Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

uznej, ze noze byli zabavnejsi :-D

Když jsem to zmínil jako pokus neuspěl jsem. Zato myšlenka s noži se uchytila

Sent from my iPhone using Tapatalk

a mel bys tvrdeji prosazovat svoje postoje, je to vlastne cele tvoje chyba :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co Kantýna v Politických vězňů? Když nás bude takhle málo? Výborná Plzeň, žrádlo famózní, prostředí strašný... jen to je cenově trošku výš. Ale jako na jídlo a první dvě tři piva v pohodě :)

Odkaz ke komentáři

V pohode, ja jen kalkuloval s plzenskym v blizkym okoli, tiskarna za me ok, ale je to šumak.

Mně taky, jen aby tam dobře vařili a pivo se dalo pít. Tapas bylo super prostřední pivo jsem snad hnusnější nepil a jídlo taky žádnej hit - podle ostatních co si tam něco dali. Jinak já jsem třeba spokojenej v Kozlovně u Karlova mostu, vařej tam super, ceny dobrý, ale je tam teda Kozel (za mě taky dobrý) a je to tam samej číňan a nebo pak třeba Lokál Hamburk, taky dobrý pivo (kozel, prazdroj)

Odkaz ke komentáři

To centrum se jeví jako podle me lepsi varianta, je pak vice moznosti kam vyrazit. Salonek u Pinkasu by byl fajn nebo celkove moznost sezeni separé. Ten kozel jako myslim, ze bude lepci drzet se plznicky nee;-)?

Hele po 10ti pivech to už mám problém od sebe odlišit. Ale teda staráč a svijany ani po 50ti pivech, to radši chcípnu.  :lol2:   Taky jsem spíš víc za to centrum, abychom doktorovi mohli vysvětlit rozdíl mez strip barem a bordelem.  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Já myslel, že tady se de kalit, beru si Luminoxy :D Hele mě je to víceméně taky buřť, k srdci mi přirostly Zlý Časy, ale tam se nejde. V centru jsou stejně všechny podniky víceméně sterilní.

Jen vycházím z toho, že když jsme kalili v centru, po půlnoci se stejně někam jelo, Retro, Rodeo, Zanzibar. Přijde mi, že krom nějakého stripbaru tam není moc kam jít a ten já vynechám asi. A nebo se třeba přiučím něco nového :D

Upraveno uživatelem Melly
Odkaz ke komentáři

Kantýna je fajn, ale nejde rezervačka a bude tam narváno. Tiskárna je vyloženě hnusná, zu resstauraci nesnáším :-) Běžte do Vinohradského parlamentu, je to blíž do centra na pokračování než u pinkasu. Ale za mě je super třeba i U Tunelu nebo klidně nějaký z Lokálů. Já mám firemní teambuilding, takže nemůžu...

Odkaz ke komentáři

Jasne na starac do parlamentu;-) to radsi dratem do voka... a lokal jako jo, ale max bilou kuzelku -nebo kunratice, karlin tragedie, dlouha dobra, ale tam asi na pokec o hodinkach neni sance...to muzem jit rovnou k tygrovi;-)

Co je na te tiskarne tak vylozene hnusny ze te to tak tankuje?

Jeste napad co KATR? Fajn jidlo, ceny normal, pivko super, ale patky total plno...

Nakonec bude oka ten kocour, kompromisne a je to taky vsude kousek.

V tom centru se nemusi zakonite na kabaret;-) ale dobrej drink v tretters, hangaru nebo bombay neni spatnej;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...