Karol Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 (upraveno) ....aplikoval by som tuto vložku ale asi tu s vačšim fondom...45euro a komplet nahradna luneta od Roba 65.-euro takž by všlo asi na 110.-e s dopravou....to sa mi vidi rozumne na hodinky v tejto cenovej hladine Upraveno 23. června 2017 uživatelem Karol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 (upraveno) . Upraveno 23. června 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Ta první vložka je celkem zajímavá, ale nesedí mi k těmto hodinkám. Ta druhá je úplně mimo mísu podle mě, posouvá to ty hodinky do roviny nižší kategorie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 (upraveno) .......a to zas hadam tak nepokurvim......nič predavat nebudem naopak mam tu poptavku ku kupe dielov,budem to mat na vymenu podla nalady...... ....no a troška šmrncnute tuningom ich už mam,a ked to fotite pri tych kvietkoch aj mne tu rozkvitla nejaka burina Upraveno 23. června 2017 uživatelem Karol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 ......a čo toto? ...troch mi vadi ta bradavica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 karol: přesně tuhle vložku lunety mám. Ta bradavice je v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 ......a čo toto? ...troch mi vadi ta bradavicaTa mi nějak připomíná rolex style a vůbec mi k tomu nejde. Ty předchozí 2 mi přišly v poho obě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Ta první vložka je celkem zajímavá, ale nesedí mi k těmto hodinkám. Ta druhá je úplně mimo mísu podle mě, posouvá to ty hodinky do roviny nižší kategorie...Já bych tu první nezatracoval,na oranžády by mohla být fajn.Takhle v černý to je "mix" stylu.Ta druhá souhlas,SKX, nic proti nim... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 s názory je to jako se zadnicemi, mně zase ty dvě lunety přijdou dost divné, ten font a křívá čísla se mi určitě nelíbí... za mě pouze ta poslední, bo ji mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Správně, každá liška chválí svůj ocas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Z dnesni prochazky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 na zulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Marty35: koukam u vas je taky pekny sucho:(Dobry fotky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Pekne fotky, tano ty modraky maji neco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Diky Andy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Měl jsem je 2x a 2x jsem je pustil - sám nevím proč. Aspoň že je sem shewcza občas šoupne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Z dnesni prochazky Modré Sumá, dobré Sumá. Aj fotky pekné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Marty35: koukam u vas je taky pekny sucho:(Dobry fotky !tano, ještě to jde, pořádné sucho asi teprv přijde.. Dík. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Od Radka pro Radka ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 shewcza: ty jedes bomby! Vazne, dobre fotky to jsou. A vis co se rikalo?RADEK MA PEKNEJ ZADEK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se