kotuc20 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Čo hovoríte na túto kožku? Mne sa to celkom páči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 kotuc20: barevne to sedi, ale ta fuga je extra maxi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 je to tak, chce to pořádný řemen co licuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Furt nějaká modrá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Může mi sem prosím někdo napsat přesné označení hodinek co jsou na fotkách zakladatele tohoto vlákna? Moc se mi líbí, ale nemůžu je podle obrázku dohledat. Předem moc děkuji a omlouvám se za svůj hloupý dotaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Seiko SBDC033.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 (upraveno) Suma jsou v podstate male hodinky Upraveno 31. března 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Suma jsou v podstate male hodinky Si piš, že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 (upraveno) Nemáš je náhodou odemne? Někomu jsem je prodával a nevím kemu a moc jich asi na fóru nebude... :-) Jediný co mi na nich vadilo, byl ten safír, přišlo mi že jakoby málo propouštel světlo, oproti MM300, který mělo hardlex mi to prislo vcelku propastný rozdíl... Já vůbec, když jsem měl safír na Seiku, tak u mě ty hodinky nikdy dlouho nevydržely. Měl jsem leta SKX007, dal jsem tam safír, těšil jsem se na něj, pak to dal na ruku a řek si ee a hned šly... Pak Alpinisty, ty už safír měly z výroby a opět mi to přišlo nedobrý... Teď mám monstra na ruce, porovnavam to se safirem na Certinach a sklo na příšerách se mi líbí víc, asi jsem fakt divnej :-) Jinak byly ale tyhle Suma super a moc rád na ně vzpomínám, ty vlnky byly parádní a taky jsem z nich cítil něco jako takovou tu japonskou 'komixovost' - 'anime' nebo jak se tomu říká :-) Si piš, že jo Upraveno 31. března 2017 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Od tebe je nemám, kupoval jsem je nové ze zahraničí - měl jsem je zde druhý po McStingerovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 vintage: nejsi divnej, taky me Hardlex bere vic, jak safir. Na Seiko bych o safiru ale vubec neuvazoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Nemáš je náhodou odemne? Někomu jsem je prodával a nevím kemu a moc jich asi na fóru nebude... :-) ... Ak si dobre pamätám, tak spolu sedem kusov som dával preposielať a už si ich majitelia všelijako poprehadzovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Vitej v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Tano: díky :-) Teď Vás tu budu asi chvilku spamovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hmpf Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Tý jo ty Suma jsou taky pěkný oranžový, černý, bílý limitky..uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Nemáš je náhodou odemne? Někomu jsem je prodával a nevím kemu a moc jich asi na fóru nebude... :-) Jediný co mi na nich vadilo, byl ten safír, přišlo mi že jakoby málo propouštel světlo, oproti MM300, který mělo hardlex mi to prislo vcelku propastný rozdíl... Já vůbec, když jsem měl safír na Seiku, tak u mě ty hodinky nikdy dlouho nevydržely. Měl jsem leta SKX007, dal jsem tam safír, těšil jsem se na něj, pak to dal na ruku a řek si ee a hned šly... Pak Alpinisty, ty už safír měly z výroby a opět mi to přišlo nedobrý... Teď mám monstra na ruce, porovnavam to se safirem na Certinach a sklo na příšerách se mi líbí víc, asi jsem fakt divnej :-) Jinak byly ale tyhle Suma super a moc rád na ně vzpomínám, ty vlnky byly parádní a taky jsem z nich cítil něco jako takovou tu japonskou 'komixovost' - 'anime' nebo jak se tomu říká :-) Mně tedy naopak safír na sumech naprosto vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Doma nuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Koukam, ze guma jim taky slusi. Zajimavy, ze jeden z duvodu proc jsem je tenkrat chtel, byl jejich tah. A vubec me nenapadlo experimentovat s necim jinym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se