Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sehr gut, ale líbí se mi mnohem víc na tom pětičlánkovým (příplatkovým) tahu, tomuto dvoučlánkovému furt nemůžu přijít na chuť. 

Odesláno

Díky Zdeňku za srovnávačku, samotný aniv. se mi docela líbí jako levnější OP, ale těžiště úspěchu 556i vidím v esenci pilot stylu, matový ručky, datum jako bonus.

Takhle to možná myslel i hasňa, snad.

:)

Odesláno (upraveno)

Ja to mám naopak. Klasika se mi líbí víc. Kein Unsinn jsem myslel jako že obojí dobrý, že davaj smysl. A hlavně jako zpracování přihrávky od Sibiře.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno
  V 4. 5. 2016 v 15:59, krtenek napsal:

Co ta spona? Prý je to slabina hodinek.

Spona u dvoučlánkového náramku je klasická, plechová - nijak nevybočuje z celkového zpracování. Skrytá spona u pětičlánkového náramku je samozřejmě lepší nebo alespoň pro mne pohodlnější. 

• po měsíci...
Odesláno

Byl jsem si je vyzkoušet a na mou ruku ideální. Obvod zápěstí mám cca 18 cm. Zpracování pouzdra perfektní, čistý design, 20 bar. Pěkné univerzálky a dost se rozmýšlím, jestli je vzít. Jen mě zklamal ten dvoučlánkový kovový náramek, hlavně spona. Máte někdo zkušenosti s tím pětičlánkovým, viz obr.

post-35786-0-05157600-1466669875_thumb.jpg

Fotka vypůjčená z chrono24.com

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 23. 6. 2016 v 8:20, Miloshu napsal:

Byl jsem si je vyzkoušet a na mou ruku ideální. Obvod zápěstí mám cca 18 cm. Zpracování pouzdra perfektní, čistý design, 20 bar. Pěkné univerzálky a dost se rozmýšlím, jestli je vzít. Jen mě zklamal ten dvoučlánkový kovový náramek, hlavně spona. Máte někdo zkušenosti s tím pětičlánkovým, viz obr.

attachicon.gifsinn5x.jpg

Fotka vypůjčená z chrono24.com

aky je rozdiel medzi 2-clankovym a 5-clankovym z hladiska kvality?

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Měl jsem je vyhlídnuté, v podstatě rozhodnut je vzít, ale bohužel jiskra nepřeskočila ... na fotce super, ale v reálu šedivky, co spíše omrzí. Dále zbytečně oproti klasickému modelu vynechali datum.

• po 5 týdnech...
Odesláno

Mne se naživo ty limitky líbily o hodne vice, krásný cifr, a dokonce ani na me 19,5 ruce mi nepřišly nejak male

Tahy oba ok, dvouclanek mi přijde lepsi

post-18261-0-63426700-1476372890_thumb.jpeg

post-18261-0-32819400-1476372914_thumb.jpeg

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...