zrno Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 6.10 by šlo tenhle tejden jsem zasekanej ... kdovi jak to bude ten příští.
JHonza Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 6.10. se hodí, s dovolením bych se zastavil. Pamětníci mohou též oslavit Den armády.
JHonza Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Proč ne? Ale na ruku bych si v tom případě radši vzal něco méně exkluzivního.
Cyber Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 (upraveno) Jaguška na Palmovce? Za mě dobrý Jaguška beze mě. Leda že bych dorazil s Casiama a najedl se někde jinde. Ale spíš si zase počkám na Gate. Upraveno 20. září 2011 uživatelem Cyber
Návštěvník Tada Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Widloun, Cyber: To je to nějaké hnízdo zločinu?
Cyber Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Widloun, Cyber: To je to nějaké hnízdo zločinu? Jdi se tam večer podívat, a dej si v Jagušce večeři. Jo a kabrio zaparkuj hned u autobusáku výber z lístku: Pařez loupežníka Buráska Selská bašta Pašíkovo koleno Krakonošovo koleno Kuřecí kapsa Flamengo
Návštěvník Tada Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Jdi se tam večer podívat, a dej si v Jagušce večeři. Jo a kabrio zaparkuj hned u autobusáku výber z lístku: Pařez loupežníka Buráska Selská bašta Pašíkovo koleno Krakonošovo koleno Kuřecí kapsa Flamengo No co, tak bych se akorát poblil, posral a domů bych jel vlakem... Uznávám, že GATE je pro mnohé z ruky, ale zvyk je železná košile....
Cyber Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 No co, tak bych se akorát poblil, posral a domů bych jel vlakem... Uznávám, že GATE je pro mnohé z ruky, ale zvyk je železná košile.... Z ruky? Je to 2 stanice metrem směr centrum ( z Jagušky ), nebo 5 minut jízdy autem, a 10 minut na kole. Ale veřím že Jaguška bude mít svoje příznivce, a tradiční Gate zase svoje. Alespoň si člověk může vybrat.
bandicoot Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Já jedině Gate. Osvědčené věci neměním, tedy kromě hodinek
xjr1 Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 A co je špatnýho na Gate? Za mě je v poho...
simon Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Do Gatu bych zašel rad dobře tam vařej, a věnujou se..
pevo Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Mě je to jedno, rád se pokusím přijít kamkoliv, pokud neva, že nikoho neznám.
svijanskymaz Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 V Jaguske som nebol velmi dlho,ale pride mi dost urazlive tvrdit,ze tam chodi luza a do Gate nobl fajsmekri....Okrem toho povod tohoto zrazu prisiel ako mini zraz koli predaniu remienka od Zrna.
svijanskymaz Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 No co, tak bych se akorát poblil, posral a domů bych jel vlakem... Uznávám, že GATE je pro mnohé z ruky, ale zvyk je železná košile.... Ked si prezil toto,tak kuchynu v Jaguske by si prezil v pohode,Ty fajnsmeker... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Churchill Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Ja na Palmovce vyrostl, takze jsem otrkanej mne je to sumak, kde to bude ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se