Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ty sem vzdycky hazis ty asijske sbirky, ale stejne si myslim, ze akorat fotis svoje hodinkovnice. Jak tuhle, tak s tema zelvama

:) bohužiaľ, nie je to moje, aj keď už som svojho času mal doma tú ťažšiu polovicu

Jako ženský, všechny stejný a každá jiná :)

:D

Odesláno

Pavel K.: pekne, svieze, oku lahodiace fotky.. pacia sa mi..

Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk

Díky :)

Super fotky, ale podle mě jim nejvíc sluší tah a nebo guma. 

Díky. Jo na tahu jsou nejvíc nej ;)

Odesláno

Pavel K.: hodne dobry, hm a na tahu :clap:

• po 3 týdnech...
Návštěvník YPO
Odesláno

Je nějaký rozdíl u znaku prospex a bez? Myslim třeba strojek. Bez je starší model? Maji suma někde v Praze? Rád bych je zkusil na ruce

ne

jo

ne

Odesláno

Zájem o modrou, ale na zkoušku by neměly snad černý vadit, já vim, je to opticky jiný, minule jsem byl v Helveti zkusit Citizeny a opticky je tam v modrý/černý rozdíl :wacko:  Zkusím tam zítra zavolat, možná se tam zastavim, makám blízko, děkuji :)

Odesláno

Je nějaký rozdíl u znaku prospex a bez? Myslim třeba strojek. Bez je starší model? Maji suma někde v Praze? Rád bych je zkusil na ruce

Rozdíl je v barvě lumi. Jelikož jsem měl asi 3x bez a teď aktuálně s, můžu porovnávat.

Odesláno (upraveno)

Rozdíl je v barvě lumi. Jelikož jsem měl asi 3x bez a teď aktuálně s, můžu porovnávat.

Děkuji, stejně asi bez neseženu, ani nevim jestli mi to vadí, asi ne, přijde mi hezčí x než ten divnej nápis Automatic, ale nebazíruju ani na jednom, pokud je lumi stějně silná.

Upraveno uživatelem Panchart
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...