Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

:-)))))

Nazdar lehkoživky,

něco zkusím, co by jste řekli srazu nejen pro Pepíky v Praze  na Stodůlkách na stanici metra trasy B, Luka v pivnici u Drsnejch ????

300 g Vepřová krkovice ?Amerika? 115  Kč

150 g Vepřová panenka ?Zbojnická? 110  Kč (špikovaná slaninkou, restovaná cibulka, česnek)

150 g Opečená uzená krkovička s cibulkami, kysaným zelím a křenem 90  Kč

150g Steak z krkovičky 85  Kč 150g Zapečený steak 90  Kč (vepřová kýta, chřest, sýr eidam)

150g Pytlákovy medajlonky 90  Kč (vepřové karé, sázené vejce)

50g Šenkýřská kapsa 95  Kč (vepřové karé, uzená krkovice, hermelín) 150g Smažená krkovice 90  Kč

200g Uzenářská jehla 95  Kč

Povídám Vám že takhle dobré jídlo a pití jste již dlouho neměli, dobře se podívejte na tu Ameriku na 300 gr. a kdyby jste si k tomu dali zapečené fazolky se slaninou je to STŘEDNĚ VELKÝ AŽ DOST VELKÝ GASTRONOMICKÝ ORGASMUS. K tomu Plznička tanková a je hotovo !

Další jídelní lístek je zde :http://www.lunchtime...h/#nase_nabídka

I Denver a Kamil by se  snad najedli jednou porcí ?

Sraz navrhuji udělat příští středu tedy : 7.8 2013 od 19 hodin.

Můžeme sedět v kryté zahrádce, nebo v nekuřácké části odkud je to do kuřácké části krok

na dneska? Gate? 19.00?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele co jako s Lukama ? uvidíš tu kuchyni a tu Plzničku.

Long

Jagman

SakalMarty

Straspol

Kuncak7

Ahoj, tak vás uvidím jindy. Místo posezení a kecech o hodinkách ( rád bych se přiučil ), budu smrdět v práci a u starosty řešit přesun autobusové zastávky -V korytech se stěžovatelema ( ze zkušenosti- bude to nadlouho ). Parádní program. Omlouvám se a pokusím se dorazit jindy.
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Jsem určitě pro Gate opět, případně něco takto v okolí. Jinak datum 2.10. nemůžu a jindy bych navrhoval pondělí nebo čtvrtek.

O tom okolí by se dalo polemizovat. Každý nebydlí v Karlíně.  :D

Mimochodem, pokud si dobře vzpomínám, tak největší účast byla tehdy, když se sraz svolal na pátek. Pro některé jedince (kteří se vrací domů nad ránem) to mělo své nepopíratelné kouzlo.  :)

Odkaz ke komentáři

O tom okolí by se dalo polemizovat. Každý nebydlí v Karlíně.  :D

Mimochodem, pokud si dobře vzpomínám, tak největší účast byla tehdy, když se sraz svolal na pátek. Pro některé jedince (kteří se vrací domů nad ránem) to mělo své nepopíratelné kouzlo.  :)

Já vím, že pokaždé lobuješ za pátek, ale za sebe musím sobecky říct, že jsem 95% víkendů mimo Prahu (jen v zimě to bývá o kousek lepší). Tudíž pátky jsou pro mě mimo... Místo můžeme posunout blíž k centru, pokud máte někdo opravdu dobrý tip. Já to mám do Karlína přes celou Prahu a navíc na Áčku, ale dokud je to na metru, je mi to fuk.

Odkaz ke komentáři

Já vím, že pokaždé lobuješ za pátek, ale za sebe musím sobecky říct, že jsem 95% víkendů mimo Prahu (jen v zimě to bývá o kousek lepší). Tudíž pátky jsou pro mě mimo... Místo můžeme posunout blíž k centru, pokud máte někdo opravdu dobrý tip. Já to mám do Karlína přes celou Prahu a navíc na Áčku, ale dokud je to na metru, je mi to fuk.

Ale kdepak. To bylo jen takové zamyšlení. Dokonce ty důvody proč ne pátek chápu. Já bych stejně přijel i kdyby to bylo od půlnoci v Ostravě.  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...