tano Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Cestou do samosky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Pánové omlouvám se, za hloupý dotaz a navíc v nepatricnem vlákně. V hodinářství, kam normálně chodím, je nový hodinář a nechce se mu měnit vlozka lunety u mých SBDC003. Lze to zvládnout doma? Je někde postup jak na to? Něco jsem viděl na YouTube, normálně to tam páčí nožem. Díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/84561-seiko-skx-007009/?p=1490050 jsem dával návod na výměnu vložky u SKX00X. Postup je úplně stejný, tak snad ti to pomůže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Taky mám jedny už pár let. Vylepšené o safír a modrý antireflex. Po čase si je dneska trochu ponosím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/84561-seiko-skx-007009/?p=1490050 jsem dával návod na výměnu vložky u SKX00X. Postup je úplně stejný, tak snad ti to pomůže...Super návod. Už to nejsou žádný leštěnky, tak se toho nebudu bát a zkusím to. Jinak ten novej hodinář asi jen mění baterky. Čuměl na mě jak z jara, když sem mu tam donesl tu keramickou vložku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pil.pet Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Můžu se zeptat, kde jsi jí pořídil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 (upraveno) Jednu tadyhttps://www.dlwwatches.com/collections/ceramic-bezel-inserts/products/ceramic-sumo-mk2-red-t-blackA druhou už si nepamatuji, ale pravděpodobně také tam Upraveno 18. března 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Už mám i modrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 A taky se safírem, pokud dobře vidím. Pěkná sbírka. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 (upraveno) Já už mám jenom tyhle ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. března 2018 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Honza.manta: ty se mi fakt líbí, ale mám morální blok utratil "tolik" peněz za suma. Nedávno jsem je viděl na ebay. Jsou fakt pěkný a vím, že levnější už nikdy nebudou, ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Co je to za typ, smím li se ptát? Já už jsem saturován těmito třemi kousky, ještě dát dvě keramický vložky lunety.Zkoušel jsem sundat lunetu dle návodu na SKX, ale u těchto mi to nějak nejde. Nechám to na hodináři, pokud najdu nějakého ochotného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 SBDC027 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Díky....to už musí být člověk fajnšmekr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Už mám i modrý Moc hezký, každé jiný tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Díky....to už musí být člověk fajnšmekr....Jestli se trema ?stejnejma? sumama nejsi fajnsmekr, tak uz nevim kdo jinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Dobříšská, Praha 5 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Nemocnice Na Bulovce, kominy je treba vycistit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bordel tam maji paradni.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Samuraje byly v roce 2012 moje prvni hodinky... Ale Suma jsem vyzkousel az ted a musim rict ze jsem unesenej! Za ty prachy fakt skvely potapky, jediny co me sere je fakt, ze vlozka lunety presne nelicuje, ale to je holt klasickej neduh. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Samuraje byly v roce 2012 moje prvni hodinky... Ale Suma jsem vyzkousel az ted a musim rict ze jsem unesenej! Za ty prachy fakt skvely potapky, jediny co me sere je fakt, ze vlozka lunety presne nelicuje, ale to je holt klasickej neduh. sundat lunetu, odlepit vložku a nalepit jí zase zpátky správně není zase taková operace. Když tě to tak štve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se