JHonza Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Já už "tam" nelezu, ale tohle je fakt síla. Zamluvené místo pro Chronomag a on zve i "jiné"? (Tím druhým samozřejmě nemyslím J.L.) A ti "jiní", existujou vůbec? Nebo někdo přijde dvakrát? No nic, pomalu vyrážím.
spiderer Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Radsi zustavam doma, kluky z miluju-hodinky a jejich kamarady neznam a nebudu riskovat ujmu od milovniku Festin a to, ze si nesednu Bavte se!
Jakubisko Odesláno 4. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Zase tak strašný to nebylo. Naopak! Díky všem a dvojitě Martzmu za odvoz
Návštěvník Tada Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Jojo, taky se mi to libilo, hlavne vintage IWC od Widlouna byly paradni Jay Doll a JDenver: Do vlaku jsem dorazil v poradku, nemusite se o me bat, ve zpravach nebudu :-P
1Lachtan Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Všem zůčastněným - díky za prima setkání
Návštěvník Tada Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Všem zůčastněným - díky za prima setkání Mi budes muset vysvetlit jak ses tak rychle dOstal do toho metra a zitra posli fotky
maama Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Zase tak strašný to nebylo. Naopak! Díky všem a dvojitě Martzmu za odvoz prej to nebylo strašný.. naopak! strašný to bylo, vopravdu strašný. ne, kecám, ale jane + pán s Primkama byli nějak krátce. jste si měli přisednout..
Jay Doll Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Děkuji všem za účast, byl to velmi příjemný a na zážitky hodnotný večer. Super. Jo a abych nezapomněl, asi jsme udělali rekord - v nejsilnějším okamžiku nás tam bylo přes 30!!!
Návštěvník Tada Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Uf, tak konečně doma, venku je zima, sraz byl fajne, dodržel jsem potravinovou normu
Bert Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Byl to mazec, po dlouhé době vidět tolik spřízněných xichtů. Moc díky všem, mega sraz byl príma.
M916 Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 (upraveno) Děkuji všem, kteří se tvářili mile, když si mě přišla moje paní vyzvednout, a tím v ní vytvořili dojem, že jsme parta docela příjemných a normálních lidí Upraveno 5. března 2011 uživatelem M916
Karloss Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Taky díky za příjemné setkání, bylo fajn Vás poznat osobně (i Tadu) :-)
Dantechno Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Bylo to fajn. Diky vsem zucastnenym..
pavča Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 No dobré to bylo, jen to grilované koleno mě málem porazilo.
sect Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Dík, bylo to příjemné, i když díky "rozsazenosti" jsem nemohl poznat všechny.
Jay Doll Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Na sraze fotilo několik lidí pokud je mi známo.Moje fotky budou hned jak se k tomu dostanu, nejspíš večer po přednášce
onney Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Na sraze fotilo několik lidí pokud je mi známo. Moje fotky budou hned jak se k tomu dostanu, nejspíš večer po přednášce Na fotky se těším!
onney Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Sraz byl perfektní. Dobrý pokec, krásné hodinky. I přítelkyni se tam moc líbilo. Nejvíc se jí tam ale líbil jeden tajemný gentleman... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se