shewcza Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 jovani: to je černý crafter, nebo blbě vidím a je modrý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Super. Hoď sem víc foto prosím až budeš mít chvilku. Chtěl bych pořídit ještě oranžádu a možná i černou. Každý říká, že se černou nedá nic zkazit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Tam máš i safír double domed s modrým AR? Pěkná fotka. Má tady někdo i průhled na sumejších? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 jj, Crystaltimes domed sapphire crystal, with anti-reflection treatment Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 "PEPSI" im sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Souhlas. Ta luneta je tam nalepená? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Co tu pepsi lunetu dát na oranžády, bylo by to blbý? Tady jeden vzorek...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Myslím, že líp to dopadnout nemohlo. Jsem z nich vážně nadšenej. Vložka je tam vsazená stejně jako ta původní, takže i nalepená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 (upraveno) Dnes Petrska vez a okoli Upraveno 25. května 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 PADIny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 (upraveno) " Upraveno 19. června 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Krása jako vždy Tano. Taky si dovolím něco zveřejnit ikdyž vím, že po tvých fotkách to bude bída. Mám z nich velkou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 shewcza: naopak!! Tvoje fotky jsou paradni a maji atmosferu, myslim to vazne.Ja jen fotil mobilem na prochazce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Dnes mi přišly vylepšená Suma, nechtěl jsem ve výsledku nic divokého, tak mají jen safír a keramiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Dnes mi přišly vylepšená Suma, nechtěl jsem ve výsledku nic divokého, tak mají jen safír a keramiku hod viac foto,prosim ....tiež o tom uvažujem že hodim tu keramiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se