Návštěvník Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 Tak ty Tudory jsem nějak minul. Jinak díky za super večer a povídání o hodinkách. Jinak na stole zůstalo dusátko do dýmky ,takže jsem ho vzal, ale jak jsem teď hledal na googlu jak se to jmenuje, tak vzhledem k ceně ho asi nikdo nebude postrádat.
kuncák7 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Ty Tudory jsem take bohuzel minul Bylo nás víc, bohužel jsem mezi nima. Ale zase jsem si mohl vyzkoušet na ruce RLX, bylo to úplně poprvé. A pár dalších, velice zajímavých kousků.
sibirnaya Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 tise zaividm, z nasich srazu zadny fotky nejsou.. nebo aspon nejsou publikovatelny
montemar Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 (upraveno) pekne fotky, dycha z nich prijemna atmosfera.. jeste by neskodila trocha popisu kdo je kdo, ja poznam jen hlavniho sefa.. edt.: treba mistni legendu YPO bych si vubec netroufl odhadnout.. Upraveno 3. října 2013 uživatelem montemar
Qwuiddo Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Nevite prosim nekdo nick kolegy, ktery mel ty PO45 s kalibrem 2500? Chtel bych se nahlasit do seznamu budoucich majitelu . S tudorama nezoufejte, jeden kolega je nechtel celou dobu sundat z ruky :-) na pristi sraz dejte echo, vezmu je :-)Ok, prischera rikal, ze to vidi nekdy na pulku listopadu. Budu se tesit. Bylo nás víc, bohužel jsem mezi nima. Ale zase jsem si mohl vyzkoušet na ruce RLX, bylo to úplně poprvé. A pár dalších, velice zajímavých kousků.Taky jsem poprve zkousel rolady. Jak ty expy tak ty krasny zabaky. Super!
Tikal Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Koukám ,že doutníková sekce nezklamala,tedy až na mě.... přijel jsem domů před 21.00 a měl jsem slinu jako bernandýn, no nic vynahradím si to dnes.Pěkná fotoreportáž a vypadá to,že se to povedlo.
rolas Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Supr sraz, tak dobře jsem si ještě o hodinkách nepokecal . Díky Prischera za zorganizování. P.S. Říkal jsem si jak vás v restauraci najdu, ale opravdu to nešlo přehlédnout .
semi001 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Nevite prosim nekdo nick kolegy, ktery mel ty PO45 s kalibrem 2500? Chtel bych se nahlasit do seznamu budoucich majitelu . Ok, prischera rikal, ze to vidi nekdy na pulku listopadu. Budu se tesit. Taky jsem poprve zkousel rolady. Jak ty expy tak ty krasny zabaky. Super!Welis - a shodou okolností je má v prodeji
Qwuiddo Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Ajajaj, myslel jsem idealne za 4+ tydnu ... uvidim co muzu delat, ale fakt mi paradne sedly
semi001 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Ajajaj, myslel jsem idealne za 4+ tydnu ... uvidim co muzu delat, ale fakt mi paradne sedly Hlavně říkal, že mají ještě záruku, nebudou starý
Qwuiddo Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Welis - a shodou okolností je má v prodeji Ty jo, asi jsem slepej, ale nemuzu je tam najit ...
semi001 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Ty jo, asi jsem slepej, ale nemuzu je tam najit ...Nechť sa páčí
Qwuiddo Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Aha, ja to hledal jako "omega" ďakujem veľmi pekne
siwi Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Krásný rotky. Skoro jako bych tam byl. Příště snad doopravdy. Díky.
Chorche Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Dobrý sraz, jsem rád, že jsem to doma ukecal a dorazil Udělal jsem pár wristshotů s tím, co se válelo na stole. K druhému jsem se za celý večer bohužel nedostal.Rybízovy Explorery jsou fakt magický hodinky, jak na nich nic není, tak mají extra silné čaro.
Qwuiddo Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 U tech sinnu me vcera celkem rozhodilo, jak ta vterinovka skakala presne mezi indexy.
Chorche Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 U tech sinnu me vcera celkem rozhodilo, jak ta vterinovka skakala presne mezi indexy.Honza říkal, že to je kvůli oleji....ale on to určitě vysvětlí líp.
kuncák7 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 U mě vyhrála ta TH Monaka. RLX jsem na ruce měl, ale jiskra nepřeskočila ( i když musím uznat, jako naprostej laik značky, že mě fascinovala přesnost všeho, co se jich týkalo- od zpracování, po vyvedení té keramické lunety ), prostě naprostá dokonalost a přesnost.
prischera Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 tise zaividm, z nasich srazu zadny fotky nejsou.. nebo aspon nejsou publikovatelny Já jsem schopen publikovat i nepublikovatelný , mám vzít foto výbavu a dorazit do Brna?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se