Přejít na obsah

Seiko Sumo

dufi

Doporučené příspěvky

kotuc20: barevne to sedi, ale ta fuga je extra maxi :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Suma jsou v podstate male hodinky :)

post-30673-0-13378700-1490954282_thumb.jpg

post-30673-0-79027700-1490954297_thumb.jpg

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Nemáš je náhodou odemne? Někomu jsem je prodával a nevím kemu a moc jich asi na fóru nebude... :-)  Jediný co mi na nich vadilo, byl ten safír, přišlo mi že jakoby málo propouštel světlo, oproti MM300, který mělo hardlex mi to prislo vcelku propastný rozdíl... Já vůbec, když jsem měl safír na Seiku, tak u mě ty hodinky nikdy dlouho nevydržely. Měl jsem leta SKX007, dal jsem tam safír, těšil jsem se na něj, pak to dal na ruku a řek si ee a hned šly... Pak Alpinisty, ty už safír měly z výroby a opět mi to přišlo nedobrý... Teď mám monstra na ruce, porovnavam to se safirem na Certinach a sklo na příšerách se mi líbí víc, asi jsem fakt divnej :-)

Jinak byly ale tyhle Suma super a moc rád na ně vzpomínám, ty vlnky byly parádní a taky jsem z nich cítil něco jako takovou tu japonskou 'komixovost' - 'anime' nebo jak se tomu říká :-)

Si piš, že jo :)

Upraveno uživatelem vintage
Odkaz ke komentáři

vintage: nejsi divnej, taky me Hardlex bere vic, jak safir. Na Seiko bych o safiru ale vubec neuvazoval.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Vitej v klubu :clap:

Odkaz ke komentáři

Nemáš je náhodou odemne? Někomu jsem je prodával a nevím kemu a moc jich asi na fóru nebude... :-)  Jediný co mi na nich vadilo, byl ten safír, přišlo mi že jakoby málo propouštel světlo, oproti MM300, který mělo hardlex mi to prislo vcelku propastný rozdíl... Já vůbec, když jsem měl safír na Seiku, tak u mě ty hodinky nikdy dlouho nevydržely. Měl jsem leta SKX007, dal jsem tam safír, těšil jsem se na něj, pak to dal na ruku a řek si ee a hned šly... Pak Alpinisty, ty už safír měly z výroby a opět mi to přišlo nedobrý... Teď mám monstra na ruce, porovnavam to se safirem na Certinach a sklo na příšerách se mi líbí víc, asi jsem fakt divnej :-)

Jinak byly ale tyhle Suma super a moc rád na ně vzpomínám, ty vlnky byly parádní a taky jsem z nich cítil něco jako takovou tu japonskou 'komixovost' - 'anime' nebo jak se tomu říká :-)

Mně tedy naopak safír na sumech naprosto vyhovuje.

post-5320-0-83111500-1492423148_thumb.jpg

post-5320-0-22540900-1492423157_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...