AndyAaron Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Ty sem vzdycky hazis ty asijske sbirky, ale stejne si myslim, ze akorat fotis svoje hodinkovnice. Jak tuhle, tak s tema zelvama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Jako ženský, všechny stejný a každá jiná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Ty sem vzdycky hazis ty asijske sbirky, ale stejne si myslim, ze akorat fotis svoje hodinkovnice. Jak tuhle, tak s tema zelvama bohužiaľ, nie je to moje, aj keď už som svojho času mal doma tú ťažšiu polovicu Jako ženský, všechny stejný a každá jiná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Je ma v te krabici srovnane i v poradi, jak postupne vychazely... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Pavel K.: pekne, svieze, oku lahodiace fotky.. pacia sa mi.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk Díky Super fotky, ale podle mě jim nejvíc sluší tah a nebo guma. Díky. Jo na tahu jsou nejvíc nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Tak dvě na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Pavel K.: hodne dobry, hm a na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Tak dvě na tahu Ta první se mi líbí hodně a hlavně se mi líbí hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Je nějaký rozdíl u znaku prospex a bez? Myslim třeba strojek. Bez je starší model? Maji suma někde v Praze? Rád bych je zkusil na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Je nějaký rozdíl u znaku prospex a bez? Myslim třeba strojek. Bez je starší model? Maji suma někde v Praze? Rád bych je zkusil na rucenejone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Souhlas s kolegou nade mnou, co se týče vyzkoušení, zkus se tady poptat, v Praze je určitě někdo bude mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Děkuji, zkusím SZ členům podle bydliště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Děkuji, zkusím SZ členům podle bydliště Není zač, snad to klapne. O jakou barevnou variantu máš zájem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 V Koscomu je měli, zkus tam zavolat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Zájem o modrou, ale na zkoušku by neměly snad černý vadit, já vim, je to opticky jiný, minule jsem byl v Helveti zkusit Citizeny a opticky je tam v modrý/černý rozdíl Zkusím tam zítra zavolat, možná se tam zastavim, makám blízko, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Je nějaký rozdíl u znaku prospex a bez? Myslim třeba strojek. Bez je starší model? Maji suma někde v Praze? Rád bych je zkusil na ruceRozdíl je v barvě lumi. Jelikož jsem měl asi 3x bez a teď aktuálně s, můžu porovnávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 (upraveno) Rozdíl je v barvě lumi. Jelikož jsem měl asi 3x bez a teď aktuálně s, můžu porovnávat.Děkuji, stejně asi bez neseženu, ani nevim jestli mi to vadí, asi ne, přijde mi hezčí x než ten divnej nápis Automatic, ale nebazíruju ani na jednom, pokud je lumi stějně silná. Upraveno 20. prosince 2017 uživatelem Panchart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Bez X je nej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Presne tak... ten automatic psany kurzivou je bozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Bez X je nej...Jojo, je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se