Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Zkusil bych dorazit.

Pár lidí ze seznamu bych rád viděl.

KalifX

rorda

tolja

Conrad

RaGe

kibi + Oloušek

farářskej

spiderer - snad to taky zvladnu

Jakubisko

boo-beek + Viki (snad uz bude mit vsechna ockovani za sebou a vyjde mi to tak, abych ji mohl vzit. Jestli jo, tak Vam taky ukazu svyho bojovyho... maltezacka biggrin.gif )

nightingale

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes se bohuzel do Prahy uz nedostanu, tak jsem aspon misto telefonicky predzamluvil. V pondeli se tam stavim osobne - chteji zalozku, kterou mi v zamluveny den vrati. Takze si nabuste diare nebo kalendare a koukejte toho 25.6. prijit! :D

As I promised... Restaurace zamluvena. Rezervace od 18h na jmeno Geier. Salonek je nas a 15 se nas tam pry vejde :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jen dotaz. A jak ten sraz probíhá? To se sejdete, popoukazujete hodinky, odborně polpkáte a pak více čí méně popijete nebo jak? No a když jsem totální neznalec, hodinky se jenom líbí ale v podstatě o nich nic nevím, tak se můžu taky zastavit a obnažit svoje zápěstí se svým příspěvkem do všeobecného předvádění nebo jak to funguje???

Díky za odpovědi :o

Odkaz ke komentáři

Třeba já jsem na jeden sraz přišel úplně bez hodinek, ale to jsem byl výjimka ... :)

Přišlo mi blbý nosit oblekový hodinky ke sportovnímu oblečení, ve kterym jsem přišel ...

Jinak poslední akce byla dobrá v tom ohledu, že jsme byli všichni u jednoho stolu, nepřišlo nás tolik jako do toho Karlína, kde jsme obsadili několik stolů a celej jeden velkej roh podniku ... Díky tomu jsme pokecali ve většim kruhu ... Jasně, diskutuje se převážně o hodinkách, ale třeba posledně jsme rozebírali i další věci, např. život v Dubaji nebo těžkej život hodináře v USA ... :D

Odkaz ke komentáři

Normálka, všichni se slezou, sundají si holínky z ruky, nahážou je na stůl a na konci se ta hromada nějak rozebere...

Což mi připomíná, že se musím omluvit, ale na ten sraz nedojdu - když se to domlouvalo, tak jsem si neuvědomil, že pětadvacátýho budu na prázdninách u našich na severní Moravě :(

Upraveno uživatelem farářskej
Odkaz ke komentáři

Normálka, všichni se slezou, sundají si holínky z ruky, nahážou je na stůl a na konci se ta hromada nějak rozebere...

Což mi připomíná, že se musím omluvit, ale na ten sraz nedojdu - když se to domlouvalo, tak jsem si neuvědomil, že pětadvacátýho budu na prázdninách u našich na severní Moravě :(

No to je paráda.....a to si pak můžu vzít jaký chci, jo?? :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

... to se ví - já si takhle posledně domů přinesl krásný Pateky :D

tak to teda taky přijdu........a jestli můžu poprosit, při odchodu chci být u výběru první :D

ale vážně, rád se zastavím....nechci se na 100% hlásit, ale když to vyjde, rád poprvé přijdu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...