beeman Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 uznej, ze noze byli zabavnejsi :-DKdyž jsem to zmínil jako pokus neuspěl jsem. Zato myšlenka s noži se uchytila Sent from my iPhone using Tapatalk a mel bys tvrdeji prosazovat svoje postoje, je to vlastne cele tvoje chyba :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Uznávám že nože vypadaly víc punk než to pacit jinak Jsem vinen, tak příště tu vinu musíme zapít. To jinak asi nepůjde. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Jen 8 lidí a sraz za 14 dní? A není to málo, Antone Pavloviči? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Co Kantýna v Politických vězňů? Když nás bude takhle málo? Výborná Plzeň, žrádlo famózní, prostředí strašný... jen to je cenově trošku výš. Ale jako na jídlo a první dvě tři piva v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Kantyna je spis takovy bistro, dal bych tiskarnu v jindrissky, super tankova plzen taky, jidlo taky.Cenove urcite lip nez prepalena kantyna ambi;-))https://www.restauracetiskarna.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Já třeba neskáču do stropu ani z jednoho, ale moc do toho kecat nechci, páč jsem jen šedesátiprocentní. Jinak ten telecí ptáček, co jsem včera v Tiskárně měl, byl ke konci už trochu studenej, a to jsem se s tím nepatlal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 V pohode, ja jen kalkuloval s plzenskym v blizkym okoli, tiskarna za me ok, ale je to šumak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 V pohode, ja jen kalkuloval s plzenskym v blizkym okoli, tiskarna za me ok, ale je to šumak. Mně taky, jen aby tam dobře vařili a pivo se dalo pít. Tapas bylo super prostřední pivo jsem snad hnusnější nepil a jídlo taky žádnej hit - podle ostatních co si tam něco dali. Jinak já jsem třeba spokojenej v Kozlovně u Karlova mostu, vařej tam super, ceny dobrý, ale je tam teda Kozel (za mě taky dobrý) a je to tam samej číňan a nebo pak třeba Lokál Hamburk, taky dobrý pivo (kozel, prazdroj) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Hele a neni nejjednodušší ten salonek U Pinkasů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Pokud mě zase neskolí teplota nebo mi do toho něco nevleze, rád bych se taky stavil. A taky bych se přimlouval za salonek U Pinkasů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Akorát tam mají jen do 23hod, to ještě než to pořádně začne, tak už nás budou vyhazovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Moc dobře víš, že to neni jediná hospoda v okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 A co ten Mlsnej Kocour na Míráku, jak jsem psal. Mají do půlnoci, pivo v pořádku, jídlo dle mého taky, není to přepálené, kousek do Retra nebo Mirage nebo potažmo i přímo do centra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 To centrum se jeví jako podle me lepsi varianta, je pak vice moznosti kam vyrazit. Salonek u Pinkasu by byl fajn nebo celkove moznost sezeni separé. Ten kozel jako myslim, ze bude lepci drzet se plznicky nee;-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 To centrum se jeví jako podle me lepsi varianta, je pak vice moznosti kam vyrazit. Salonek u Pinkasu by byl fajn nebo celkove moznost sezeni separé. Ten kozel jako myslim, ze bude lepci drzet se plznicky nee;-)? Hele po 10ti pivech to už mám problém od sebe odlišit. Ale teda staráč a svijany ani po 50ti pivech, to radši chcípnu. Taky jsem spíš víc za to centrum, abychom doktorovi mohli vysvětlit rozdíl mez strip barem a bordelem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 V MK mají plzeň a podle mě líp vaří... Mě přijdou Pinkasové zbytečně natáhlí a turističtí, jídlo mi také nepřijde nijak extra. Jestli Vásclavák nebo Mírák nevidím takový rozdíl, je to zastávka metrem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Mně je to jedno, odevšad to mám domu deset minut. Ten salonek je fajn, že je stylovej a stranou od lidí, takže tam nehrozí glycineaféra. Mlsnej Kocour mi nějak k srdci nepřirost, ale problém s ním taky nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 (upraveno) Já myslel, že tady se de kalit, beru si Luminoxy Hele mě je to víceméně taky buřť, k srdci mi přirostly Zlý Časy, ale tam se nejde. V centru jsou stejně všechny podniky víceméně sterilní. Jen vycházím z toho, že když jsme kalili v centru, po půlnoci se stejně někam jelo, Retro, Rodeo, Zanzibar. Přijde mi, že krom nějakého stripbaru tam není moc kam jít a ten já vynechám asi. A nebo se třeba přiučím něco nového Upraveno 24. ledna 2019 uživatelem Melly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Kantýna je fajn, ale nejde rezervačka a bude tam narváno. Tiskárna je vyloženě hnusná, zu resstauraci nesnáším :-) Běžte do Vinohradského parlamentu, je to blíž do centra na pokračování než u pinkasu. Ale za mě je super třeba i U Tunelu nebo klidně nějaký z Lokálů. Já mám firemní teambuilding, takže nemůžu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Jasne na starac do parlamentu;-) to radsi dratem do voka... a lokal jako jo, ale max bilou kuzelku -nebo kunratice, karlin tragedie, dlouha dobra, ale tam asi na pokec o hodinkach neni sance...to muzem jit rovnou k tygrovi;-)Co je na te tiskarne tak vylozene hnusny ze te to tak tankuje? Jeste napad co KATR? Fajn jidlo, ceny normal, pivko super, ale patky total plno...Nakonec bude oka ten kocour, kompromisne a je to taky vsude kousek.V tom centru se nemusi zakonite na kabaret;-) ale dobrej drink v tretters, hangaru nebo bombay neni spatnej;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se