Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

Kuci neměl by někdo na další sraz černý Suma? Nebo kdyby mi je někdo chtěl v rychlosti ukázat, tak bych přijel v Praze kamkoliv. Domluva SZ. Díkes  :)

• po měsíci...
Odesláno

Taky bych něco vymyslel, můžeme dát nějaké menší chrono pivo, klidně už v týdnu. Teď jsem několik srazů vynechal a obvzlášť ten seiko mě mrzí. Tak kdyby se někomu chtělo. 

Odesláno

Já bych jo, byl jsem teď chvíli mimo a mám absťák. Třeba teďkonc ve čtvrtek, nic velkýho organizovat myslim netřeba..

Tak zrovna tenhle čtvrtek prosím ne. Ale co hned ten příští, tj. 4.8. ?

Tak čtvrtek už mám program, jak jste na tom v tu středu ? Tedy 27.7 ? Klidně něco zarezervuju, ale Micey tentokrát 13 piv nedám :D 

Odesláno

Ok, tak já se toho ujmu, navrhuji hostinec U Tunelu (mají super pivo a já to mám blízko domů :)) Je to na Karlíně hned u výlezu z tunelu ze Žižkova. Případně zarezervuju. 

Případně místo a čas můžeme změnit, jen spíš pro info jestli je zájem.

Středa 27.7 18:00 U Tunelu http://www.utunelu.cz/

Vojta1

Odesláno

Taky bych se přidal (bude to moje premiéra :)), můžu oba dva dny. Dorazil bych ale asi o něco pozděj. Nebude nám z Konráda zle? :)

Konrád je pecka (a to jsem na plzeňský).

Škoda, že makám, bych se stavil.

Vojto, super výběr hospody... :)

Odesláno

zkusim se stavit a poradne promackat ty vase vintazni chronografy a povotacet ty vase vintazni lunety.....(to mam na srazech nejradej:))

Odesláno

Konrád je pecka (a to jsem na plzeňský).

Škoda, že makám, bych se stavil.

Vojto, super výběr hospody... :)

Hm, škoda. Jo hospodu mám rád, navíc jsem už přepitý Lokál piva a do Gatu se mi nechce. 

Taky bych se přidal (bude to moje premiéra :)), můžu oba dva dny. Dorazil bych ale asi o něco pozděj. Nebude nám z Konráda zle? :)

Z Conráda Ti nemůže být blbě :), dorazit později v pohodě můžeš. 

zkusim se stavit a poradne promackat ty vase vintazni chronografy a povotacet ty vase vintazni lunety.....(to mam na srazech nejradej:))

:D

No já tam teda zavolám jestli mají místo, snad se nějak sejdem, Kdyžtak se tam ožeru sám, to taky zvládnu :)

Odesláno

Tak jo, rezervováno na chronomag, větší stůl, říkal jsem 6-10 lidí orientačně. To snad dáme ne ? 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...