Chorche Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Jo, jsou to moje dream watch. Jinak na Denvera taky spolehám. Takže denvere, pokud to čteš, tak nezapomeň na jmenovky. A doufám, že si zopakuješ zápas s kolenem. Bavilo mě to :-) Moje v současnosti taky. Mu to koleno kdyžtak objednáme chtě nechtě
JDenver Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Jo, jsou to moje dream watch. Jinak na Denvera taky spolehám. Takže denvere, pokud to čteš, tak nezapomeň na jmenovky. A doufám, že si zopakuješ zápas s kolenem. Bavilo mě to :-) Kdo si o ní napsal ten jí mít bude. Kdo ne ... má asi smůlu. Moje v současnosti taky. Mu to koleno kdyžtak objednáme chtě nechtě Hlavně nezapomeň, že kdo objednává ten také platí. Takže já jsem pro.
RomanP Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Tak jmenovku jsem, jak až teď čtu, nějak přehlédl a tím zazdil.Zkusím tedy zhotovit vlastní.
JDenver Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Tak jmenovku jsem, jak až teď čtu, nějak přehlédl a tím zazdil. Zkusím tedy zhotovit vlastní. Ještě nezazdil. Pošli mi SZ.
Jay Doll Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Většinou se to táhne do půlnoci, někdy i déle, takže smysl to rozhodně má i v 10.
Helex Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Tak v tom případě na 99 procent dorazim
Jay Doll Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Výborně Helexi. Jinak upravil jsem rezervaci abychom se tam vešli, bude to fakt monstrózní akce. 30 lidí na srazu ještě nikdy nebylo
Dantechno Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Vsak ono to zacne odpadavat jako vzdy
boo-beek Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 doufam, ze se vyjasni, kdo stoji za trucforem. a kdo je ve skutecnosti truc-snow a truc-thesis.
Chorche Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Hlavně nezapomeň, že kdo objednává ten také platí. Takže já jsem pro. Počítám, že Onney přispěje
sect Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Na víkend jsem v Praze a pokud se mi povede večer beztrestně zmizet z hotelu, tak bych se na chvíli taky kolem 8 stavil podívat.
Josef01 Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Bohužel musím svou přítomnost omluvit, to mě mrzí. 1. Jay Doll - kuřáci i nekuřáci, je mi to jedno 2. kibi - kuřáci 3. pavča - nekuřáci 4. RomanP - nekuřáci 5. JDenver - kuřáci 6. zrno 7. Tada - bude pendlovat mezi kuřáky a nekuřáky 8. onney + doprovod 9. rdk 10. Josef01 11.boo-beek + můžu nabídnout lift na trase z Lovosic (i okolí, tzn třeba Ústí, Litoměřice, etc...), kuřáci i nekuřáci, je mi to jedno 13. Chorche - oboje, je mi jedno 14. mbaud 15. patris 16. Bert a dorostenka 17. Jakubisko 18. jane + pán s Primkama (?) 19. Jirka35 20. viper 21. Conrad- dovoli li služba tak 80 procent 22. Marfi 23. honza.manta - měl bych být v Praze, tak když mi do toho opět něco nevleze ... 24. organic (fajčiari, když se budu dusit, uteču) 25. Widloun 26. belmondo 27. 1 Lachtan - kuřáci 28. mischa-nekuřáci 29. karloss - PO pro oneye klidně vezmu
M916 Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 1. Jay Doll - kuřáci i nekuřáci, je mi to jedno2. kibi - kuřáci3. pavča - nekuřáci4. RomanP - nekuřáci5. JDenver - kuřáci6. zrno7. Tada - bude pendlovat mezi kuřáky a nekuřáky8. onney + doprovod9. rdk10.boo-beek + můžu nabídnout lift na trase z Lovosic (i okolí, tzn třeba Ústí, Litoměřice, etc...), kuřáci i nekuřáci, je mi to jedno11. Chorche - oboje, je mi jedno12. mbaud13. patris14a15. Bert a dorostenka16. Jakubisko17. jane + pán s Primkama (?)18. Jirka3519. viper20. Conrad- dovoli li služba tak 80 procent21. Marfi22. honza.manta - měl bych být v Praze, tak když mi do toho opět něco nevleze ...23. organic (fajčiari, když se budu dusit, uteču)24. Widloun25. belmondo26. 1 Lachtan - kuřáci27. mischa-nekuřáci28. karloss - PO pro oneye klidně vezmu29. M916 (alespoň na chvilku nakouknu)
onney Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Počítám, že Onney přispěje Připlatíme za extra pevné svalstvo. Chci vidět pořádný souboj Denverovy zuby vs. koleno
Chorche Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Připlatíme za extra pevné svalstvo. Chci vidět pořádný souboj Denverovy zuby vs. koleno Spíš Denverovy nervy vs. koleno ... a pak bude zase gulášek
onney Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Doufám, že se nebudete zlobit, že to dávám sem. V sekci Vyměním a ostatní prodávám vstupenky na výstavu motocyklů. Pokud by je někdo chtěl, mohu je donést na sraz.
shore Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 chalani rad by som sa pridal, ale som momentalne "pernikář! a do prahy chodim kazdy druhy vikend..
boo-beek Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Hm, snad budu pojizdnej... dneska rano jsem mel mit auto a jeste mi ho porad nevratili V zaloze mam jeste Saxo, ale nevim, jestli jeste jezdi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se