vlásečnicím a škrábancům se nevyhneš, ale to k hodinkám patří:-)
Karussell Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Gratuluju, po Festinách je to velmi dobrej upgrade :-) Užívej si je :-)
bandicoot Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Uvažuju nad výrazně hnědým řemenem - aligátorem. Teď tam je nevýrazně černý.Jednoznačně. Přesně tenhle typ jednoduchých hodinek dává spojení černý cifr - hnědý řemen netušený rozměr.
Mareka01 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Pěkné a to velmi.Mohu se zeptat na důvod nákupu v PL? (Mám to přes čáru kousek, ale vždy jsem spíše přemýšlel o Vídni).
ave1112 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Dobre si vybral takze neostava mi nic ine len GRATULUJEM:-)
tano Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Hodinky jsou bombardacky + foto z 2. valky jako bonus potesilo. Diky.
Marcus Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Gratuluju. Railmaster jsou moc krásné a charismatické hodinky, které se neomrzí. Skvělá volba.
AKUC Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Gratulujem aj ja, sú veľmi pekné ! Uži si ich . A čo v PL sú lacnejšie ?
Sněhulák Odesláno 18. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Díky za podporu, hned mám ještě větší radost. Mareka01: Domluvil jsem si obchod s borcem odtud a pošta mi příjde neosobní. mám rád i ten zážitek "okolo". :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se