Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Asi píšeš z vlastní zkušenosti, že si dáš tři desítky a pak vlezeš na strašidlo. :)   (vtip)

Ale mohu tě ujistit, že já jsem po deseti pivech střízlivej. Jen v tom burgeru, než jsme dorazili na sraz jsme do sebe za hodinu a půl s beemanem hodili každej 5 piv (12tek Lobkowitz), v tapas 2 totálně hnusný staráče a pak na blbým místě dalších 6 plzní. Stejné množství piv nás dalo víc (třeba melly, kterej byl taky v pohodě, ale pak už musel domů, ráno brzy vstával) a v peppers jich bylo minimálně 5, spíš bych řekl 6. Když jsme se ve čtyři ráno loučili, tak jsme byli v pohodě, jen lehce vtipní, beeman to pak táhnul až do dopoledne.

Rád s tebou popiju, doraž v pátek 8.2.. Já si rovnou beru hotel až od soboty, protože počítám, že budeme končit v sobotu odpoledne nebo večer. Tak si pak můžeme popovídat o tom, kdo jak vypadá po 10ti pivech a můžeme je klidně prokládat tvrdým, nemám s tím problém. Můžu tě ujistit, že já jsem i po 20ti pivech zcela v cajku, a láhev tvrdého dám taky v pohodě.  

edit:  Ti co se mnou zažili třeba brněnské srazy by mohli vyprávět, pokaždé chodím spát jako poslední, minulý pražský sraz jsem zavíral já tradičně s beemanem a s lamiczkou. A teď bych to taky táhnul s beemanem až do dopoledne, ale měl jsem od 10ti hod postupně několik pracovních schůzek, tak jsem se potřeboval aspoň čtyři hodiny prospat. 

Tebe není těžké vytrolit co ? :) a jinak v pohodě, pivo klidně dám a množství se nebojím. I když to neberu jako hrdinství, spíše je to někdy moc. Mi už kamarádi z Ostravy říkají, že bych neměl jezdit tak často a někteří se se mnou bojí pít.... a jinak se neber tak vážně, asi jako s valuací Breitling ;) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tebe není těžké vytrolit co ? :) a jinak v pohodě, pivo klidně dám a množství se nebojím. I když to neberu jako hrdinství, spíše je to někdy moc. Mi už kamarádi z Ostravy říkají, že bych neměl jezdit tak často a někteří se se mnou bojí pít.... a jinak se neber tak vážně, asi jako s valuací Breitling ;)

Vytrolit? Sorry, já jsem už starší pán a fakt nevím co to přesně znamená. Ale asi jako že se mě to dotklo. Neee, proto tam píšu že to je vtip s těma desítkama a ten zbytek pro vysvětlení, aby sis nemyslel, že jsem nějaký ořezávátko, co leží po 10ti pivech pod stolem. Já jsem za svůj život vypil víc alkoholu než ty všeho ostatního dohromady.  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

dal sem si do alkohol kalkulačky 20 piv a láhev vodky ..... začal sem pít v 17:00 a skončil ve čtyři ráno

ostatně to můžete vyzkoušet sami :Dhttps://alkohol-kalkulacka.bezpecnecesty.cz/

tady je fakt prdel  :lol:

Hele to jsem jednou zkoušel. Mám doma alkohol tester Podle aplikace na mobilu, kam jsem dával piva a panáky jsem měl mít taky skoro 8 promile a ukazovalo mi to tři dny - bylo to asi po 15ti pivech a flašce tvrdýho, když jsem dorazil domů, tak jsem si fouknul a alkohol tester ukazoval 3,5 promile a musím říct, že jsem se cejtil v pohodě (to je asi zvykem). A večer jsem už ani nic nenafoukal.

Mamka mi říkala, že to mám geneticky po tátovi, ten když byl mladej, tak pro něj 20 piv prej nic nebylo.

Odkaz ke komentáři

Vytrolit? Sorry, já jsem už starší pán a fakt nevím co to přesně znamená. Ale asi jako že se mě to dotklo. Neee, proto tam píšu že to je vtip s těma desítkama a ten zbytek pro vysvětlení, aby sis nemyslel, že jsem nějaký ořezávátko, co leží po 10ti pivech pod stolem. Já jsem za svůj život vypil víc alkoholu než ty všeho ostatního dohromady. :lol2: :lol2:

To ale může znamenat, že jsi starej jenom :)

Odkaz ke komentáři

To ale může znamenat, že jsi starej jenom :)

No to právě proti tobě jsem, proto vím, že si to můžu dovolit napsat.  :lol2:   Hele a už to tady nebudeme raději plevelit nebo nás Bert zabanuje.  :lol2:   Jeslti budeš moct, doraž  8.2. a u 10tého piva to probereme. 

Odkaz ke komentáři

8. února, start v 18:00

1. Melly
2. tano
3. dr.sphinx (60/40, předem avizuju, že do bordelu s váma nepudu) - to neni bordel, to je strip club
4. dan010 (to nebyl žádnej bordel ale strip bar a hlavně tam měli točenou plzeň, proto jsme tam šli, bordel byl tak akorát v tom tapas baru  :D )
5. John_LenoN
6. Tikzot - v praze nejsou bordely, nybrz zabavni kabarety, takze v pohode;-) 

7. Bezous ( na 50%, ještě nevím služby v práci)

Odkaz ke komentáři

Jinak, kdyby to nekoho zajimalo, jsem jiz byl poucen a i jsem si to vyzkousel: stacilo vyndat to cerveny tesneni, ktere bylo zapadly v pouzdre, nasadit ho na dynko a pak jde dynko bez problemu temer zlehka do pouzdra zasadit.

Jsem kkt, ale ted uz chytrejsi :-D

Odkaz ke komentáři

Jinak, kdyby to nekoho zajimalo, jsem jiz byl poucen a i jsem si to vyzkousel: stacilo vyndat to cerveny tesneni, ktere bylo zapadly v pouzdre, nasadit ho na dynko a pak jde dynko bez problemu temer zlehka do pouzdra zasadit.

Jsem kkt, ale ted uz chytrejsi :-D

Když jsem to zmínil jako pokus neuspěl jsem. Zato myšlenka s noži se uchytila

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...