PavelK Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Také bych se s dovolením zůčastnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Taky se hlásím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 - spiderer - 1Lachtan - Tada - bandicoot (spíš bych bral 22.1.; jsem pro Gate; novýho nic nemám, slíbil jsem Tadamu to přímý srovnání s Archimedama pilot chrono) - Kalifx - Frantik (muzu ale jen 21.1.) - Jakubisko (muzu jen 21.1. a nejlepe, pokud by byl zacatek od 17h) - Onion - jsem schopen až si dohodnete přesný termín zajistit rezervaci v Gate... - M916 (za Gate budu vděčný, je to z Liberce půl cesty, jak na Smíchov :-) - kibi smile.gif - Hugo14 - mischa (21.1.) - TomasP (tiez len 21.1. a aj to predbezne nezavazne:)) - cigi - PavelK - Jaryn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Také bych s dovolením dorazil... - spiderer - 1Lachtan - Tada - bandicoot (spíš bych bral 22.1.; jsem pro Gate; novýho nic nemám, slíbil jsem Tadamu to přímý srovnání s Archimedama pilot chrono) - Kalifx - Frantik (muzu ale jen 21.1.) - Jakubisko (muzu jen 21.1. a nejlepe, pokud by byl zacatek od 17h) - Onion - jsem schopen až si dohodnete přesný termín zajistit rezervaci v Gate... - M916 (za Gate budu vděčný, je to z Liberce půl cesty, jak na Smíchov :-) - kibi smile.gif - Hugo14 - mischa (21.1.) - TomasP (tiez len 21.1. a aj to predbezne nezavazne:)) - cigi - PavelK - Jaryn - Alessio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 (upraveno) Takže - spiderer - 1Lachtan - Tada - bandicoot (spíš bych bral 22.1.; jsem pro Gate; novýho nic nemám, slíbil jsem Tadamu to přímý srovnání s Archimedama pilot chrono) - Kalifx - Frantik (muzu ale jen 21.1.) - Jakubisko (muzu jen 21.1. a nejlepe, pokud by byl zacatek od 17h) - Onion - jsem schopen až si dohodnete přesný termín zajistit rezervaci v Gate... - M916 (za Gate budu vděčný, je to z Liberce půl cesty, jak na Smíchov :-) - kibi smile.gif - Hugo14 - mischa (21.1.) - TomasP (tiez len 21.1. a aj to predbezne nezavazne:)) - cigi - PavelK - Jaryn - Alessio -Conrad preferuji 21.1. od 17 hod a Gate je fajn Upraveno 7. ledna 2009 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 OK, GATE 21.1.2009 od 17:00 Aktualni soupiska: - spiderer - 1Lachtan - Tada - bandicoot - Kalifx - Frantik - Jakubisko - Onion - M916 - kibi - Hugo14 - mischa - TomasP - cigi - PavelK - Jaryn - Alessio - Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 OK, GATE 21.1.2009 od 17:00 Aktualni soupiska: - spiderer - 1Lachtan - Tada - bandicoot - Kalifx - Frantik - Jakubisko - Onion - M916 - kibi - Hugo14 - mischa - TomasP - cigi - PavelK - Jaryn - Alessio - Conrad - 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 OK, GATE 21.1.2009 od 17:00 Aktualni soupiska: - spiderer - 1Lachtan - Tada - bandicoot - Kalifx - Frantik - Jakubisko - Onion - M916 - kibi - Hugo14 - mischa - TomasP - cigi - PavelK - Jaryn - Alessio - Conrad - 911 - Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2009 Onion - tak jak pane, mame uz rezervaci? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2009 spiderer napsal: Onion - tak jak pane, mame uz rezervaci? Dik kliiid, zborovska to jisti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2009 911 napsal: kliiid, zborovska to jisti Nakonec tam bylo celkem dobře. I bonbóny na cestu, asi aby nám nesmrdělo z huby, jsme při odchodu dostali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2009 (upraveno) 911 napsal: kliiid, zborovska to jisti Uděláme to na Smíchově rovnou. Mám to tam blíž ( a nejenom já). EDIT: Nebo pojedu na Smíchov jen já.... když ostatní budou v Gate. Upraveno 13. ledna 2009 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 13. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2009 Kamil napsal: EDIT: Nebo pojedu na Smíchov jen já.... když ostatní budou v Gate. Uz v tom mas praxi, vid? A co zkusit neco noveho... Treba jit spolecne do kina (kde si muzeme porovnat svitivost) a potom si posedet nekde v parku pod rozkvetlou tresni. Vim, ze ted na to neni pocasi, ale do budoucna se mi to nejevi jako spatny napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2009 Jakubisko napsal: Uz v tom mas praxi, vid? A co zkusit neco noveho... Treba jit spolecne do kina (kde si muzeme porovnat svitivost) a potom si posedet nekde v parku pod rozkvetlou tresni. Vim, ze ted na to neni pocasi, ale do budoucna se mi to nejevi jako spatny napad Piknikové košíky ssebou!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2009 911 - to je taky fakt, kdyztak tam skocim na obed a zamluvim 20 mist Kamil - tos me posledne fakt dostal Jakubisko - napad dobre, ale rozkvetlou tresen nenajdes snad ani v botanicky zahrade a na venkovni radovanky pro me zatim neni pocasi, to tak mozna o pul roku pozdeji Kazdopadne nejaky letni venkovni posezen i neni uplne marnej napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2009 Kamil napsal: Uděláme to na Smíchově rovnou. Mám to tam blíž ( a nejenom já). EDIT: Nebo pojedu na Smíchov jen já.... když ostatní budou v Gate. ja to tam mam taky bliz, tak to sme dva. kdyztak dame minisraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2009 (upraveno) spiderer napsal: 911 - to je taky fakt, kdyztak tam skocim na obed a zamluvim 20 mist grrrrrrr... edit: i když... maji tam lepčí nealkopivo ;-) Upraveno 13. ledna 2009 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 (upraveno) 911 napsal: ja to tam mam taky bliz, tak to sme dva. kdyztak dame minisraz OT - kdyby byl někdy na Smíchově minisraz, to bych se přihlásil Upraveno 14. ledna 2009 uživatelem New X-Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 spiderer napsal: Onion - tak jak pane, mame uz rezervaci? Dik Dnes za mnou má přijet majitel Gate, takže to zamluvím v obvyklém rozsahu, ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Onion napsal: Dnes za mnou má přijet majitel Gate, takže to zamluvím v obvyklém rozsahu, ok? Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se