Cohiba68 Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Odesláno 7. října 2020 Mám je druhý den a jsem nadšen, za den +2 sekundy do plusu, a ta modrá je krásná.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Odesláno 7. října 2020 Tak to bacha na kluky ze Steinhart vlakna, aby ti sem nevrazili vysvetlit, jak nahovno mas strojek a vlastne asi i cele predrazene hodinky
Cohiba68 Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Odesláno 7. října 2020 před 56 minutami, ggrand napsal: Tak to bacha na kluky ze Steinhart vlakna, aby ti sem nevrazili vysvetlit, jak nahovno mas strojek a vlastne asi i cele predrazene hodinky Tak snad Sumo vlákno je požene odsud, tam kde patří...
dykmore Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Odesláno 7. října 2020 Přátelé, sháním oranžová suma sbdc005.. kdybyste někdo měli na prodej, nebo o nějakých věděli, dejte mi prosím vědět. Za férový kus jsem ochotný zaplatit férovou cenu
Lacifer Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 V 7. 10. 2020 v 20:49, dykmore napsal: Přátelé, sháním oranžová suma sbdc005.. kdybyste někdo měli na prodej, nebo o nějakých věděli, dejte mi prosím vědět. Za férový kus jsem ochotný zaplatit férovou cenu https://oblecenie.bazos.sk/inzerat/116159824/seiko-sumo-sbdc005.php Suma mám taky rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dykmore Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 Díky, o těch vím. Není to férový kus, ručky nejsou.ze sbdc005...
ismit Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Odesláno 9. února 2021 nevíte, jestli se dají použít ručky ze SBDC033 na ty nová SPB103? Docela se mi po těch klasických tlustých stýská. https://www.watchpartsplaza.com/us/seiko-sumo-prospex-sbdc001-sbdc003-sbdc007-sbdc031.html
Lacifer Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Odesláno 15. května 2021 Hopla Sumo vlákno z5 na první stránku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník enrico156 Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Odesláno 29. května 2021 Kluci, rád bych se zeptal zkušenějších...Mám v plánu na Sumech udělat menší tuning v podobě černé keramické lunety, sklíčka s nějakým pěkným modrým AR a hlavně vyměnit ciferník a vnitřní lunetu ( asi broušenou ). Má někdo tušáka, jak je to s ciferníkem? Mohu použít z libovolných Seik? Rád bych temně modrý se sunbrustovým efektem, jen nevím jaký průměry, resp. na co si dát bacha?
tomas7 Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Odesláno 17. června 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Odesláno 18. června 2021 Oblekovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karol Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2021 chcel by som dat na sbdc005 safir s modrym antireflexom........čo myslite nebude sa ta oranžova s modrou bit?
Yohanus Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Odesláno 4. března 2022 Ahoj, znovu jsem si pořídil SBDC003, bohužel mají krátký tah, resp. chybí dílky. Samozřejmě dám poptávku i do příslušného vlákna, ale kdyby někomu doma přebýval tah (ať už původní nebo třeba Strapcode apod.), nebo články originálního tahu, prosím o SZ. Díky!
Návštěvník enrico156 Odesláno 5. března 2022 Nahlásit Odesláno 5. března 2022 Ahoj, znovu jsem si pořídil SBDC003, bohužel mají krátký tah, resp. chybí dílky. Samozřejmě dám poptávku i do příslušného vlákna, ale kdyby někomu doma přebýval tah (ať už původní nebo třeba Strapcode apod.), nebo články originálního tahu, prosím o SZ. Díky!Napiš SZ, jeden mám
junior300 Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Odesláno 28. března 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jovani Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2022 ked je ten "zeleny" stvrtok, po novom "stvrtok svateho tyzdna" ...
Lukáš3 Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2022 Jako nový... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se