ricous Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 To byl zase vyvedený sraz... I žena mne pochválila, že jsem vyměnil Monstra za Fortisky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 To byl zase vyvedený sraz... I žena mne pochválila, že jsem vyměnil Monstra za Fortisky... Trochu jsi to zredukoval, zná žena celý příběh ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Trochu jsi to zredukoval, zná žena celý příběh ? Podrobnostmi a takovou tou omáčkou kolem ji nechci zatěžovat - prostě na začátku srazu byly Monstra a na konci Fortisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Podrobnostmi a takovou tou omáčkou kolem ji nechci zatěžovat - prostě na začátku srazu byly Monstra a na konci Fortisky Nějak před půlnocí, když jsi byl zrovna majitelem Fortisek jsem odcházel, takže jsem o nic nepřišel. Jinak jsem chtěl srovnat to mohutně vypadající vysoké pouzdro s mým na kožených B-42 chrono-fliegrech a ani jsem se k tomu nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 My to srovnávali když ještě snad byly moje. Pouhá optika, ale rozdíl patrný. Ještě měly jinak umístěné stěžejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 cumim,ze misto srazu a chlastani,jste to povysili na SvatoMartisky Chronojarmark......pulka z vas je jeblejch,este ze takovehle individua osobne potkavam jen zridka 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Ještě bych chtěl poděkovat všem za rozšíření hodinkových obzorů, za vyzkoušení všech těch nádherných hodinek, docela to pomohlo tomu, co bych do budoucna chtěl...a rozhodně to nepomůže rodinnému rozpočtu Ale tomu se člověk asi nevyhne. Každopádně díky všem!Docela mě teď mrzí, že mi úplně unikla ta výměna, to muselo být fakt vydařený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 A kde je foto z tých svätomartinských hodinkových orgií? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 My to srovnávali když ještě snad byly moje. Pouhá optika, ale rozdíl patrný. Ještě měly jinak umístěné stěžejky. To moje pouzdro ma srazenou spodni hranu nozek a to je opticky oddeluje od zbytku pouzdra. Dale jak pises, u byvalych tvych stezejky dole a u mych nahore, coz u mych v pripade kozeneho remene vymezuje mezeru mezi nozkama a to je jeden z faktu, ktery mi dovoluje nosit tak mohutne hodinky na mem zapesti ala lovecky salam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Vedel by sa popripade prihlasit alebo aspon postnut foto majitel Sturmanskych ? Dakujem a tiez cakam na foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Vedel by sa popripade prihlasit alebo aspon postnut foto majitel Sturmanskych ? Dakujem a tiez cakam na foto To bude asi na mně , jsou to Strely S-3133-1361617 (Nr.219/300) , 44mm, safír, poljot 3133 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Dakujem za foto Sturmanskych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Žádné foto kolena, se kterým Denver tak udatně bojoval? Jinak fotky moc hezké, díky, kibi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 jen čtyři rychlé.. Ty hodinky by se měly posílat s leštícím hadrem a ne na papírovém ubrousku, že Kibi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 jen čtyři rychlé.. Ty hodinky by se měly posílat s leštícím hadrem a ne na papírovém ubrousku, že Kibi? Leštící hadřík nebyl právě po ruce. Lepší papírový ubrousek než nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 asi jsem je taky upatlal... No právě že já taky. všichni. U těch Stowa je to vidět.. Zato Archimede se ke mně dostaly v luxusním stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 No právě že já taky. všichni. U těch Stowa je to vidět.. Zato Archimede se ke mně dostaly v luxusním stavu V Gatu mají kvalitní ubrousky A musím říct, že černé Arcadie se zlatými indexy byly úplně luxusní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 V Gatu mají kvalitní ubrousky A musím říct, že černé Arcadie se zlatými indexy byly úplně luxusní. Ač nemusím zlatou, taky se se mi líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 V úterý máme v 16:00 sraz v Gatu se Z. Nechcete se někdo zastavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 V úterý máme v 16:00 sraz v Gatu se Z. Nechcete se někdo zastavit? Zajdu rád, bude to nějaký tematický sraz? Prezentace? M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se