Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

1. Vzkaz: Kluci z chronošopu, dorazil jsem domů v pořádku :D

2. Ten kdo tam byl z Kolína, nechtě se přihlásí, protože jak jsem starej, tak jsem hloupej a zapomněl jsem nick... :D

Konec noční relace.

Cau Tado, Kolin se hlasi!

btw: tos dorazil docela brzo, my jsme pak pokracovali do popocafepetlu a doma jsem se ukazal kolem pul paty :)

Jinak diky vsem, bylo to moc fajn. Jelikoz jsem dorazil az na devatou, tak jsem zdaleko nevidel vsechno, zejmena ty drive odejivsi. Nicmene z toho co jsem okouknul, tak me dostaly Motyho Ananty a Zrnovi Damaska - ten AR je proste bozi!

Budu se tesit na priste pratele!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, byl to fakt fajn večer, díky všem zůčastněným. A hodinek bylo ke koukání, že jsem z toho byl skoro rozpolcený. Zejména Pevova kolekce - to byla krása. Akorát se mi v těch sedm ráno dost blbě vstávalo a dělalo před dětmi střízlivýho taky nebylo jednoduché. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Pánové,tak jsme s Kubsonem zpátky na Moravě....Cesta přes HK byla naprostej opruz :suicide_anim: . Ale stálo to za to. Srazík v pohodě, lidi taky. Poznal jsem zase další sympatický xichtíky. Hospodský hadry mi z kufru sm.děly celou cestu jak nikotinovej tchoř. V autě nic moc. Ale opasek super Oto! Ještě jednou díky. Tak někdy příště!

P.S. A díky za noční odvoz na Dělostřílny, Tádo! Ještě jsme skočili do hospody na dvě pivka...říkal Kubson. Já už si na to ale moc nepamatuju. Jsem sklerotik... :wine:

Odkaz ke komentáři

Nějak nebyl čas se k průběhu srazu vyjádřit dřív tak až teď. Obě části jsem si vážně užíval. Ta první (v Gate) byla skvělá. Výborná účast, krásné hodinky a kuchyň kupodivu taky celkem ušla. Poznal jsem zase pár nových fajn lidí. To ostatně při mé skleróze už bývá pravidlem. :D

Druhá část za tou první nijak nezaostávala. Po tom, co nás vyhodili z Gate se několik statečných jedinců ještě rozhodlo zajít na skleničku a měl jsem dojem, že jsme se všichni dobře bavili. Pokud ne, tak mě opravte. Na konec jsme vydrželi už jen tři. Já, kolega chronomagor (ne a ne si vzpomenout na nick, mohl by jsi se mi prosím připomenout?) a jeden anglický pilot. S "anglánem" jsme pak ještě ve spanilé jízdě Prahou pokračovali ale to už je jiný příběh který by tu asi nikoho nezajímal. Co říci závěrem. Bylo moc fajn se zase na chvilku utrhnout od běžných povinností a dobrá společnost to jen umocnila. Domů jsem dorazil v pátek někdy odpoledne. Nemluvila se mnou ani klika od hajzlu ... ale stálo to za to! :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

šance pro vzdorující.

21.12. 2012 - konec světa - Zlý časy - 19:00

prosím, hlaste se.

do 16:00 mám potvrdit závazně počet vzdorujících. před čtvrtou sem nakouknu a otipuju, jestli mám objednat 1 nebo oba dva poslední volné stoly - v druhém případě se vejdeme v počtu max. 10 ks. kuřácké odd.

potvrzení:

Jakubisko

JDenver

maama

Onney

HonzaManta 50:50

Odkaz ke komentáři

šance pro vzdorující.

prosím, hlaste se.

do 16:00 mám potvrdit závazně počet vzdorujících. před čtvrtou sem nakouknu a otipuju, jestli mám objednat 1 nebo oba dva poslední volné stoly - v druhém případě se vejdeme v počtu max. 10 ks. kuřácké odd.

potvrzení:

Jakubisko

JDenver

maama

Onney

svijanskymaz

HonzaManta 50:50

Odkaz ke komentáři

šance pro vzdorující.

prosím, hlaste se.

potvrzení:

Jakubisko

JDenver

maama

Onney

svijanskymaz

HonzaManta 60:40 - jdeme na rodinnou předvánoční návštěvu, tak snad potom ...

Odkaz ke komentáři

šance pro vzdorující.

prosím, hlaste se.

potvrzení:

Jakubisko

JDenver

maama

Onney

svijanskymaz

Olda - konečně pořádné pivo

HonzaManta 60:40 - jdeme na rodinnou předvánoční návštěvu, tak snad potom ...

Odkaz ke komentáři

prosím, hlaste se.

potvrzení:

Jakubisko

JDenver

maama

Onney

svijanskymaz

Olda - konečně pořádné pivo

HonzaManta 70:30 - dorazím ale později

Odkaz ke komentáři

Výborná společnost naladěná na stejnou vlnu. Děkuji za účast.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Prezenční listina.

to: svijanský máz

Opravdu nemáš čeho litovat, dobrý ?Tmavý Džbán?, ?Zkouřená Nuselačka? a ?Vyškovský ležák?, ten chutnal všem. Jen ?Telčský Zachariáš? nic moc, tak proč tam chodit. Skoro 5% nepitelných piv.

to: Jakubisko

Maama měl sice potíže s telefonem, ale ?Koza dojí krev!? bychom slyšeli.

Odkaz ke komentáři

Vše podstatné už napsal Olda, takže díky všem za velmi příjemný večer.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...